Σ.: “Μου αρέσει ένα αγόρι αλλά ξέρω ότι έχει σχέση…”

Μου αρέσει ένα αγόρι αλλά ξέρω ότι έχει σχέση. Συχνάζουμε στην ίδια καφετέρια και μερικές φορές τυχαίνει να καθίσουμε και στην ίδια παρέα. Έχουμε γνωριστεί, αλλά έχουμε ανταλλάξει κουβέντες μόνο στα πλαίσια της κοινής παρέας και όχι οι δυο μας.

Κάποιες φορές τον έχω δει και με το κορίτσι του, αλλά δεν ήταν και πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους. Δεν ξέρω… Ίσως να τα βλέπω κι εγώ όπως θέλω να τα δω.

Είναι πολύ φιλικός μαζί μου, έχουμε κοινή αίσθηση του χιούμορ και μερικές φορές τον πιάνω να με κοιτάζει έντονα, να με παρατηρεί.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Μου αρέσει πάρα πολύ. Τον σκέφτομαι συνέχεια. Πηγαίνω συνέχεια στο ίδιο μαγαζί για να αυξήσω τις πιθανότητες να τον συναντήσω. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;

Δεν έχω ούτε το τηλέφωνό του, ούτε είμαστε φίλοι στο facebook, τίποτα. Με στεναχωρεί που έχει σχέση και η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει δώσει δικαιώματα, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Κάτι πρέπει να κάνω…

Σ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. να κάτσεις στα αυγά σου. Δεν σου έχει δώσει και δικαιώματα όπως λές, άσε που έχει και σχέση.

  2. na ksereis oti i zwi exei girismata k auta pu kaneis auta tha patheis.

  3. Το πιο πιθανό αν σε κοιτάζει επίμονα όπως λες είναι να έχει πάρει είδηση ότι τον γουστάρεις και κοιτάζει να δει τι παίζει. Αν είναι σωστός θα πρέπει να το κόψει σύντομα. Αν δεν το κόψει και κάνει και καμιά κίνηση, τότε μάλλον δεν είναι καλή περίπτωση. Όσο εύκολα θα κερατώσει την κοπέλα του μαζί του, άλλο τόσο θα γυρίσει πίσω σε κείνη ή αν μείνει μαζί σου, θα έχεις κι εσύ την ίδια τύχη στο μέλλον. Όσο έχει κοπέλα δεν πρέπει να ελπίζεις. Οπότε λοιπόν κάτσε στ’αυγα σου ή εναλλακτικά πάρε τα κουβαδάκια σου και σ’άλλη παραλία!

  4. να μην κανεις τιποτα.να καθησεις στα αυγα σου κοπελια.τι θες να κανεις και το διαπραγματευεσαι κιολας?δεν σου εχει δωσει δικαιωματα κ εχει και σχεση ο ανθρωπος.

  5. πολλοι εντιμοι βρεθηκαν εδω βλεπω…!!!! ζησε το κοπελα μου !!!!!! το οτι εχει σχεση απασχολει αυτον κι οχι εσενα.εσυ εισαι ελευθερη !!αν εκεινον δεν τον απασχολει ,αρα ουτε εσενα θα πρεπει !!!! μια ζωη την εχουμε !!!! μην εχεις απωθημενα μελλοντικα…

  6. να τον ξεχασεις.δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να μπλεκεις με καποιον που εχει ηδη σχεση.εσενα θα σου αρεσε αν τα ειχες με καποιον και καποια κοπελα ερωτευοτανε το αγορι σου και σχεδιαζε να κανει κατι;;και αυτα τα μελοδραματικα που λεμε ”δεν μπορω να τον ξεχασω,θελω μονο αυτον και μονο αυτον σκεφτομαι” δεν ισχυουν.με τον καιρο θα τον ξεχασεις.μαθε να μπλεκεις εκει που μπορεις να εμπλακεις.γραφεις οτι θες να κανεις κατι επειγοντως.σαν τι δηλαδη;να μπλεξεις μαζι του ετσι οπως ειναι τωρα και να γινεις το 3ο προσωπο ή μηπως να προσπαθησεις να τον χωρισεις;και τα 2 ενδεχομενα ειναι αθλια.μεινε εκει που εισαι και μη κανεις τιποτα.η ζωη εχει γυρισματα αποδεδειγμενα.μη κανεις κατι που δε θα ηθελες να παθεις.

  7. 1ον δεν ξερουμε αν οντως σε θελει και 2ον εχει κοπελα, και να κανει κινηση δεν πρεπει αν μπλεχτεις κιεσυ στη σχεση του..αν ειχες εσυ σχεση θα σαρεζε να ερχοταν μια “ερωτευμενη” με το αγορι σου και να μπλεκοταν κιαυτη? επιπλεον, αν το κανει αυτο σκεψου πως για το κανει αυτο στην κοπελα του οταν την χωρισει για σενα, πως θα εισαι εσυ σιγουρη οτι δεν θα το κανει ΚΑΙ σε σενα? Για να εχει τα @@ να το κανει σαυτην θα τα εχει ΚΑΙ σε σενα 😉

  8. Σ. και Βενετία σας εύχομαι ότι κάνετε στην ζωή σας για να μην έχετε απωθημένα..να το λουστείτε σύντομα..ζώα!!

  9. Σε στεναχωρεί που έχει σχέση, αλλά δεν βλέπω να το παίρνεις και κατάκαρδα…Ευχομαι λοιπόν, κάποια στιγμή να κανεις κι εσύ μια σχέση (ευχής εργον αν ήταν αυτός που συζητάμε τώρα) να μην είσαι πολύ διαχυτική μαζί του έξω, γιατί ίσως να μην γουσταρεις να σαλιαρίζεις στις καφετεριες και να θες να το κανεις ιδιωτικά μαζί του, αλλα να είσαι ερωτευμενη και να υπάρξει μια άλλη τύπισσα , που να ψάχνει τρόπους απεγνωσμενα για να τον γνωρίσει και να τον χωρισει απο σενα……γιατι απλα ανακάλυψε ότι έχουν ας πούμε ” κοινό χιούμορ” και την τσεκάρει έντονα……

  10. Μη σε απασχολεί, αν εκείνος δεν το παίρνει κατάκαρδα ότι έχει σχέση, ούτε εσένα πρέπει να σε νοιάζει. Εδώ άλλες με παντρεμένους μπλέκουν και δεν τις νοιάζει. Απλώς ό,τι κάνεις μαζί του, μην επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτό, γιατί πολύ πιθανό να χάσεις. Από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις. Η ζωή είναι στο εδώ και στο τώρα. Όσο για αυτό που σου λένε ότι θα βρεις μπροστά σου την απιστία εάν εσύ κάνεις σχέση… Μην τα πιστεύεις. Φτηνές θεωρίες περί “κάρμα” στις σχέσεις μην τις παίρνεις στα σοβαρά.

  11. εχει σχεση πιασμενος μακρια!!
    ειναι απλο, βαλε τον εαυτο σου στην θεση της κοπελας του και σκεψου! what goes around, comes around!!

  12. Geia sas.Eimai 14 xronwn.Emena mou aresei enas pou ka8e mhna allazei kopela…Mia summa8htria mou xwris na 3erei oti mou aresei autos mou eipe oti tou aresw (einai filh tou).Autos einai sth ta3h ths kollhths mou kai milame ligo,me koitazei epimona,mou leei gia to ti kanei spiti tou( ston eleu8ero xrono) kai mou eipe pou paei gumnasthrio xwris na ton rwthsw!Lete na tou aresw ontws?

  13. Το ίδιο παθαίνω αυτή τη στιγμή. Ή περίμενε να χωρίσει, γιατί δεν είναι σωστό να τον κάνεις να το παίξει διπλό ταμπλό και δεν νομίζω, ότι θα ικανοποιηθείς με κάποιον που ξέρεις ότι μπορεί να σε βλέπει σαν τρίτο πρόσωπο. Εξάλλου ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί αύριο να μάθεις πως χώρισαν. Αλλιώς μπορείς να είσαι φίλη μαζί του και να περιμένεις, αν κάνει κίνηση δεν θα είναι σωστό, από μέρους του, αλλά εσύ θα δεις πώς θα πρέπει να αντιδράσεις με κάθε κίνησή του.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More