Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.07.2014 | 23:06

Ελένη: “Η κολλητή μου φίλη με ρωτάει συνέχεια για το αγόρι μου. Τον θέλει, της αρέσει, μας ζηλεύει;”

Ελένη: “Η κολλητή μου φίλη με ρωτάει συνέχεια για το αγόρι μου. Τον θέλει, της αρέσει, μας ζηλεύει;”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας, φίλες μου!

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα...

Είμαι σε σχέση εδώ κι ένα χρόνο και γενικά τα πάμε πολύ καλά και δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό θέμα που να κλονίσει τη σχέση μας!

Τους τελευταίους μήνες έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο... Ίσως να υπήρχε και πιο πριν και να μην το είχα παρατηρήσει, αλλά ίσως και να είναι παιχνίδια του μυαλού μου...

Η κολλητή μου φίλη με ρωτάει συνέχεια για το αγόρι μου: τι κάνει, που πάει, πότε βγαίνουμε, πού πάμε, τι κάνουμε και άλλα πολλά... Μου λέει ακόμη πολλές φορές να βγαίνουμε οι τρεις μας, ακόμη και φορές που έχω κανονίσει με το φίλο μου κάπως θα τύχει να τη βρούμε και να είναι κι αυτή μαζί μας...

Μου περνάει από το μυαλό πως τον θέλει ή της αρέσει ή μας ζηλεύει. Να πω σε αυτό το σημείο πως η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ περίεργη στις σχέσεις της με τα αγόρια και ποτέ δεν είχε κάτι “σοβαρό”.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας!

ΕλένηΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10