Ελένη: “Η κολλητή μου φίλη με ρωτάει συνέχεια για το αγόρι μου. Τον θέλει, της αρέσει, μας ζηλεύει;”

Γεια σας, φίλες μου!

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα

Είμαι σε σχέση εδώ κι ένα χρόνο και γενικά τα πάμε πολύ καλά και δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό θέμα που να κλονίσει τη σχέση μας!

Τους τελευταίους μήνες έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο… Ίσως να υπήρχε και πιο πριν και να μην το είχα παρατηρήσει, αλλά ίσως και να είναι παιχνίδια του μυαλού μου…

Η κολλητή μου φίλη με ρωτάει συνέχεια για το αγόρι μου: τι κάνει, που πάει, πότε βγαίνουμε, πού πάμε, τι κάνουμε και άλλα πολλά… Μου λέει ακόμη πολλές φορές να βγαίνουμε οι τρεις μας, ακόμη και φορές που έχω κανονίσει με το φίλο μου κάπως θα τύχει να τη βρούμε και να είναι κι αυτή μαζί μας…

Μου περνάει από το μυαλό πως τον θέλει ή της αρέσει ή μας ζηλεύει. Να πω σε αυτό το σημείο πως η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ περίεργη στις σχέσεις της με τα αγόρια και ποτέ δεν είχε κάτι “σοβαρό”.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας!

Ελένη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Απομάκρυνέ την επειγόντως!! Δεν χρειάζεται να ξέρει ανα πάσα στιγμή που είσαι με τον φίλο σου. Και αν σου τηλεφωνεί ενόσω είσαι μαζί του, κάνε πως δεν ακούς το τηλέφωνο. Όταν σε ρωτάει συνεχως γι αυτόν, κόψ΄την και πες της πως δεν την αφορά. (Κι εσύ κάθεσαι και της τα λες όλα; Πόσο χρονών ειστε; 14;!!) Αλλάξτε στέκια και εξέτασε το γεγονός μήπως έχει ήδη παιχτεί κάτι μεταξύ τους ή μήπως την έχει ήδη πέσει στον φίλο σου. Θα δεις τα σημάδια και θα καταλάβεις, είμαι βέβαιη. Μη ρωτήσεις προς το παρόν κανέναν από τους δύο. Ο φίλος σου τι λέει γι αυτήν; Πώς την βλέπει; Ψιλοχαλιέται όταν σας κουβαλιέται τρεις στην ώρα ή το ψιλογουστάρει; Τα μάτια σου δεκατέσσερα!! (Κοίτα τι φίλες υπάρχουν στον κόσμο ρε γμτ!!)

  2. Βρε μπάς και τρέχει τίποτα μεταξύ τους;

  3. Οι πληροφοριες που δίνεις είναι λίγες και δεν θα μπορούσα προσωπικά να βγάλω κάποιο ολοκληρωμένο συμπέρασμα, αλλά παρολ’αυτά, θα σου έλεγα ότι ναι, μπορεί και να τον θέλει, μπορεί όμως και όχι. Μπορεί να ζηλεύει καλοπροαίρετα αυτο που εσείς εχετε κι εκεινη οχι και να σας θαυμάζει. Μπορεί να θέλει να το ζήσει μεσα απο εσας και μπορει οι ερωτησεις που κανει να ειναι από ενδιαφερον. Αυτό ομως που θα ηθελα να σημειωσω σε αυτη την περιπτωση, ειναι οτι το ένστικτό μας δεν πέφτει ποτε εξω. Αν το ενστικτό σου λέει, πως κατι τρέχει, τοτε 100% αυτό και συμβαινει. Δεν είμαστε τρελές τις περισσότερες φορές και απλά εθελοτυφλούμε. Κάποια πραγματα που μπορει να είναι αδιανόητα για μας, οντως να ισχυουν!!! Πρόσεχε λοιπον και μην την αφηνεις να μπαινει μεσα στη σχεση σου, πέρα του τυπικου.

  4. TON ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!!!!! ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ…. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ…. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ!!!!!

  5. Ειναι αντροχωριστρα…

  6. kati vrwmaei..giati tosi premoura na ta mathei auta pou les? Tsekare kanena kinito tou filou sou / kanena fcbk tou / email, mipws exoune pare dwse kai den to ksereis…kai ksereis ti ennow: mipws paizei se diplo tablo o kurios kai i kolliti sou thelei na einai panta parousa na vlepei pws ta pate…Elpizw na min tin exei pesei kai stis 2 sas. Esy min tou peis tpt, alla des pws antidraei kai autos. Den mas les ti kanei autos otan kouvalietai i fili sou: einai anetos? xairetai pou erxetai? sou zitaei na ti fereis?

  7. exw kai egw sxedon to idio problima, oi files mou tin paiftoyn ston prwin mou o opios pisteuw me 8elei akoma giati prin liges meres fasw8ikame. egw exw na pw oti se zileuoun gia auto nomizw oti ginetai kai me tin diki m periptwsh…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More