Ρένια: “Υποπτεύομαι πως έχει άλλη…”

Γεια σας!

Με λένε Ρένια και θέλω τη βοήθειά σας

Είμαι 18 ετών και έχω σχέση με ένα παιδί 24 ετών εδώ και 8.5 μήνες με ένα μικρό διάστημα χωρισμού (3 εβδομάδες).

Το προηγούμενο Σάββατο που βγήκαμε ήμασταν μια χαρά, μέσα στις αγκαλιές και στα φιλιά. Τη μέρα που είχαμε πει να ξαναβρεθούμε μου έστειλε πως δεν είναι καλά, ότι περνάει φάση και ότι θέλει χρόνο να περάσει μόνος του αλλά παρόλα αυτά μου είπε ότι με αγαπάει και δεν θέλει να με χάσει. Φυσικά μου είπε πως δεν έκανα κάτι εγώ.

Μετά από δυο μέρες πήγα να τον βρω εκεί που βγαίνει. Ήταν με την παρέα του. Μάλιστα ήταν πολύ στοργικός, με αγκάλιαζε και με φιλούσε μπροστά σε όλους.

Μέτα από λίγο του πρότεινα να πάμε βόλτα για να μιλήσουμε και τον ρώτησα τι συνέβη και μου ζήτησε χρόνο. Άλλαζε κουβέντα ενοχλημένος λέγοντας ότι δεν θέλει να το συζητήσει και μετά ήταν μες στις γλύκες. Εγώ ήμουν χαρούμενη γιατί νόμιζα ότι είναι όλα μια χαρά.

Την επόμενη μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο, του είπα πως τον αγαπώ και μου είπε ότι δεν μπορεί να μιλήσει εκείνη τη στιγμή γιατί είχε μια σοβαρή κουβέντα. Το επόμενο πρωί μου έστειλε μήνυμα ότι θέλει χρόνο να μείνει μόνος και να μην ξαναπάω εκεί που βγαίνει με τους φίλους ή τουλάχιστον να τον ενημερώσω πριν πάω. Από τότε δεν μου ξαναέστειλε κανένα μήνυμα.

Υποπτεύομαι πως έχει άλλη. Να σημειώσω ότι πριν κάποιους μήνες που είχαμε χωρίσει για 3 εβδομάδες είχε πάει με άλλη. Αυτό το έμαθα από κοινό γνωστό και μετά μου το επιβεβαίωσε και το αγόρι μου.

Τον ρώτησα αν τη θέλει ακόμα ή αν μιλάνε και μου είπε ότι δεν ξέρει καν που είναι αυτή η κοπέλα. Μετά από αυτό η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του κλονίστηκε για αυτό και πιστεύω πως έχει άλλη.

Τι να κάνω; Πως να το διαχειριστώ; Πιστεύετε πως έχει άλλη;

Περιμένω να ακούσω την γνώμη σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. μην εχεις υποψιες.βεβαιη να εισαι.σε απαταει.

  2. Υποπτευομαι πως ειναι η πρωτη σου “σοβαρη” σχεση και εχεις παθει ενα κοκο μπλοκο. Χαλάρωσε, συμβαινει οι ανθρωποι να θελουν να δοκιμασουν κι αλλα πραγματα κι αλλους ανθρωπους,ειδικα σε αυτες τις ηλικιες. Δεν σημαινει οτι σε εκμεταλλευτηκε ή οτι σε κοροιδεψε, απλά θελει να κανει-ζησει κι αλλες εμπειριες- σχεσεις ή ακομα και να μεινει όντως μονος του. Αν υπάρχει άλλη ή οχι το ξερει αυτος και θα το δειξει και ο χρονος φυσικά, αλλά δεν θα επρεπε να σε απασχολει εσενα αν υπαρχει 3ο πρόσωπο επί της παρούσης, αλλα το γεγονος ότι δεν σε θελει άλλο. Μείνε μονη σου, φλέρταρε, πέρνα όμορφα, μην θες απο τωρα να “δεσμευτείς” και να κουραζεις το μυαλο σου με το πως και τα γιατιαπο τωρα, πάτα γερά στα πόδια σου,σπούδασε, βρες μια εργασία ίσως και μετα ξεκίνα μία σχέση, με άλλον αέρα σιγουριάς και προετοιμασμένη για τα πάντα. Ειναι 24, είσαι μόλις 18 και συνηθως τα αγορια σε αυτη την ηλικία αναζητουν μεγαλυτερες…..

  3. η υποψια σου πρεπει να γινει βεβαιοτητα!!εχει αλλη βγαζει ματιιιιιιιιι……..

    προτεινω ομως να ασχοληθεις περισσοτερο με αλλα πραγματα π.χ σπουδες, σχολειο..δεν ξερω τι κανεις και να μην τρελαινεσαι με “τα αγορακια”…ερχονται φευγουν, το θεμα ειναι εσυ τι κανεις με τη ζωη σου…στην ηλικια που εισαι θα επρεπε να ασχολεισε με πιο ουσιαστικα πραγματα!!

    φιλικα παντα….

  4. Na exei allh? Ante kale.. tha htan to teleytaio pou tha skeftomoun!

  5. Ναι έχει άλλη. Κόψε τα σ’αγαπώ και εξαφανίσου

  6. Ρένια μου αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην ξανασχοληθείς μαζί του, αφησέ τον στην ησυχία του και συνέχισε τη ζωή σου.. Είσαι μόλις 18 χρονών, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλιέσαι! Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις ακόμα στη ζωή σου. Αν ήθελε να είναι πραγματικά μαζί σου ο τύπος, θα στο έδειχνε. Το οτι σου λέει πως σε αγαπάει δε μου λέει κάτι! Κι αν έμαθες πως πήγε και με άλλη, ακόμη ένας σοβαρός λόγος να καταλάβεις οτι δεν αξίζει και δεν πρέπει να ασχολείσαι άλλο. Μπορεί να σου είναι κάπως δύσκολο, δεν αντιλέγω, αλλά σκέψου οτι όλα είναι μες το μυαλό μας. Αρκεί μόνο να το πιστέψεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου! Και όσον αφορά το αν έχει άλλη, προσωπικά πιστεύω πως σίγουρα κάτι παίζεται, κι αν όχι ακόμα, το μόνο σίγουρο είναι οτι ο τύπος ψάχνεται και το μόνο που δε θέλει προφανώς είναι μια σχέση.

  7. Ρένια, εσύ θέλεις σχέση και σταθερότητα, ενώ αυτός θέλει επιβεβαίωση του ανδρισμού του. Εσύ δεν παίρνεις αυτό που θέλεις και απογοητεύεσαι. Αυτός αντίθετα σε έχει δεδομένη, σου κάνει σκωτσέζικο ντους και νιώθει την ικανοποίηση ότι είσαι καψούρα. Κι αν είναι ανασφαλής, όπως οι περισσότεροι, δοκιμάζει τον εαυτό του και με άλλες γυναίκες για να επιβεβαιωθεί περισσότερο ότι μετράει σαν άντρας.
    Εσύ φοβάσαι ότι αν τον πιέσεις για σταθερότητα, δεν θα αντέξει την πίεση και θα τον χάσεις. Σκέψου όμως ότι θα χάσεις κάποιον που δεν έχεις στη πραγματικότητα. Θα χάσεις αυτόν που ελπίζεις να αποκτήσεις. Θα χάσεις τις στιγμές που σε αγκαλιάζει και ζεις στη φαντασίωσή σου.
    Εγώ σου προτείνω να το πάρεις απόφαση ότι δεν τραβάει και να ψάξεις για κάποιον που θέλει το ίδιο με σένα.
    Αν πάλι δυσκολεύεσαι να το πάρεις απόφαση και κινδυνεύεις να πάθεις κατάθλιψη, τότε υπάρχει και η παρακάτω συνταγή:
    «Του κάνεις τη δύσκολη, δεν απαντάς πάντα στο τηλέφωνο, δεν τον παίρνεις εσύ. Τον αφήνεις να καταλάβει ότι περνάς καλά χωρίς αυτόν, διασκεδάζεις, έχεις άλλες παρέες, φλερτάρεις με άλλους και το μαθαίνει. Αυτό θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον ανδρισμό του. Το πιο πιθανό είναι να το δει ως πρόκληση να σε ξανακατακτήσει και να κάνει πολλά για πάρτη σου. Μην τον πιστέψεις όμως. Όλο αυτό θα είναι προσωρινό μέχρι να χαλαρώσεις και να αφεθείς στις υποσχέσεις του. Θα συνεχίσεις εσύ το σκωτσέζικο ντους μέχρι να τον βαρεθείς. Αν πάλι του κάνεις τη δύσκολη και δεν αντιδράσει, τότε ακόμα καλύτερα, βεβαιώνεσαι ότι δεν σε θέλει πια και φεύγεις με ψηλά το κεφάλι»

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More