Ioanna: “Πού πήγαν χαμένα όλα αυτά τα λόγια που μου έλεγε; Πίστευα ότι θα ζούσαμε μαζί μια ζωή.”

Καλησπέρα!

Λοιπόν, γνωριστήκαμε πριν 3,5 χρόνια μέσω κοινών γνωστών. Ξεκινήσαμε να μιλάμε στο κινητό, όμως δεν κάναμε σχέση αμέσως γιατί είχα ενδοιασμούς για το αν είναι ο κατάλληλος για μένα. Επέμενε πολύ, με διεκδίκησε τρελά, όμως εγώ ανένδοτη.

Σταματήσαμε να μιλάμε για ένα διάστημα τριών μηνών, όμως μετά βρεθήκαμε τυχαία σε ένα μαγαζί κι έκανε εκείνος κίνηση για να με κερδίσει. Πλέον ήμουν σίγουρη ότι τον ήθελα και γίναμε ζευγάρι.

Αυτός έλιωνε, δήλωνε τρελά ερωτευμένος, έκανε τρέλες για μένα. Εγώ ωστόσο ήμουν πιο συγκρατημένη στα συναισθήματά μου για να μην την “πατήσω”. Ήταν κι ο πρώτος μου.

Δεθήκαμε πολύ. Μου έλεγε μεγάλα λόγια του τύπου: “είσαι η γυναίκα της ζωής μου” κλπ. Πήγε στρατό, δεν χωρίσαμε φυσικά κι αυτό μας έδεσε ακόμα πιο πολύ. Όλα καλά, όλα ωραία!

Μόλις κλείσαμε τρία χρόνια μαζί, ξαφνικά μου είπε πως θέλει άλλα πράγματα να κάνει στη ζωή του, τελείως διαφορετικά και με χώρισε. Το δέχτηκα. Επέστρεψε πάλι μετά από ένα μήνα όμως χωρίσαμε και πάλι.

Μετά έμαθα ότι μιλάει με κάποια άλλη και ίσως είναι και μαζί. Δεν τον ενοχλούσα, αλλά αυτός ξεκίνησε πάλι να μου μιλάει, ενώ ήταν σε σχέση πλέον με την άλλη κοπέλα. Μου έλεγε πως με θέλει, δεν μπορεί να με ξεχάσει, αλλά πρέπει.

Πίστευα θα του αλλάξω γνώμη γιατί έβλεπα στα μάτια του πως με θέλει. Όταν ο άλλος σε κοιτάει βαθιά στα μάτια καταλαβαίνεις αν σε θέλει ή όχι.

Τέλος πάντων, ήθελε να μιλάμε χωρίς να έχουμε σχέση, απλά έλεγε πως με ήθελε στη ζωή του. Το δέχτηκα γιατί τον είχα ανάγκη, τον αγαπούσα, όμως κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πρέπει να σταματήσει αυτό για το καλό μου.

Σταμάτησα να του μιλάω και τρελάθηκε. Δεν το δεχόταν με τίποτα.

Τώρα πλέον δεν μιλάμε καθόλου, αλλά τον σκέφτομα συνέχεια. Μου λείπει πολύ. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Περνούσαμε πολύ καλά μαζί. Μου φερόταν τέλεια. Δυσκολεύομαι να προχωρήσω. Τον θέλω πίσω, να γίνουμε όπως παλιά.

Πού πήγαν χαμένα όλα αυτά τα λόγια που μου έλεγε; Πίστευα ότι θα ζούσαμε μαζί μια ζωή. Όταν έχεις πιστέψει έναν άνθρωπο και σου ανατρέπει τον κόσμο έτσι ξαφνικά είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσεις παρακάτω. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν.

Αυτά!

Μακρυγόρησα η αλήθεια είναι, αλλά ελπίζω να μην έγινα πολύ κουραστική!

Ioanna

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αν είναι τόσο έντονο αυτό που αισθάνεσαι πιάστον και μίλα του…αλλιώς καλύτερα να προχωρήσεις παρακάτω. Πάντως, γενικά να ξέρεις πως δεν είναι όλοι ίδιοι..να είσαι επιφυλακτική αλλά όχι και τελείως απόμακρη. Αυτό το αναφέρω γιατί μας είπες πως δεν εμπιστεύεσαι κανέναν. Ελπίζω να βοήθησα,φιλιά!

  2. De thelw na se pikranw, alla auto mallon pu eniwthe itan kapsura k oxi agapi! k ws gnwston i kapsura pernaei kai molis perase se afise. Ax auta ta logia, etsi mas rixnun k molis mas kataktisun arxizun k variountai k thelun nees empeiries k nees prokliseis gia kataktisi. K aposo katalavainw eisai poli iremo atomo k ton afises na kanei oti thelei, na pigainei, na erxetai, opote thelei. Mporei na thelei xrono na anasintaxtheis, omws prepei na ginei gia to kalo su. Emeis oi ginaikes kolame sta logia, skeftomaste stigmes, oi antres omws pote. Eides paizei anamesa se dio (aposo ksereis) xwris kanena provlima k endoiasmo. Anarwtisu, auto einai pu theleis? auto aksizeis?

  3. Δεν είναι τίποτα θα περάσει μου είχε συμβεί ακριβώς έτσι και εμένα με την πρώτη αληθινή μου σχέση μια ιδέα που κάποια στγμη ξυπνας από τον εφιάλτη και βλέπεις οτι τελικα δεν άξιζε τόσο πόνο κάπου παρακάτω σε περιμένει σίγουρα κατι καλητερο

  4. Καλύτερα προχώρησε τη ζωή σου όσο δύσκολο και να είναι. Κάποια στιγμή θα πάψεις να πονάς. Αν ήταν να είστε μαζί δεν θα χωρίζατε. Τόσο απλό είναι. Μην κρατήσεις δώρα του χάρισε τα καλύτερα.

  5. Επειδή ήταν ο πρώτος σου όπως είπες σίγουρα δέθηκες μαζί του όσο και αν ήσουν επιφυλακτική στην αρχή. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς για ποιο λόγο συνεχίζει να σου μιλάει. Η μία περίπτωση είναι αυτή που είπε η mimi ότι απλά ήταν μια καψούρα και τώρα του πέρασε. Η άλλη περίπτωση είναι ότι μάλλον σε έχει σαν εναλλακτική λύση. Τέλος πάντων όπως και να έχει το πράγμα εσύ πρέπει να κοιτάξεις το καλό σου. Αν τα αισθήματα σου είναι τόσο έντονα μίλα του. Μήπως όμως ήταν απλά μια όμορφη σχέση 3,5 χρόνων και τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσεις;;; Όλες τα έχουμε ακούσει τα ”είσαι η γυναίκα της ζωής μου” “θα σε αγαπώ για πάντα” κτλ κτλ και τα πιστέψαμε όπως εσύ. Από ότι κατάλαβα από το e-mail σου είσαι εντάξει άτομο και μάλλον αξίζεις κάτι καλύτερο από αυτό. Γνώρισε καινούργια άτομα απόκτησε νέες εμπειρίες και μη μένεις κολλημένη στα παλιά. Αυτά! Φιλάκια

  6. Εσύ δεν ήξερες πωσ όλα κάποτε τελειώνουν, πως οι έρωτες πληγώνουν;;

  7. Παιδιά,με βοηθήσατε πάρα πολύ και έχετε απόλυτο δίκιο.Έφυγα για λίγες μέρες από την πόλη μου,πήγα διακοπές σε φίλους για να μην τον σκέφτομαι όσο γίνεται.Σκέφτηκα πολύ ήρεμα και δεν αξίζει.Θα προχωρήσω παρακάτω,γιατί πιστεύω πως μου αξίζει κάτι καλύτερο.Του επέτρεψα να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή μου και πληγώθηκα πολύ.Έπιασα πάτο.Αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα και θέλω να προχωρήσω χωρίς αυτόν.Μέχρι πριν λίγες μέρες με ρωτούσαν,αν γυρίσει πίσω τι θα κάνω και εγώ έλεγα πως θα γυρίσω.Πλέον,λέω καλά περάσαμε,του έδωσα ό,τι μπορούσα,δεν τα εκτίμησε άρα δεν είναι για μένα.Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει,κι αν γυρίσει θα βρει την πόρτα κλειστή.Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις συμβουλές και για τα λόγια σας.Φιλιά πολλά!!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More