Μαρία: “Τον σκέφτομαι συνέχεια και πεθαίνω που τώρα στις διακοπές τον βλέπω με την άλλη”.

Γεια σας! Δεν είμαι καλά!

Λοιπόοον… Όλα ξεκίνησαν το περσινό καλοκαίρι. Γνωριστήκαμε με τον Κ. (27 ετών) μέσω μιας κοινής παρέας τον προηγούμενο Αύγουστο στη διάρκεια των διακοπών μου στο χωριό μου. Εκείνος είναι μόνιμος κάτοικος του χωριού ενώ εγώ μένω Αθήνα.

Είμαι 20 ετών. Όταν γνωριστήκαμε έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του (να σημειώσω ότι πρέπει να είχε πιει και λίγο αλλά δεν ήταν και ντίρλα). Κολακεύτηκα αμέσως και ένιωσα μια απίστευτη έλξη.

Εγώ που δεν πίστευα σε “κλικ” και αηδίες -όπως τα αποκαλούσα, έπαθα την πλακάρα μου σε δευτερόλεπτα. Μου ζήτησε κατευθείαν facebook αλλά εγώ δεν είχα γιατί το είχα διαγράψει. Τις επόμενες μέρες δεν τον πολυείδα αλλά ρώταγε για μένα την αδερφή μου.

Μετά από μια εβδομάδα φεύγω για Αθήνα. Φτιάχνω facebook και τον κάνω κατευθείαν add. Μου μίλησε αμέσως, ήταν πολύ διαχυτικός και ήθελε να μιλάμε κάθε μέρα σε σημείο που αν δεν μιλούσαμε μια μέρα μου έστελνε “ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!” (έμαθα πως ζήταγε τον αριθμό μου από γνωστούς).

Σταδιακά μου το πήγε στο σεξουαλικό. Εγώ έδειξα ότι δεν προσφέρομαι για να περάσουμε απλά καλά και ότι ήθελα κάτι παραπάνω. Εκείνος μόλις είχε βγει από μια πολυετή σχέση από απόσταση και δεν ήθελε τέτοιες σχέσεις.

Σιγά σιγά κόλλησα και τον έπρηζα λιγάκι στο facebook αλλά εκείνος απομακρυνόταν. Ήρθε Αθήνα (όχι για μένα, για την παρέα του), βγήκαμε και ήταν απλά φιλικός και τίποτα παραπάνω. Γύρισα σπίτι απογοητευμένη και μου στέλνει μήνυμα τρεις ώρες μετά ότι παίζει κάτι με μια από το χωριό και ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα όσα λέγαμε.

Αυτό έγινε αρχές φθινοπώρου και από τότε είμαι κολλημένη όσο ποτέ, τον σκέφτομαι συνέχεια και πεθαίνω που τώρα στις διακοπές τον βλέπω με την άλλη (τα έχουν κανονικότατα, όλοι το ξέρουν και είναι συνέχεια και παντού μαζί).

Ξέρω ότι είμαι ηλίθια. Ξέρω ότι έπρεπε ήδη να μην τον σκέφτομαι απλά πεθαίνω στη σκέψη ότι του περνάω τόσο αδιάφορη ενώ εγώ λιώνω για εκείνον. Μέσα μου κρατάω ακόμα ελπίδες (φρούδες). Τι πιστεύετε?

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μαράκι μου καλημέρα. Εγώ είμαι 27 και απο τα 22 μου τα έχω με ένα παιδί απο το χωριό μου και εγώ Αθήνα μένω. Πέρσι τον Αύγουστο αρραβωνιαστήκαμε και του χρονου λέμε να παντρευτούμε. Βέβαια έκανα και εγω υποχωρήσεις γιατί θα πάω να μείνω εκεί αλλά το θέλω πολύ, μου αρέσει στο χωριό μου. Εγώ θα σου πω να έχεις ελπίδες εγώ τον γούσταρα απο τα 19 μου αλλά εκείνος ούτε που με πρόσεχε, ήταν 22 τότε. Το κακό είναι ότι η κοπέλα του είναι από εκεί και αν θες την αλήθεια τ ‘ αγόρια από χωριό σε αυτή την ηλικία αρχίζουν και σκέφτονται τον γάμο, την οικογένεια και σου λέει αν μπλέξει μ’ εσένα τι θα γίνει, είσαι μικρή εσύ αργότερα μπορεί να θες να ζήσεις τη ζωή σου. Γι’ αυτό προτίμησε κάτι σίγουρο και είναι τιμή του που στο είπε οτι παίζει κάτι με κάποια άλλη. Πάντως κοίτα να περάσεις καλά στις διακοπές (σε καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεσαι) και να του δείξεις ότι είσαι καλά. Πότε δε ξέρεις πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα.

  2. signomi alla se olo to story ena mou ekane ediposi…SOU ZITISE TO FACEBOOK?????? MA EISTE SOVAROI??? SINI8OS LENE MOU ZITISE TO TILEFONO MOU! GIA ONOMA TOU 8EOU KAI TIS PANAGIAS PIA! ok 25 xronon eimai den eimai k gria alla re file eleos dld adi gia kinito adalasete fb? JESUS!!!

  3. και καλά τί παραπάνω περίμενες με κάποιον που μένει μόνιμα σε χωριό ενώ εσύ στην πόλη; Πώς θα τα είχες μαζί του; με τα χαιρετίσματα ή με το facebook; ʼσε τον άνθρωπο που είναι τώρα καλά με την συχωριανή του και μη κάνεις σαν ανώριμη. Και πάλι καλά που σου εξηγήθηκε κιόλας. Ξέχνα τον.

  4. Ασχολησου με κατι αλλο…..
    Πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο!!Κανε τις διακοπες σου , γνωρισε καινουργιο κοσμο και ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ….μην κυνηγας κατι που δεν σου αξιζει…φιλικα!!

  5. Δεν εισαι ηλιθια..εισαι απλα 20 οπως μας ειπες! περνα καλα και μη σκεφτεσαι τιποτα!

  6. Όταν αισθάνεσαι ότι λιώνεις γι’αυτόν, φέρε στο μυαλό σου αυτό…Δε σε κυνήγησε, γιατί δε σε ερωτεύτηκε. Του φάνηκε ΙΣΩΣ ότι αφού είσαι κορίτσι από πόλη, άρα πιο απελευθερωμένη και “ανώνυμη”, θα είναι και πιο εύκολο να σε έχει μόνο για σεξ. Με το κορίτσι από το χωριό του, που τους ξέρουν και οι πέτρες και ζουν εκεί μόνιμα, δεν πάνε 1 μήνα διακοπές το χρόνο, δε θα μπορούσε ίσως να κάνει το ίδιο (νομίζω). Και φυσικά δε μπορούμε (και δε χρειάζεται) να γνωρίζουμε πώς αισθάνεται και τι έχει στο μυαλό τυ γι’αυτό το κορίτσι. Εσύ του έδειξες ότι σκέφτηκε λάθος για σένα και εκείνος το σεβάστηκε, το εκτίμησε κι απομακρύνθηκε. Φερθήκατε και οι δυο σωστά και μπράβο σας! Εσύ τώρα, προσπάθησε, όσο είναι εφικτό, να αποφεύγεις να τους βλέπεις (ξέρω πόσο βασανιστικό είναι αυτό). Αλλά κυρίως, προσπάθησε να προχωρήσεις. Στο μέλλον κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, στο παρόν όμως – και δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά να σου πω ειλικρινά τι πιστεύω – όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν ελπίδες.

  7. Κάποτε ζητούσαν τηλέφωνο. Τώρα ζητάνε Facebook. Εκεί φαίνεται και η διαφορά στην ποιότητα του ενδιαφέροντος.

  8. Γειά σου και από εμένα! έχω και εγώ ζήσει μια παρόμοια ιστορία! Με εμάς βέβαια είχε γίνει και κάτι παραπάνω ποτέ όμως δεν τον άφησα να το πάει στο απροχώρητο που είχε συνέχεια στο μυαλό του! Να χαίρεσαι που ήταν ειλικρινής μαζί σου και σου είπε τι συμβαίνει… δεν είχα την ίδια τύχη… ακόμα με θυμάται κάθε φορά που μαθαίνει ότι θα κατέβω στο χωριό και πίστεψε με αυτό πονάει περισσότερο και είναι πιο δύσκολο να απομακρυνθώ! Όπως διάβασες πιο πάνω μικρή είσαι ακόμα έζησες ένα ωραίο στόρι αλλά μέχρι εκεί μην χαλιέσαι τσάμπα…για κάποιους είναι γραφτό να γίνει για κάποιους άλλους όχι! Θα γνωρίσεις νέα άτομα και θα σου προσφέρουν αυτά που θες! Να είσαι άνετη και χαλαρή κάθε φορά που πηγαίνεις στο χωριό σου και να μην δίνεις δικαιώματα να σε σχολιάζουν αρνητικά και να καταλαβαίνουν ότι είσαι κολλημένη μαζί του…

  9. Νταξ……εισαι 20 χρονων, τωρα ξεκινας ουσιαστικα τους “ερωτες” αφου οπως λες δεν το ειχες ξαναπαθει και επαθες την πλακα σου με καποιον 7 χρονια μεγαλυτερο ενα καλοκαιρι……Γνωστο το εργακι, εχει παιξει σε ολες μας, αλλα κοιτα τωρα να συνελθεις που ειναι παλι καλοκαιρι, βρες κανεναν πιο κοντα σε σενα και στα θελω σου και περνα καλα. Ασε τις σχεσεις απο αποσταση, δεν οδηγουν πουθενα, σπανια θα οδηγησουν, κι αν παλι οδηγησουν, καποια στιγμη θα τελειωσουν, γιατι ουσιαστικα το ζευγαρι δεν ειχε την πολυτελεια να ζησει τον αλλον στην καθημερινοτητα κι οταν αυτο γινει, ξινιζει…..οποτε στη φαση που εισαι ,δεν παιζει να σε γεμισει κατι τετοιο. Απλα θα φας την καψουρα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More