Σόνια: “Το επόμενο πρωί έφυγα βιαστικά για να φτιάξω βαλίτσα κι έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε.”

Με λένα Σόνια και είμαι 25 χρόνων. Γνωρίζομαι εδώ και ένα χρόνο περίπου με ένα παιδί που μου αρέσει αρκετά. Και σε αυτόν νόμιζα ότι αρέσω, αλλά δεν ήμουν σίγουρη.

Πάντα υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα όταν συναντιόμασταν, αλλά δεν έκανε καμία κίνηση ώστε να σιγουρευτώ. Κάποια στιγμή με κάλεσε και στο σπίτι του να δούμε ταινία. Πήγα, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Είδαμε ταινία, μιλήσαμε, γελάσαμε και μετά γύρισα σπίτι μου. Ούτε καν με φίλησε.

Είχαμε μια επικοινωνία μετά, αλλά μην φανταστείτε και τίποτα σπουδαίο. Μερικά sms πού και πού.

Ένα βράδυ πριν φύγω για Χριστούγεννα από την πόλη που σπουδάζω για να πάω στους δικούς μου, συναντηθήκαμε σε ένα πάρτυ. Είχαμε αρκετή επικοινωνία, αλλά δεν είχα πια καμία προσδοκία. Το είχα πάρει απόφαση ότι μάλλον ήταν όλα στο μυαλό μου.

Να μην σας τα πολυλογώ, λίγο πριν φύγουμε από το πάρτυ, πιάσαμε την κουβέντα και μου πρότεινε να πάμε σπίτι του. Πήγαμε. Είδαμε λίγο τηλεόραση και έπειτα πήγαμε για ύπνο. Υπήρχε ιδιαίτερο συναίσθημα στην ατμόσφαιρα και πολύ έντονο. Ήταν πολύ τρυφερός και γλυκός.

Το επόμενο πρωί έφυγα βιαστικά για να φτιάξω βαλίτσα κι έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε. Του έστειλα ένα μήνυμα για Χρόνια Πολλά αλλά καμία απάντηση. Τι συμβαίνει;

Σε λίγες μέρες επιστρέφω; Τι πρέπει να κάνω; Να επικοινωνήσω ή όχι; Έχω μπερδευτεί. Τον θέλω, αλλά με έχει προβληματίσει λίγο αυτή η σιωπή του.

Ευχαριστώ πολύ,
Σόνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εμένα πιο πολύ με προβληματίζει που αντί να σου προτείνει να βγείτε έξω για ενα καφέ να τα πείτε, σε καλεί στο σπίτι του. Και μάλιστα δεν κάνει τίποτα και τις δυο φορές! Κάτι δεν πάει καλά μαζί του, ή είναι ομοφυλόφιλος ή κάτι κάνεις στραβά εσύ. Γιατί και εσύ τώρα τί δουλειά έχεις να πηγαίνεις κατευθείαν στο σπίτι του άλλου; Γνώμη μου είναι να μή κάνεις τίποτα εφόσον δεν ανταποκρίνεται κιόλας.

  2. μη κανεις τιποτα.εφοσον του εστελες κ μνμ κι δεν απαντησε,κοψε κι εσυ μαζι του.μη λεει οτι τρεχεις κ πισω του κιολας.η καλυτερη απαντηση στο γραψιμο ειναι η ανταποδωση…..

  3. Kopelia, de thelw na se pligwsw giati einai k giortes, alla apo tin alli de maresei na mas pianun koroida k oi antres k na trexume ksopisw tus… Itan to … mias vradias k telos! Ok to ezises k auto k twra parakatw. An den theleis na eisai ksana to koritsi tis mias vradias, na eisai pio prosektiki se prosklisis k sto ti su leei o allos. K oxi de mporeis na kaneis kati gia na tu allakseis gnwmi, mi mpaineis sto tripaki, an o idios ithele kati perissotero na eisai siguri oti tha to epidiwke. O antras pu thelei mia ginaika kanei ta panta gia na ti vrei k na sinexisei na epikoinwnei mazi tis. O tipos itan ksekatharos, apla esi (mallon logo apeirias) de to katalaves. Ok ola empeiries einai, tin epomeni fora tha ksereis kalitera. kales giortes!

  4. Μπορεί να είναι μπερδεμένος(ή λ.χ σε μία άλλη σχέση), μπορεί να μην ξέρει τί θέλει, μπορεί να μην σε θέλει αρκετά…Πολλά μπορεί να είναι τα ”μπορεί”…Όμως κανένα απο αυτά δεν αφορά εσένα! Δεν λέω πως είναι εύκολο να ξεχάσεις ό,τι συνέβη…αλλά πιέζοντας την κατάσταση, επιμένοντας, ξαναστέλνοντας μήνυμα, μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα θα έχεις! Θα σε θεωρήσει φορτική και θα σε αποφύγει με κάθε τρόπο…Εαν θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου, θα το κάνει! Και τότε μπορείς να τον ρωτήσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου! Εαν δεν επικοινωνήσει μαζί σου, τότε την απάντηση στα ερωτήματά σου θα την έχεις ήδη λάβει…Συνέχισε τη ζωή σου και κυρίως μην δημιουργείς μυστήριο και μύθους γύρω από μια -ενδεχομένως-απλή περίπτωση φλερτ…! Εύχομαι τα καλύτερα!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More