Άννα: “Έκανε σχέση με την κολλητή μου. Πώς να το χειριστώ;”

Γεια σας!

Είμαι 28 χρόνων και με την κολλητή μου κάνουμε παρέα από τα 15 μας. Εμένα εδώ και πολλά χρόνια μου άρεσε ένα παιδί με το οποίο όμως ποτέ δεν είχε γίνει κάτι. Τον γνωρίζαμε και οι δύο. Με τα χρόνια έγινε φίλος μας. Όχι κολλητός, αλλά είχαμε επικοινωνία και μερικές φορές βγαίναμε.

Πάντα όμως μου άρεσε. Και πάντα φλέρταρα μαζί του με έναν τρόπο. Εκείνος ήταν κυρίως φιλικός μαζί μου και να σας πω την αλήθεια νομίζω πως του άρεσε πολύ η κολλητή μου.

Έκανα διάφορες σχέσεις στη ζωή μου, όπως κι αυτός, αλλά πάντα υπήρχε αυτός στο μυαλό μου. Τα χρόνια πέρασαν, χώρισε από μια μεγάλη σοβαρή σχέση που είχε και έκανε σχέση με την κολλητή μου.

Μόλις το έμαθα, μόλις μου το είπαν, η αλήθεια είναι πως από τη μία χάρηκα γιατί πραγματικά ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά από την άλλη ένιωσα μια αμηχανία για την όλη κατάσταση.

Θέλω να είμαι αντικειμενική. Σκέφτομαι ότι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ μας και αυτό είχε γίνει σαφές τόσα χρόνια. Όμως νιώθω λίγο περίεργα. Και όταν βγαίνουμε οι τρεις μας και τους βλέπω τόσο ευτυχισμένους χαίρομαι, αλλά για να είμαι ειλικρινής ζηλεύω και λίγο.

Ποια είναι η γνώμη σας; Πως να το χειριστώ; Είμαι υπερβολική που με ενοχλεί λίγο;

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. aisthimata einai auta, den elegxontai eukola. Tha su proteina na apomakrintheis ligo kairo, diakritika gia na mi katalavun kai kati, tulaxiston apo tis eksodus twn triwn, mexri na to apodexteis kalitera k proxwriseis k esi parakatw. Kalokairaki einai, ekmetaleusu to! PS. einai pros timin su pu anagnwrizeis kapoia pragmata k de strefese enantion tis filis su giati diavazontas to gramma su auto perimena.

  2. “Εκείνος ήταν κυρίως φιλικός μαζί μου και να σας πω την αλήθεια νομίζω πως του άρεσε πολύ η κολλητή μου”.
    Tα λόγια είναι περιττά…

  3. Αννα, καλό θα ήταν για εσένα να στρέψεις αλλού το ενδιαφερον σου. Από τη στιγμή που συνειδητοποιείς πως με αυτόν δεν είχες ποτέ ελπίδες, μην ασχολείσαι τώρα με το πόσο ταιριάζουν με την κολλητή σου, τι κάνουν και πού πάνε. Ούτε είσαι υποχρεωμένη να χαίρεσαι τόσο πολύ γι’αυτούς. Δεν εννοώ φυσικά με αυτό ότι πρέπει να τους μισήσεις, έτσι; Προσπάθησε όμως να αποστασιοποιηθείς κάπως από τη σχέση τους, πχ να βλέπεις την κολλητή σου χωρίς να είναι κι εκείνος μαζί. ʼλλωστε δεν τα έφτιαξε και με τις δυο σας, οπότε άσε το ζευγαρακι να βγαίνει μόνο του. Η φίλη σου υποθέτω γνωρίζει ότι εσύ τον ήθελες πάντα, τι σόι κολλητές είστε άλλωστε; Οπότε δε νομίζω να παρεξηγηθεί αν σε δει να κρατάς αποστασεις όταν εκείνη βγαίνει με το φίλο της. Εσύ κοίτα να φλερτάρεις – τόσα αγόρια μόνα υπάρχουν εκεί έξω – να ερωτευτείς, να περνάς όμορφα.

  4. Ε, τώρα τι να πουμε …Ωραία “κολλητή” φίλη και αυτή που τα έφτιαξε μαζί του ενω ήξερε το πόσο σου άρεσε τόσα χρόνια —Μήπως δεν είναι και τόσο φίλη σου όπως νομίζεις ??? Τέλοςπάντων , μερικά πράγματα δεν είναι γραφτό να γίνουν όσο και να θέλουμε —-Προτείνω να ξεκολλήσεις απο αυτη την κατάσταση με τον βρείς και συ άλλο αγόρι —και αν σου προκαλεί αμηχανία σταμάτα να βγαίνεις με το ζευγάρι γιατί μεταξύ μας θα φαίνεται σαν να κρατάς και λίγο το φανάρι —Ας βγαίνουν μόνοι τους —Είναι δηλαδή απαραίτητο να βγαίνετε οι τρείς σας ?

  5. Συμφωνώ με τη Τζένη ότι σε τιμά και σου δίνει δέκα πόντους που έχεις αντικειμενική κρίση και δεν κατηγορείς κανέναν. ʼλλωστε, ούτε ο ίδιος σού έταξε ποτέ τίποτα, ούτε η φίλη σου έδωσε ποτέ όρκο να μην κάνει τίποτα με κοινό σας φίλο. Φαντάζομαι πόσο κουράγιο ήθελες για να το αποδεχτείς αυτό και μπράβο σου που το βρήκες. Παρομοίως θα σε συμβούλευα να μη βγαίνεις μαζί τους και να δεις αν μπορείς να προχωρήσεις με τα προσωπικά σου. Τώρα, όσο φίλοι και να είσαι με τους δυο τους, δεν λέει να βγαίνεις ως “η τρίτη” μεταξύ του ζευγαριού. Μακάρι να κάνεις μία όμορφη σχέση που θα σε κάνει να το ξεχάσεις όλο αυτό και θα βγαίνετε πλέον δύο ζευγάρια!!

  6. διακαιολογημενα ζηλευεις και καθολου υπερβολικη δεν εισαι.εγω ισα ισα που δε θα το αντεχα ολο αυτο..να βλπεω δλδ αυτον που μου αρεσει με την κολλητη μου..αν και να σου πω για μενα η κολλητη συο δε φερθηκε κ πλ ενταξει…δλδ δεν ηξερε οτι σου αρεσε;αν το ηξερε δεν επρεπε να μπλεξει μαζι του..τωρα τι να σου πω,εσυ οπως νοιωθεις καλυτερα…

  7. ελα καλε γιατι να αιθανεσαι τυψεις..ανθρωπινο ειναι αυτο που νιωθεις, τα συναισθηματα εινια για τους ανθρωπους..Καλο θα ηταν βεβαια να το ξεπερασεις και να μην το φτασεις σε εμμονη, γιατι οι ισσοροπιες ειναι λεπτες.Τωρα το πως θα το καταφερεις αυτο…δεν ξερω να σου το απαντησω

  8. ʼννα, μπράβο για την στάση σου. Όχι γλυκιά μου, δεν είναι υπερβολικό που ψιλοζηλεύεις, απόλυτα λογικό είναι…. Ενίοτε ζηλεύουμε και τους πρώην μας (ακόμα και αν τους δώσαμε δρόμο εμείς), όταν προχωράνε στην ζωή τους, φαντάσου κάποιον που είναι το απωθημένο μας. Μέχρι να συνηθίσεις την κατάσταση, μπορείς να απομακρυνθεις λίγο, γιατί δεν υπάρχεις λόγος να φθείρεσαι. Δεν θα συμφωνήσω καθόλου με αυτές που λενε ότι η φίλη σου δεν είναι εντάξει. Αυτοί οι δύο άνθρωποι, ενδεχομένως να κάνουν μια όμορφη οικογένεια. Δεν θα ηταν κρίμα να χάσουν μια ευτυχισμένη κοινή ζωή αν εσυ ήσουν της νοοτροπίας “αφού δεν τον έχω εγώ, δεν θα τον έχει καμμιά μας;”
    Και να σου πω ενα παράδειγμα βγαλμένο από την ζωή μου; Παντρεύτηκα το αγόρι που προξένευα στην κολλητή μου, γιατί εκτιμούσα αυτόν σαν άνθρωπο, αγαπούσα την κολλητή μου και θεωρούσα οτι θα ταιριάζανε. Φυσικά δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους γιατί αυτός ήθελε εμένα και αυτή ήταν αλλού κολλημένη. Μετά από λίγα χρόνια, η κολλητή μου παντρεύτηκε ένα επίσης αξιόλογο παιδί, που είχα ένα εφηβικό φλερτ μαζί του. Και είμαστε και οι δύο πολύ ευτυχισμένες. Τα καλυτερα σενάρια τα γράφει η ζωή. ʼφησε την να γράψει και το δικό σου. Και πάλι εύγε για την αξιοπρεπή στάση σου.

  9. afou to ikseres oti tou arese i kolliti sou kai oxi esy ti perimenes na ginei? na allaksei autos gnwmi i na pei i kolliti sou “oxi den tha kanw sxesi me auton gt i fili mou ton thelei platwnika kai einai full erwteumeni enw autos oute pou tin koitaei?” einai trelo olo auto! vazw stoixima oti toso kairo kruvosouna kai oute i kolliti sou iksere oti ton thes! se auti tin periptwsi esy eisai i lathos! alla akomi kai an tis to eixes pei an autos goustare ekeini pali den ftaiei auti. Ta aisthimata dn allazoun! den einai oti ta eixate kai sou ton eklepse. Pleon pantws sovares files dn mporeite na eiste, einai upokritiko apo merous sou afou pleon zileueis kai malista polu. I vres kapoion allo na asxolitheis i fuge kai afise tous isuxous.

  10. Απο την στιγμή που γνωριζεις εν μέρη ότι εσυ στο μυαλο σου τα ειχες πλασει αλλιως και οτι και ο φιλος και η κολλητη σου, κανουν κατι απολυτα φυσιολογικο χωρις να σε προσβαλει, τοτε πρεπει να ξεκολησεις αμεσα!!! Αυτο τον φιλο τον εχεις στο μυαλο σου σαν τροπαιο, σαν απωθημενο. Ειμαι σιγουρη πως αν ποτέ κανατε κατι, θα ηταν για πολυ μικρο χρονικο διαστημα και ανευ ουσιας. Αυτη τη στιγμη σε εχει πιασει ενα ειδος πανικου γιατι πολυ απλα δεν επελεξε εσενα.Προσωπικη ανασφαλεια θα το ελεγα. Ασε τις ζηλιες και αν σε ενοχλει σε τοσο μεγαλο βαθμο, παψε να τους βλεπεις με την δικαιολογια οτι δεν εισαι σε φαση να κανεις παρεα με ζευγαρια.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More