Κατερίνα: “Τον δεύτερο χρόνο της σχέσης μας είχε παράλληλη σχέση…”

Γεια σας!

Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ μαζί σας αυτό που με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό…

Είχα για δύο χρόνια σχέση με κάποιον, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ότι τον δεύτερο χρόνο είχε παράλληλη σχέση. Τον τελευταίο χρόνο εγώ ζούσα στο εξωτερικό γιατί έκανα το μεταπτυχιακό μου. Ήμασταν όμως μια χαρά. Μιλούσαμε συνέχεια και πάντα μου έδειχνε τα συναισθήματά του.

Τον Δεκέμβριο εγώ θα ερχόμουν στην Αθήνα για να τον δω. Μια εβδομάδα πριν έρθω εξαφανίστηκε, δεν απαντούσε ούτε στα τηλέφωνα ούτε στα μηνύματά μου. Τη μέρα που έφευγα από την Αθήνα με πήρε και μου είπε ότι είχε κάποια οικογενειακά προβλήματα και για αυτό χάθηκε. Τον συγχώρεσα εγώ και συνεχίσαμε, όλα ήταν όπως πρώτα.

Μετά από μερικούς μήνες ανακαλύπτω από το facebook (είχε ανεβάσει φωτογραφία) ότι είχε πάει σε νησί μαζί με την πρώην του που ήταν έξι χρόνια μαζί. Εδώ να προσθέσω ότι δεν με είχε φίλη στο facebook γιατί παλιά είχαμε τσακωθεί και τον διέγραψα.

Μου είπε ότι θα σβήσει το facebook και έτσι εγώ δεν του είχα πει ξανά να με κάνει φίλη. Τότε μου είπε ότι πέθανε κάποιος συγγενής της κοπέλας και πήγε εκεί γιατί τον γνώριζε. Είχε ένα μοναδικό τρόπο να κάνει τα μεγαλύτερα ψέματα να φαίνονται αλήθειες. Και πάλι όλα καλά μέχρι που για κακή του τύχη ανακάλυψα ότι είχε σχέση με αυτή την κοπέλα. Διακοπές μαζί, ποτά, εστιατόρια, τα πάντα και τα ανέβαζε κιόλας στο facebook!!!

Αφού του είπα ότι τα ξέρω όλα και μετά από πίεση, μου είπε την αλήθεια. Με άφησε ήσυχη για ένα μήνα και μόλις έμαθε ότι βγήκα δυο φορές με κάποιον εμφανίστηκε πάλι και μου πουλούσε έρωτες. Με παρακαλούσε να είμαστε μαζί, έκλαιγε κιόλας.

Εγώ του ξεκαθάρισα πως αν δεν χωρίσει μαζί της δε θα βγω ούτε για καφέ. Μου είπε πολλές φορές ότι χώρισε αλλά εγώ δεν τον πίστευα και είχα δίκιο τελικά. Πρόσφατα πήγε διακοπές με την κοπέλα και μου έστελνε μηνύματα ενώ εκείνη ήταν δίπλα του (τόσο θράσος).

Αυτός πιεζόταν γιατί το πήγαιναν σοβαρά. Βρήκε ευκαιρία, τσακώθηκε μαζί της και με τα πολλά της είπε να χωρίσουν. Όντως χώρισε και μου ζήτησε να βρεθούμε. Βρεθήκαμε και μου είπε ότι δεν αγαπούσε την κοπέλα αλλά ήταν μαζί της επειδή ένιωθε τύψεις. Ένα μήνα πριν κάνει σχέση μαζί της, η κοπέλα έχασε τον πατέρα της. Εκείνος της είπε να συναντηθούν και εκεί λύγισε.

Μου είπε επίσης πως φοβόταν μην αυτοκτονήσει (του είχε πει ότι σκέφτεται να το κάνει) και για αυτό δεν χώριζε τόσο καιρό. Η κοπέλα σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν και κοινοί γνωστοί μας.

Τώρα ο πρώην μου δεν με αφήνει σε ησυχία και φαίνεται πραγματικά μετανιωμένος. Εγώ όμως δεν μπορώ να συγχωρέσω όσα έκανε παρόλο που είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως ίσως κατάλαβε τα λάθη του και όντως με αγαπάει.

Εσείς αν ήσασταν στη θέση μου τι θα κάνατε; Πιστεύετε πως άλλαξε; Ακόμη και για το λόγο που είπε είναι δικαιολογημένη η παράλληλη σχέση;

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αστον ακομα να τρέξει απο πίσω σου. Με το χρόνο θα δείξει εάν σε θελει πραγματικά. Μη βιαστείς

  2. έχω και εγω μια παρομοια ιστορία στο μυαλό μου…γύρνα σελίδα και μην ασχοληθείς ξανά με αυτό το άτομο!

  3. Τι βλακείες είναι αυτές! Ο άνθρωπος είναι ψεύτης με μάστερ στην παπαρολογία…καλά πόσο στραβή είσαι;

  4. Τώρα που εσύ κάθεσαι και αναρωτιέσαι και γράφεις εδώ γράμματα, αυτός μαζί της είναι. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και πές του να πάει να γ….εί

  5. Θα μπορούσες να εμπιστευτείς ξανά, έναν άνθρωπο που σου είπε τόσα ψέματα?

  6. egw pistevw oti se exei aplws gia xazi. vre poulaki mou, poly thanatiko exei pesei sto perivallon tou. Aporw kai pou to sizitas. geiwse ton kanonika kai min to ksanaskefteis, alliws to thelei kai sena o nikolakis sou to doulema……

  7. Αν ο πινόκιο υπηρχε στα αληθεια, η μύτη του θα είχε φτασει απο την αθήνα στη θεσσαλονικη

  8. Kala kopelia, eisai toso xazi? se exei flomosei sto psema k tin koroidia (na min pw gia to kerato pu de xwras ute katw apo gefira na peraseis), k akoma ton skeftesai? gia pio logo na ton dexteis pisw? ti na po, meta gia auto su fairetai opws su fairetai, giati esi prwti den ektimas k sevesai ton eauto su.

  9. ton arapi kai an ton pleneis to sapouni sou xalas.vale ena megalo X kai proa ti zoi sou mia xara kopela eisai ka8ese k asxolise me enan womanizer…giati afto einai k tipota perissotero!efkeries kai foumara…idi apo oti diavasa tou edoses arketes..an giriseis ta idia 8a sou kanei.isos oxi me ti proin tou alla me kamia alli..

  10. κοπελια δεν θελω να φανω αγενης αλλα πραγματικα τωρα, μας ρωτας??εσυ δεν καταλαβες?εε… συγγνωμη τωρα αλλα βρισκουν και τα κανουν…

  11. Tre3e makriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  12. Δε θα σου πω πολλα αλλα με ολο το σεβασμο εισαι χαζη!!Φυγε μακρια!Μετα απο τοσα ψεματα εσυ θες να γυρισεις σ αυτον;;Αν ειναι δυνατον!Εισαι ερωτευμενη και δε βλεπεις τα πραγματα αντικειμενικα.Μην το σκεφτεσαι καθολου.Ο τυπος δεν αξιζει κι αλλη ευκαιρια!

  13. Μου φαίνεται οτι και τον πρώτο χρόνο της ‘σχέσης’ σας αυτός θα είχε και άλλη/ες σχέση/εις. Θα τον ξεχάσεις δεν έγινε και τίποτα.

  14. Πραγματικά βρίσκουν και τα κάνουν.Λες και εν υπάρχουν άλλοι άντρες εκεί έξω.Προχώρα κοπέλα μου τη ζωή συ που κάθεσαι και ασχολείσαι με έναν τέτοιο “άνθρωπο”.Έχει μεγάλο σόι η πρώην-νυν-μέλλουσα κοπέλα του;;;;;ʼντε,γιατί σε 2 μήνες σε βλέπω πάλι εδώ με κανούργιο γράμμα να μας λες ότι τώρα πέθανε όλο το σόι της κοπέλας(γονείς,αδέρφια,πρωτοξάδερφα κ.ο.κ)και να μας ρωτάς αν πρέπει να τον πιστέψεις.ΠΡΟΧΩΡΑ!

  15. Μιλάμε ότι πέρασα ακριβώς την ίδια κατάσταση με ακριβώς τις ίδιες δικαιολογίες. μη γυρίσεις για κανέναν λόγο κορίτσι μου.αυτά είναι ανασφάλειες που πηγάζουν από τον ίδιο τους τον εαυτό. θα στο ξανακάνει αλλά και να μην το ξανακάνει, θα χάσεις τον ύπνο σου να σκέφτεσαι μήπως το ξανακάνει. Πάνω από όλα να αγαπάς εσένα.

  16. Κατερίνα μου, καταρχάς δεν ξέρω την ηλικία σου, γιατί κατα την γνώμη μου παιζει μεγαλο ρολο.Δεν ξέρω τις εμπειρίες σου και είναι βασικό να έχεις ζησει δυο πραγματακια και να ξέρεις τους ανθρώπους. Εγώ δεν θα σου κάνω κήριγμα.Εσυ ξέρεις καλύτερα από όλους τι θα κάνεις.Απλά σκέψου ότι ένας άπνθρωπος που μπήκε στην διαδικασία να κάνει τόσες δολοπλοκίες, πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι , ακόμα και για αυτά που ισχιρίζετει ως ”αιθήματα” για σένα. Μήπως τελικά λυπάται και έσενα; Μήπως όταν τελικά χάνουμε κάποιον (αφού του έχουμε κάνει την ζωή πογήλατο) τότε λέμε από μέσα μας : . Συγνώμη που γίνομαι τόσο σκληρή….αλλά τελικά έχουμε στην ζωή μας ότι ακριβώς μας αξίζει….Εσύ αποφασίζεις τελικά , τι πραγματικά σου αξίζει…

  17. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Η αλήθεια είναι πως μέσα μου ξέρω εδώ και καιρό ότι δεν αξίζει άλλη ευκαιρία. Ήθελα όμως να ακούσω τη γνώμη και από ανθρώπους που είναι αποστασιοποιημένοι από την κατάσταση και βλέπουν τα πράγματα ξεκάθαρα. Για αυτό και έστειλα την ιστορία μου. Με βασάνιζε το ότι ίσως να μετάνιωσε και ότι υπάρχει μια πιθανότητα τελικά να με αγαπάει. Με βοήθησαν πολύ όλα αυτά που μου είπατε. Κάποια ίσως να ήταν πιο σκληρά αλλά με ξύπνησαν. Κατάλαβα πως ένας τέτοιος άνθρωπος ακόμη και να θέλει να αλλάξει δεν μπορεί. Ακόμη και να αλλάξει, αν προκύψει μια δυσκολία στο μέλλον, θα κάνει πάλι σοβαρά λάθη. Είναι θέμα χαρακτήρα, από τη στιγμή που με πρόδωσε μία φορά, θα το επαναλάβει. Η αγάπη μου για εκείνον φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή ώστε να τον κρατήσει, για αυτό και έψαξε αλλού. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά. Πρέπει να βρω ξανά τον εαυτό μου, μια χαρά κοπέλα είμαι, δε γίνεται να ταλαιπωρώ άλλο τον εαυτό μου για κάποιον που δε μου αξίζει…. Και ίσως κάποια στιγμή βρω τον άνθρωπο που θα θέλει εμένα και μόνο εμένα. @Stavroula Είμαι 26 χρονών. Σας ευχαριστώ και πάλι. Καλό καλοκαίρι!

  18. Εχω βρεθει στην θεση σου, ακριβως στην ιδια θεση, χωρις καμια παραλλαγη, αφου σκεφτηκα καποια στιγμη, μηπως εισαι η αλλη, αλλα δεν ταιριαζει το ονομα. Θες να σου πω την καταληξη ? Εφαγα 6 χρονια απο τη ζωη μου, με τα πηγαινε ελα….Καθε φορα η αλλη θα αυτοκτονουσε, καθε φορα την χωριζε και καθε φορα ανακαλυπτα οτι ποτε δεν ειχαν χωρισει. Δεν υπηρξε ποτε “πρωην του”, παντα νυν ηταν, εγω ημουν το γκομενακι τελικα! Και παντα δεν μπορουσε χωρις εμενα,αλλα εφτασε 6 χρονια μετα να βρει την δυναμη ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ αντι εγω!!!!…..Ημουνα νια και γερασα κοπελιααααα…Ημουν 27 κι εφτασα 33!!!! Αστα να πανε….Μη φας αλλο τα χρονια σου!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More