Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.12.2013 | 01:24

Σόνια: "Το επόμενο πρωί έφυγα βιαστικά για να φτιάξω βαλίτσα κι έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε."

Σόνια: Το επόμενο πρωί έφυγα βιαστικά για να φτιάξω βαλίτσα κι έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Με λένα Σόνια και είμαι 25 χρόνων. Γνωρίζομαι εδώ και ένα χρόνο περίπου με ένα παιδί που μου αρέσει αρκετά. Και σε αυτόν νόμιζα ότι αρέσω, αλλά δεν ήμουν σίγουρη.

Πάντα υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα όταν συναντιόμασταν, αλλά δεν έκανε καμία κίνηση ώστε να σιγουρευτώ. Κάποια στιγμή με κάλεσε και στο σπίτι του να δούμε ταινία. Πήγα, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Είδαμε ταινία, μιλήσαμε, γελάσαμε και μετά γύρισα σπίτι μου. Ούτε καν με φίλησε.

Είχαμε μια επικοινωνία μετά, αλλά μην φανταστείτε και τίποτα σπουδαίο. Μερικά sms πού και πού.

Ένα βράδυ πριν φύγω για Χριστούγεννα από την πόλη που σπουδάζω για να πάω στους δικούς μου, συναντηθήκαμε σε ένα πάρτυ. Είχαμε αρκετή επικοινωνία, αλλά δεν είχα πια καμία προσδοκία. Το είχα πάρει απόφαση ότι μάλλον ήταν όλα στο μυαλό μου.

Να μην σας τα πολυλογώ, λίγο πριν φύγουμε από το πάρτυ, πιάσαμε την κουβέντα και μου πρότεινε να πάμε σπίτι του. Πήγαμε. Είδαμε λίγο τηλεόραση και έπειτα πήγαμε για ύπνο. Υπήρχε ιδιαίτερο συναίσθημα στην ατμόσφαιρα και πολύ έντονο. Ήταν πολύ τρυφερός και γλυκός.

Το επόμενο πρωί έφυγα βιαστικά για να φτιάξω βαλίτσα κι έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε. Του έστειλα ένα μήνυμα για Χρόνια Πολλά αλλά καμία απάντηση. Τι συμβαίνει;

Σε λίγες μέρες επιστρέφω; Τι πρέπει να κάνω; Να επικοινωνήσω ή όχι; Έχω μπερδευτεί. Τον θέλω, αλλά με έχει προβληματίσει λίγο αυτή η σιωπή του.

Ευχαριστώ πολύ,
ΣόνιαΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10