Frini: “Αξίζει να συνεχίσω να ασχολούμαι;”

Εδώ και τρία χρόνια συνεργαζόμαστε στη δουλειά και τον τελευταίο ένα χρόνο άρχισε να μου αρέσει. Του το είχα πει με ένα sms.

Κι αυτός το μόνο που μου είχε πει ήταν ότι το γνώριζε, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι με συνεργάτες ή συναδέλφους.

Τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να γίνεται πιο εκδηλωτικός. Με παίρνει τηλέφωνα, αλλά πάντα πρέπει να έχει πρόφαση για τη δουλειά. Πηγαίνουμε για καφέ (όχι πολύ συχνά), με προσκάλεσε στο σπίτι του, σχολιάζει τα πάντα που λέω και κάνω, αλλά δεν έχει κάνει κάποια κίνηση…

Και δεν μπορώ να καταλάβω. Αξίζει να συνεχίσω να ασχολούμαι;

Ευχαριστώ
Frini

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Όχι.

  2. ο καθε ανθρωπος θελει το χρονο του.. οι αντρες το ψαχνουν και το σκεφτονται πριν κανουν κατι με μια κοπελα.. γνωμη μου ειναι να περιμενεις.. αν θελει πραγματικα θα το δειξει.. υπομονη λοιπον!

  3. Μπα με σιγουρια στο λεω δεν αξιζει… σε μια αντιστοιχη δικη μου περιπτωση οτι εκανε το εκανε για να τονισει μονο το “εγω”. Ανδρας που γουσταρει δε κρυβεται πισω απο το δακτυλο του και ουτε περιμενει κατι που στη κυριολεξια του ρχεται στο πιατο. Ξεκολλα μη περασει περισσοτερος χρονος ..
    Καλή τύχη!

    εκ πειρας
    sweaty

  4. αν σ αρεσει κανε λιγη υπομονη γιατι σκεψου πως δεν σε εχει ακυρωσει τελειως…αν δεν ηθελε δεν θα σε παιρνε τηλ, ουτε θα σε καλουσε στο σπιτι του[!] αντιθετως θα απομακρυνοταν απο σενα…μη σε φανε ομως και τα χρονια με την υπομονη κοιτα και αλλου! 😉

  5. ΝΑΙ , ΦΟΒΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΤΙΚΟΣ….ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ….—Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΛΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ….—ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ??? —ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ —-ΕΛΕΟΣ….—-ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ —ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ “ΠΑΙΖΕΙ” ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ —

  6. Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα της Βιβής και της Εύας, ότι με λίγη υπομονή θα δείξει ο χρόνος προς τα πού πηγαίνουν τα πράγματα. Από την άλλη, όπως λέει και η Βιβή, μη σε φάνε και τα χρόνια περιμένοντας! Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει εντός ολίγων μηνών, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις ούτε καν έναν ολόκληρο χρόνο για να βεβαιωθείς. Αλίμονο, αν είναι να σ’ έχει στο “χλιαρό περίμενε” τόσον καιρό, άσ’ το καλύτερα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More