Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.01.2014 | 23:38

Ελένη: "Τι να κάνω; Να του μιλήσω ανοιχτά; Κι αν αυτός δεν είναι στην ίδια φάση;"

Ελένη: Τι να κάνω; Να του μιλήσω ανοιχτά; Κι αν αυτός δεν είναι στην ίδια φάση;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Χρειάζομαι τις συμβουλές σας για ένα θέμα που με απασχολεί...

Εδώ και τρεις μήνες έχω ελεύθερη σχέση με ένα αγόρι. Είχα βγει από μια επεισοδιακή μακροχρόνια σχέση και τον γνώρισα σε μια δύσκολη φάση για μένα που προσπαθούσα να ξεπεράσω τον πρώην μου.

Μου άρεσε αλλά πιο πολύ μπήκα στη διαδικασία για να προχωρήσω παρακάτω και να αποσπάσω το μυαλό μου από τις συνεχόμενες αρνητικές και καταθλιπτικές σκέψεις που έκανα.

Εκείνος μου διευκρίνησε από την αρχή ότι δεν ήθελε σχέση. Το ίδιο κι εγώ. Τον τελευταίο καιρό όμως νιώθω ότι τον έχω ερωτευθεί. Τον σκέφτομαι συνέχεια, θέλω να τον βλέπω συνέχεια και θέλω να κάνουμε πράγματα που κάνουν όλα τα ζευγάρια.

Μέχρι στιγμής όσες απόπειρες έχω κάνει για να βγούμε μαζί για ένα ποτό έχουν πέσει στο κενό. Συνήθως βρισκόμαστε σπίτι του.

Τι να κάνω; Να του μιλήσω ανοιχτά; Κι αν αυτός δεν είσαι στην ίδια φάση και σταματήσει την ιστορία; Δεν θέλω να τον χάσω. Τι να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ,
ΕλένηΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10