Άριελ: “Το σεξ μεταξύ μας ήταν εξαρχής τέλειο. Το πρόβλημα ήταν ότι εκείνος…”

Με λένε Άριελ και είμαι 21 χρόνων. Πριν ένα χρόνο περίπου γνώρισα ένα παιδί από τη σχολή μου -4 χρόνια μεγαλύτερό μου- και υπήρξε χημεία κατευθείαν.

Χαθήκαμε για κάποιους μήνες, ωστόσο μόλις ξαναβρεθήκαμε, καταλήξαμε στο σπίτι μου.

Το σεξ μεταξύ μας ήταν εξαρχής τέλειο. Το πρόβλημα ήταν ότι εκείνος έχοντας πληγωθεί από μια προηγούμενη σχέση του δεν ήθελε συνειδητά ούτε να ερωτευθεί, ούτε να μπει στην οποιαδήποτε καινούρια σχέση.

Από κάποιο σημείο και μετά όμως τον ερωτεύτηκα κι εγώ. Πρώτη φορά ένιωθα έτσι. Ξέροντας λοιπόν ότι και οι προηγούμενες σχέσεις του ξεκίνησαν έτσι (κάνοντας δηλαδή μόνο σεξ στην αρχή και σιγά σιγά δενόταν κι εκείνος συναισθηματικά) είπα να μείνω και να το παλέψω.

Αυτήν η κατάσταση κράτησε έξη μήνες μέχρι που εγώ δεν άντεξα άλλο και κατάλαβε από τη συμπεριφορά μου ότι όπου να ‘ναι θα το τελείωνα. Κι εκεί, αποφασίζει να αλλάξει.

Αρχίζουμε να βγαίνουμε μαζί, γνωρίζω φίλους του, κοιμάται σπίτι μου κλπ. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια υπήρχαν και τσακωμοί γιατί κατά διαστήματα με έπιαναν εμένα κάτι ανασφάλειες τελείως παράλογες. Πάντα όμως το συζητούσαμε και όλα ok μετά.

Αποφασίζουμε λοιπόν να πάμε διακοπές μαζί κάποιες μέρες. Μια βδομάδα πριν τσακωθήκαμε για μια βλακεία. Και όταν συναντηθήκαμε για να μιλήσουμε μου λέει ότι πιέστηκε πολύ κι ότι θέλει να σταματήσουμε.

Με πλήγωσε. Πόνεσα. Γενικά το βίωσα πολύ άσχημα.

Ξαναβρεθήκαμε στην Αθήνα λοιπόν και του είπα να πάμε για έναν καφέ, να του δώσω και κάτι πράγματά του κλπ.

Ακόμα τον θέλω. Πολύ. Αξίζει να προσπαθήσω για άλλη μια φορά; Κι αν ναι, πως να τον προσεγγίσω ώστε να μην με πάρει πάλι σαν δεδομένη;

Άριελ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. To exw perasei kai briskomai se analogi katastash twra… An ksekinisei kati straba.. pote den 8a isiwsei… to 8ema einai emeis pote 8a to katalaboume kai 8a diekdikisoume osa mas aksizoun… Epeidi exeis kanei kapoia bimata mprosta, min guriseis pisw… 8a peraseis kapoies stigmes kales kai meta ta idia pali… Den aksizei na bre8eis sthn idia katastash…

  2. κλισε ατακα αλλα εχει ραγισει το γυαλι.και να τον διεκδικησεις θα ναι για λιγο και μεσα σου κατι θα χει σπασει και τιποτα δεν θα ειναι οπως ηταν.
    κρατα τις αναμνησεις αυτες που ηταν ωραιες και μην το χαλασεις με το να χασεις χρονο και ενεργεια για να διεκδικησεις καποιον που θελει αλλα πραγματα απο εσενα.

  3. Όταν βγήκαμε (μαζί με έναν κοινό μας φίλο) μου μίλαγε φιλικά κλπ αλλά αποφεύγοντας να με κοιτάξει. Έτυχε να βρεθούμε κάποιες μέρες μετά σε κοινό χώρο και μιλάγαμε αρκετά χαλαρά. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σκέφτεται.

  4. ʼσε το χρόνο να δείξει να το σκεφτήκατε και οι δύο πιο ήρεμα, αν νιώθει και αυτός έτσι θα “γυρίσει” μην πιέζετε καταστάσεις, ίσως και εσύ χρειάζεσαι χρόνο να δεις τι είναι προτιμότερο, να τα ζυγίσεις…..! Δώστε χρόνο στη σχέση σας…….

  5. Βρε κορίτσια, όταν πάτε και κάνετε σέξ με το καλησπέρα σας, τί περιμένετε δηλαδή;;; Πέφτετε με τα μούτρα στο πιλάφι και δεν σκέφτεστε αν ο άλλος σας κάνει, δεν τον έχετε κάν γνωρίσει, στα τυφλά βαράτε και πάτε! Και μετά περιμένετε να τον αλλάξετε, να ΄δεθεί’ μαζί σας αφου ‘με όλες έτσι κάπως ξεκίνησε”. Τι περιμένεις τώρα, αυτός έχει χορτάσει απο εσένα, του έχεις σπάσει και τα @@ απο οτι φαίνεται με τις ανασφάλειές σου, άντε γειά σου.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More