Θάλεια: “Μου ζητάει να προχωρήσουμε, αλλά είναι σαφές ότι δεν θέλει σχέση.”

Γεια σας!!
Θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας!

Με λένε Θάλεια και είμαι 21 ετών. Πριν λίγο καιρό γνώρισα κάποιον, 35 ετών. Συναντηθήκαμε μερικές φορές, του αρέσω, μου αρέσει, όλα καλά..

Μου ζητάει να προχωρήσουμε (από τα λεγόμενα και τη συμπεριφορά του είναι σαφές ότι δεν θέλει σχέση). Το θέμα είναι ότι αν γίνει κάτι, για μένα θα είναι η πρώτη φορά και φοβάμαι λίγο…

Φοβάμαι μήπως κολλήσω και επίσης δεν ξέρω πώς να του το πω χωρίς να τον πανικοβάλλω. Μια βοήθεια please!!!!

Θάλεια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Οχιιι κοριτσακι μου…μην κανεις τετοιο λαθος!!

  2. Σαφώς και ΔΕΝ πρέπει να ειναι αυτός ο πρώτος σου. Και πάψε να σκέφτεσαι οτι ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙΣ!! Σιγά! Αυτός μόνο την πάρτη του κοιτάει και εσύ ανησυχείς μη τον πανικοβάλεις; Σύνελθε

  3. Καλό είναι η πρώτη φορά (αλλά και οι επόμενες) να γίνεται μέσα σε μια κανονική σχέση. Να ξέρεις όμως ότι η πλειοψηφία των γυναικων “κολλάει” με την ελεύθερη σχέση της ακόμα κι αν δεν είναι η “πρώτη” φορά. Γιατί πολύ απλά οι γυναίκες που είναι ικανές να λειτουργήσουν στο σεξ σαν τους άντρες (δηλαδή χωρίς να δεθούν/δοθούν ερωτικά) είναι ας πούμε, η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας. Πολύ πιθανό επίσης να μη θέλει να “αναλάβει το βάρος” του να γινει ο πρώτος σου, με όποιον τρόπο κι αν του το πεις. Αυτό δε σημαίνει “μην του το πεις” θα το καταλάβει έτσι κι αλλιώς αν προχωρήσετε. Γενικά πάντως θα σε συμβούλευα να μη μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις, μετά από λίγο καιρό παύουν να είναι ευχάριστες κι αρχίζουν οι στεναχώριες και τα δράματα. Για να περίμενες ως τα 21 σου πάει να πει ότι δεν θα δινόσουν στον καθένα απλώς και μόνο για να κάνεις σεξ, αρα αναξαρτήτως πρώτης φοράς, μάλλον δε σου ταιριαζουν τέτοιες καταστάσεις.

  4. kopela mou h proti fora prepei na sou meinei aksexasti kai na to kaneis otan esu pragmatika tha niwtheis etoimi kai tha to theleis pragmatika kai ennoite oti to paidi ayto tha einai sxesi sou giati me ton 35ari den exeis sxesi apla o Makakas thelei na kanei to kefi tou me sena thn pitsirika bres ena paidi sthn hlikia sou k ase ton pappou giati 14 xronia diafora den einai kai liga

  5. να του το πεις ευθεως.οτι εγω δεν εχω ολοκληρωσει ακομα γιατι θελω η πρωτη μου φορα να ειναι καποιος που να ζησω την αγαπη του εντονα και οχι κατι περιστασιακο.και θα δεις απ τη συμπεριφορα του πως θα πραξει και θα πραξεις κ εσυ το ιδιο.αν το θελεις προχωρησε το αλλα με ολες τις συνεπειες.γιατι ενας αντρας 35 χρονων κοιταει αλλα και θα κολλησεις σιγουρα απ την εμπειρια που εχει.μην τρεχεις σε τετοια θεματα.ασε τον χρονο να κυλλησει γιατι μπορει να κανεις πραγματα που θα σε πληγωσουν κ θα το μετανιωνεις.Γνωμη μου να του το πεις.

  6. Εισαι 21 και παρθενα απ’ότι καταλαβα, πραγμα που σημαινει οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να προχωρησεις σεξουαλικα με καποιον 35 που δεν θελει και σχεση!!!. Αφου θα ειναι η πρωτη σου φορα, να φροντισεις να το κανεις με καποιον που θα ερωτευτεις και θα σε ερωτευτει κι αυτος δυνατα! Ασχετα ποσο θα κρατησει, να φροντισεις να ειναι αμοιβαιο και μην βουτας στα δυσκολα απο την αρχη της σεξουαλικης σου ζωης…….Εσυ θα πληγωθεις στο τελος……εμπειρικα στο λεω…..

  7. Σαφως και όχι.Συμφωνω με όλες τις προηγούμενες.Περίμενες ως τα 21 για να πας με κάποιον που σου δείχνει ότι δεν θέλει σχέση και που μάλιστα δεν έχετε και την άριστη επικοινωνία;(αλλιώς δεν θα φοβόσουν να του το πεις μήπως τον πανικοβάλλεις όπως λες….)Να βρεις κάποιον που θα έχεις άνεση να συζητάς τα πάντα και θα είσαι σίγουρη για το ότι θες να προχωρήσεις μαζί του.Με αυτόν δεν είσαι σίγουρη και φαίνεται από τα γραφόμενα σου.Καλή τύχη με τον επόμενο.

  8. den thelo na se krino alla kopelamou pas kala?les oti fovase min kolisis afu idi exeis kolisi ali eksigisi den vrisko na thes na pas gia proti fora me enan thio ton 35 eton ke pou apo tin arxi su ine katanoito oti avto mono theli vrike mia pitzirika ke o thios theli na adiasi ligo na gevti ligo fresko.i mipos ksemines ke psaxnis na se ksepartheniasi kanenas tote alazi to thema.ke ego ime tis gnomis an soni ke kala thes avtos na ine o mastoras tote na tu to pis ke dio endexomena iparxun i tha to vali sta podia epidi theli dulia i ipothesi i tha ton anevasi an isos den exei kseparteniasi kamia sta 35 tu ke tha exei mia empiria .an apofasisis parola ta kata pou tha feri avti ipraksi sigurepsu tulaxiston oti den ine premenos i desvevmenos se avti tin ilikia ton 35 amfivalo na ine elevteros.merikes kopeles pragmatika den mporo na tis katalavo lipame den skeftese ton eavtosou para fovase mipos ton tromaxis ke se afisi ksepartheniasti imarton.

  9. Ειναι και αρκετα μεγαλυτερος σου. Εγω ειμαι 22 αλλα τα δινω σημασια αυτα!

  10. Εγώ καταλαβαίνω οτι αυτός σε πιέζει πολύ και σαν μάγκας που είναι σου λέει διάφορα. Εσύ σαν καλό κορίτσι καταλαβαίνεις οτι δεν πρέπει να πάς μαζί του αλλά φοβάσαι μην τον στεναχωρήσεις/πανικοβάλεις κιόλας, αρνούμενη να υποκύψεις! (Αχ τί καλό κορίτσι) Το πιθανότερο ειναι να εχει καταλάβει οτι είσαι άπειρη και ενδεχομένως παρθένα. Κάνε οτι θές, αλλά να θυμάσαι οτι μετά την πράξη θα μπείς σε περιπέτειες για τις οποίες δεν είσαι ακόμα έτοιμη.

  11. κοιτα,αφου ξερεις απο την αρχη οτι δεν θελει κατι παραπανω απο σεξ καταλαβαινεις λοιπον τι ατομο ειναι…δεν κατακρινω οτι δεν θελει σχεση ο ανθρωπος αλλα να σαι σιγουρη πως θα πληγωθεις αν εισαι ετοιμη να το αντιμετωπισεις (λιγο δυσκολο) κ ξερεις γιατι επειδη θα εισαι απειρη κ ο,τι και να κανετε θα σου φαινονται πρωτογνωρα κ θα τα σκεφτεσαι συνεχεια κ συνεχεια κ θα αναρωτιεσαι το γιατι…δεν προχωραει σε κατι παραπανω …καλη τυχη παντως ο,τι κιαν αποφασισεις

  12. Kοπέλα μου δεν είσαι και μικρή. Είσαι μια γυναίκα που μπορεί να κάνει τις επιλογές της και να πάρει την ευθύνη των πράξεών της.
    Αν τον θέλεις και θεωρείς ότι ανεξάρτητα από το τι θα γίνει μεταξύ σας εσύ δε θα το μετανιώσεις, τότε να το κάνεις.

    Ο έρωτας δεν είναι κάτι ανήθικο, είναι το ωραιότερο πράγμα του κόσμου.
    Όταν γίνεται και με συναίσθημα αποθεώνεται.
    Δε σημαίνει ότι όσοι έρχονται σε επαφή πρέπει οπωσδήποτε να συνάψουν και σχέση, γιατί πολύ απλά μπορεί να μην τα βρίσκουν σε άλλα πράγματα. το θέμα όμως είναι να ΞΕΡΕΙΣ τι ΘΕΛΕΙΣ!
    Αν δεν το ξέρεις και έχεις αυτές τις αμφιβολίες τότε καλύτερα να μην κάνεις τίποτα.

    Μια φίλη μου στην ηλικία σου ήταν και εκείνη παρθένα και άρχισε να ανησυχεί ότι όσο περνούν τα χρόνια θα γίνεται δυσκολότερο, γιατί είχε πολύ έντονο το άγχος της πρώτης φοράς, αλλά και ντρεπόταν (κακώς) για αυτό.
    Το έκανε με κάποιον που είχαν ελεύθερη σχέση και το γνώριζε και από εκεί και πέρα ξεμπλόκαρε ψυχολογικά και άρχισε να γίνεται πιο επικοινωνιακή με τους άντρες και να χαίρεται τον έρωτα.

    Δε σου λέω να κάνεις το ίδιο. Αυτή ήξερε τι έκανε και τα είχε βρει με τον εαυτό της. Ήξερε ότι θα είναι σεξ για μια δυο φορές, χωρίς πολλές απαιτήσεις και δεν πληγώθηκε. Ίσα ίσα τη βοήθησε να πάει παρακάτω.

    Εσύ ξέρεις;

  13. @marianna…..Αχ Μαριαννα…τσ τσ τσ τσ…θα σε μαλωσω! Γραφεις ενα πολυ ωραιο κειμενο, ανεβαστικο και συγκηνητικο, αλλα πραγματικα μην συγκρινεις τι εκανε η φιλη σου για να ξεμπλοκαρει, δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις το ιδιο.Μην συμβουλευεις ενα παιδι (και οχι γυναικα παρακαλω ακομα), να κανει σεξ με ενα 35αρη, διοτι δεν εχει την εμπειρια και την πολυτελεια να ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ακομα…Πραγματικα δεν ξερω την ηλικια σου, αλλα δεν μπορεις να λες σε ενα κοριτσακι 21 ετων, χωρις σεξουαλικη εμπειρια και χωρις εμπειρια σχεσεων, αν ξερει τι θελει, εδω δεν ξερουμε εμεις που κλεισαμε τα 35 κι ακομα κανουμε λαθη και κολλαμε σε “ελευθερες σχεσεις” κτλ……ημαρτον!!!!!! Θα κολλησει η καημενη, πως να διαχειριστει τις 1 η 2 φορες σεξ με εναν 35αρη? Προσοχη λοιπον στο τι γραφουμε εδω μεσα!!!

  14. Αγαπημένη,είμαι στην ηλικία σου.Αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Δεν μπορούσα να προχωρήσω και δυσκολευόμουν πολύ.Εγώ λοιπόν θα σου πω πως ξεκόλλησα και στα 22 μου μετανιώνω που γνώρισα τι σημαίνει το σεξ τόσο αργά και έχασα πολύτιμο χρόνο από τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής:μία μέρα αποφάσισα να βγω με κάποιον που ήξερα ελάχιστα και μου άρεσε σε λογικά πλαίσια.Χωρίς περιστροφές και χωρίς να του αναφέρω τίποτα για την παρθενιά μου το έκανα.Ήμουν 100%σίγουρη μου μίλαγε πια το σώμα μου.Θα ήταν πολύ ωραίο την πρώτη μας φορά να τη ζούσαμε με ένα πραγματικό έρωτα και αυτό προσπαθούσα για χρόνια.Όμως στην περίπτωση μου δε συνέβη κάτι τέτοιο και δεν μετανιώνω για το πώς ενήργησα.Ωστόσο πρέπει να σου αναφέρω ότι ερωτεύτηκα και εγώ έναν άντρα ηλικίας 32 ετών στα 19 μου και ενώ είχα την ευκαιρία να είναι ο πρώτος μου δεν το επέλεξα για εμένα.Και αυτό γιατί είναι προτιμότερο την επόμενη μέρα να μη σε νοιάζει αν θα δεις το κινητό σου να χτυπά από το να είσαι κολλημένη πάνω από αυτό και να μη χτυπά ποτέ.Οι 30ρηδες τα κορίτσια της ηλικίας μας τα υποτιμούν πολύ συχνά.Αυτά από εμένα και με κάθε επιφύλαξη.Είμαστε μικρές και όσο ζούμε μαθαίνουμε.Ένα είναι το σίγουρο.Το σεξ είναι υπέροχο!

  15. @Mαρια -Για πες ρε Μαρακι, ποσο χρονο εχασες τελικα απο τη ζωη σου μη ανακαλυπτοντας το σεξ ;;;;; 5 χρονια; 6; 7;; Ποσα πολυτιμα χρονια εχασες;;; Επρεπε εδω που τα λεμε να εχεις ξεκινησει να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη απο τα 14, που εχεις και την ωριμοτητα και την διαθεση να αντιμετωπισεις το σεξ…..Μου αρεσε η συμβουλη σου παντως, να σου πω πως την μετεφρασα εγω ; : “Βρηκα εναν, νταξει μωρε δεν τρελαθηκα, δεν τον λες και μπαζο, αλλα δεν τον λες και σουπερ, εκανα σεξ μαζι του και ειδα τι εχανα τοσα χρονια”….ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΛΙΚΙΑ…………….MADAME

  16. Keri μπορείς να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες; Προσπάθησα να διαβάσω τα σχόλια σου αλλά ηταν πολύ κουραστικό και τα παράτησα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More