Αφροδίτη: “Θέλω να τον χωρίσω, αλλά φοβάμαι το μετά, το πως θα είμαι, το ότι θα μου λείψει…”

Γεια σας! Θέλω τη συμβουλή σας

Τον τελευταίο καιρό δεν είμαι καθόλου καλά. Νομίζω κιόλας ότι έχω πέσει σε κατάθλιψη. Εγώ έχω ένα χρόνο σχέση και τον τελευταίο καιρό είναι πολύ απόμακρος.

Βγαίνει συνέχεια με τους φίλους του, δεν με παίρνει τηλέφωνο, μου λέει δικαιολογίες. Και νομίζω ότι μιλάει με άλλη και για αυτό θέλω να τον χωρίσω, αλλά φοβάμαι το μετά, το πως θα είμαι, το ότι θα μου λείψει…

Δεν ξέρω τι να κάνω αλλά πρέπει να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Έχω χάσει το χαμόγελό μου…

Ααα και κάτι ακόμα… Μου έχει πει ότι δεν τον ελκύω σαν κοπέλα και για αυτό δεν θέλει να κοιμάται μαζί μου. Μετά από ένα χρόνο το κατάλαβε; Είναι ψεύτης και μερικές φορές νιώθω ότι τον μισώ για αυτά που μου κάνει και περνάω.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Τι να κάνω;

Αφροδίτη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πιστεύεις, οτι αν τον χωρίσεις θα είσαι χειρότερα απ΄ότι είσαι τώρα; Αν πραγματικά το πιστεύεις, με την άθλια “σχεση” που λες οτι έχεις, τότε σου αξίζει ότι περνάς!

  2. Κοριτσακι μου σηκω και φυγε γιατι οσο μενεις θα σου δημιουργουνται κομπλεξ και ανασφαλειες που δεν θα μπορεισ να ξεπερασεις μετα.Ειστε ενα χρονο μαζι και ηδη σου εχει πει οτι δεν τον ελκυεις.τι περιμενεις για να φυγεις? Τι θα σου λειψει η αδιαφορια του ? Ο εξευτελιστικος τροπος που σου φερεται? Δλδ τι παραπανω εχει να σου δωσει αυτη η σχεση?Μονο πικρα…

  3. Να χωρίσεις κούκλα μου και να μη φοβάσαι το μετά. Το μετά θα είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά δύσκολα περνάς ούτως ή άλλως και τώρα. Όσο μένεις κάνεις περισσότερο κακό στον εαυτό σου. Έχεις ακούσει εκείνο το παλιό τραγούδι που λέει “και μαζί και μόνος, πάλι νιώθω μόνος”; Ε αυτό ακριβως σου συμβαίνει. Τι φοβάσαι να μη σου λείψει από αυτό το…πράμα…να σου λέει ότι δεν τον ελκύεις και γι’αυτό δε θέλει να κοιμάται μαζί σου; Είπαμε να είναι ειλικρινής ο άλλος, αλλά αυτό αγγίζει τα όρια της αγένειας και της καφρίλας, είναι κανονικό φτύσιμο κατάμουτρα. Είναι προφανες πως αν δεν τον χωρίσεις εσύ, είναι θέμα χρόνου να το κάνει αυτός. Καλύτερα φύγε πρώτη, δηλαδή το συντομότερο. Όταν αργότερα θα έχεις προχωρήσει, γιατί θα προχωρήσεις, να είσαι σίγουρη γι’αυτό, θα αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου που το έκανες.

  4. Εννοείται να κάτσεις κι άλλο μαζί του! Και αν μπορείς αυτομαστιγώσου κιόλας, πέσε και στα πατώματα, αλλά προς Θεού μή τον χωρίσεις! Μή! Πού θα βρείς χειρότερα;;;; (έ ρε τρέλα που κυκλοφορεί)

  5. απο τι στιγμη που δεν τον τραβας σαν γυναικα δεν καταλαβαινω γιατι σκας γιαυτον τον ανθρωπο στο ειπε καταμουτρα τι αλλο θελεις στειλτον στο διαολο και ζησε την ζωη σου

  6. Λογικα δεν εισαι πανω απο 20, οποτε δικαιολογημενος ο φοβος, να θυμασαι ομως οτι οτιδηποτε εχουμε συνηθισει να κανουμε ή να βλεπουμε και ξαφνικα δεν υπαρχει μετα, ποναει. Ειτε ειναι π.χ σχεση, ειτε ειναι διακοπες, ειτε ειναι φιλοι, ειτε δουλεια, ειτε σχολειο, ειτε οικογενεια……κ.ο.κ. Οποτε θα σου λειψει, θα στεναχωρηθεις,αλλα μετα θα σου περασει και θα συννεχισεις την ζωουλα σου. Μην υποβιβαζεις τον εαυτο σου, μην χανεις την αυτοεκτιμηση σου απο εναν τυπο που πρωτα απ’ολα,απο τα λεγόμενά σου δεν δειχνει να σε σεβεται, δεν δειχνει να σ’αγαπαει και φυσικα δεν τον ελκεις οπως λεει……Οποτε γιατι τιμωρεις τον εαυτο σου;

  7. ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ Σ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Σ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ?ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η’ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ…ΣΩΣΕ Ο,ΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ!ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΞΕΡO ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ BYE!ΜΑΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΓΑΝΤΖΩΝΕΣΑΙ!

  8. μα νομιζω πως σε εχει ηδη χωρισει ο ιδιος…
    να φροντιζεις τον εαυτο σου, να εισαι καλα και θα τον ξεχασεις μια χαρα!!! η ζωη ειναι μπροστα!!

  9. Να χωρισεις χωρις να φοβασαι. Αλλωστε αυτος ηδη σε εχει χωρισει. Υπαρχουν κι αλλα πραγματα για να ασχοληθεις περα απο το να εχεις σχεση με καποιον. Ισως θα ηταν καλο να απευθυνθεις σε ειδικο να σου ανεβασει την αυτοπεποιθηση.

  10. ma pion NA isis kopelamou afu idi se exei isi avtos,me ta legomenatou afu den se perni til afu den vgeni mazisou su lei ke ksekathara oti den ton elkiis opote ti psaxnis poso xronon ise?parto apofasi min ton enoxlis ke stin pio katalili evkeria pestou ksereis san ke sena iparxun xili.ute krio ute zesti.mporo na se katalavo den ine ke to pio omorfo na sou pi kapios oti den ton elkiis san gineka etzi katamutra ine poli agenis.opos grafis meta apo ena xrono to katalawe o mlks.alla malon tha vrike alu na adiazi ke tin ide tora mangas alla piso exei i axlada tin uratis tha erthi ke i siratou.ke min ta vazis kato ke peftis se katathlipsi den aksizi kanenas malakas na xalasis tin igiasou tha to pari ke panotou ke tha gelai.giavto psila to kefali ntisou stolisou gine oso pio omorfi mporis ke wges ke diaskedase ke frontise na to matheni etzi tha ton tzuksi para na trelenese ke na tu dinis aksia.den ine evkolo to ksero alla otan su erxete na klapsis klapse monisu sto spiti mexri na sou perasi is na to kserei kanis ke otan tixon ton sinantas xamogelasti ke kefati ftani poli aksia tu edoses.evxome na ta kataferis filia

  11. Ελεος με αυτα τα γκρικλισ. Δεν καταλαβαινουν οτι πας να διαβασεις και σε πιανει ζαλαδα?

  12. @ keti Ρε Καιτη πραγματικά, δεν μπορω να εξηγησω γιατι γραφεις greeklish ή δεν αλλαζει το πληκτρολογιο ή δεν ξερεις να γραφεις ελληνικα, αλλα εσυ εχεις φτασει στην αλλη κατηγορια ,των ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΩΝ greeklish ,με αποτελεσμα να αδυνατω να κατανοησω τι γραφεις και ειμαι σιγουρη οχι μονο εγω.Καλυτερα να γραφεις ανορθογραφα ελληνικα, παρα ανορθογραφα greeklish!!!!Παραλληλα σημεια στιξης δεν υπαρχουν , δεν ξερω που τελειωνει η μια προταση,που αρχιζει η αλλη….οι ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝΕ…….!!!!!!!

  13. σωστά τα λεει ο/η “μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω”!
    όσο για την Αφροδίτη, μια συμβουλή: αφού δεν θα σε θυμάται ώς κοπέλα του ενώ ήσασταν μαζί, φροντισε να σε θυμάται με τον τρόπο που θα φύγεις! κάνε εντυπωσιακή ΕΞΟΔΟ! ʼμεσα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More