Depy: “Ζήλευε πολύ… Σε σημείο που πολλές φορές με χτυπούσε”

Αγαπητό TLIFE καλησπέρα!

Διαβάζω καιρό την συγκεκριμένη στήλη και σήμερα αποφάσισα να σας διηγηθώ κι εγώ τη δικιά μου ιστορία…

Δεν είναι καθόλου ευχάριστη όπως επίσης δεν μου είναι καθόλου εύκολο να την διηγούμε… Παρόλα αυτά με κάνει να νιώθω καλύτερα που μπορώ να βοηθήσω άλλες κοπέλες σαν και μένα…

Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια όπου τα έφτιαξα με τον Σ. Ήμουνα μόλις 18 κι αυτός 25. Με αγαπούσε και τον λάτρευα κι εγώ πολύ. Ήταν και ακόμα είναι η ζωή μου. Η πρώτη και χαρακτηριστική σχέση, όπως όλοι λένε…

Το μόνο του ελάττωμα ήταν ότι ζήλευε πολύ, σε σημείο που πολλές φορές με χτυπούσε. Να με βλέπει να σπαράζω από το κλάμα και να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνομαι χάλια ψυχολογικά, να υποφέρω από τους σωματικούς πόνους και στο δεκάλεπτο να το μετανιώνει και να μου ζητά συγγνώμη.

Ξέχασα να αναφέρω ότι συγκατοικήσαμε στο χρόνο επάνω της σχέσης μας. Ήμασταν σαν παντρεμένοι… Βλέπετε, αποφάσισα από τα 19 μου χρόνια να μπω στα βάσανα… Να πηγαίνω Πανεπιστήμιο, να μαγειρεύω, να πλένω κ.α.

Και το αποτέλεσμα και το ευχαριστώ του ήταν να με χτυπάει σχεδόν κάθε βδομάδα. Είχε πρόβλημα με το Πανεπιστήμιο, δεν ήθελε να πηγαίνω, έπρεπε να είμαι όλη μέρα φυλακισμένη στους τέσσερις τοίχους να μην με δει κανείς. Ακόμα και τον καλύτερό του φίλο ζήλευε. Είχε εμμονές ότι κάτι τρέχει με αυτόν.

Κι εγώ τα ανεχόμουνα όλα αυτά. Βλέπετε, τον αγαπούσα τόσο πολύ, που τρόμαζα στην ιδέα πως θα τον χάσω. Κανείς βέβαια δεν ήξερε για αυτά. Ούτε στην καλύτερή μου φίλη δεν τολμούσα να μιλήσω, μήπως και τα πει στους γονείς μου…

Μέχρι που μια μέρα το ποτήρι ξεχείλισε. Επειδή καθυστέρησα να γυρίσω στο σπίτι, έκλεισε το κινητό μου από μπαταρία και με έψαχνε για μία ολόκληρη ώρα… έγινε Ο ΧΑΜΟΣ!
Φοβόμουνα και εγώ η ίδια να επιστρέψω στο σπίτι γιατί περίμενα το τι θα ακολουθήσει.

Με χτύπησε τόσο πολύ που σε ένα σημείο δεν καταλάβαινα τίποτα. Θόλωσα. Μα βρήκα τη δύναμη να αντισταθώ, να τον βρίσω και να μαζέψω τα πράγματά μου και να εξαφανιστώ! Αυτός με εμπόδισε, αλλά οι φωνές και τα κλάματά μου ήταν τόσο δυνατά που φοβήθηκε μην καλέσουν οι γείτονες την αστυνομία.

Βρήκα παρηγοριά για λίγες μέρες στην κολλητή μου. Δεν ήθελα να πάω στους γονείς μου, γιατί θα πηγαίνανε κατευθείαν στην αστυνομία και δεν ήθελα. Έτσι, περάσανε λίγες μέρες από το σκηνικο και επέστρεψα σε αυτούς με μια ψεύτικη δικαιολογία.

Αυτός με ενοχλούσε και με έψαχνε συνεχώς. Απειλούσε πως θα μου καταστρέψει τη ζωή. Πώς;
Αφού μου την είχε ήδη… Κατεστραμένη ψυχικά και σωματικά.

Δεν τον φοβήθηκα. Μέσα από αυτό έγινα πιο δυνατή και τον έδιωξα πριν μου κάνει μεγαλύτερο κακό. Όσοι φτάνουν στο σημείο αυτό και χειροδικούνε δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Δεν σε αγαπάνε πραγματικά. Έχουν φοβερές ανασφάλειες. Πρέπει πρώτα να τα βρούνε με τον εαυτό τους και μετά με τους υπόλοιπους.

Έχουν περάσει 6 μήνες που χωρίσαμε και είμαι πολύ καλύτερα από ότι ήμουνα μαζί του. Πονάω ναι, αλλά μπορώ να ζήσω και να προχωρήσω τη ζωή μου! Και το λέω αυτό για όλες τις γυναίκες που βρίσκονται σε μια τέτοια σχέση… Έχουν τη δύναμη να βγούνε από αυτή!!!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγγνώμη αν σας κούρασα.

Depy

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κορίτσι μου, μη ζητάς συγγνώμη από κανένα!
    Αυτό που έκανες ήθελε πολλή δύναμη. Μόνο που πρέπει να υποσχεθείς στον εαυτό σου είναι από εδώ και πέρα να μην επιτρέψεις σε κανένα να σε βλάψει.

  2. Depy μου, σαν να διάβαζα την ιστορία μου., στα δικά σου μάτια. Καλά έκανες και έφυγες όσο και να σε πονάει αυτό, ο πόνος θα περάσει ενώ αν έμενες ο θάνατος σου θα ήταν καθημερινός.Εγώ μετά από αυτό έχω υποσχεθεί στον ευατό μου ότι ακόμα και χαστούκι να μου δώσει πλέον ο άλλος έχω ήδη φύγει, όπως συνέβει και τώρα στην σχέση που είχα, όσα παρακάλια και να μου κάνει πλέον δεν έχει επιστροφή, δεν θέλω να δω το ίδιο έργο με το ίδιοτέλος. Υ πάρχουν και έργα με πιο όμορφο τέλος να ζήσουμε…Χαμογέλα, είσαι ήδη πολύ δυνατή.

  3. Akrivos to idio zo ki ego me ti diafora oti den xtypaei alla zileyei para para poly, mono pou akomi den to exo parei apofasi na fygo. eisai poly dynati! elpizo na gino ki ego…

  4. Mhn zhtas sygnwmh.Su axizei ena megalo bravo gia ton logo oti vrhkes thn dinamh kai sikwthikes kai efiges oso kai na ton agapuses.Kai epeidh egw dei paromia istoria,den thn exw zhsei alla ponusa to atomo pu pernage olh authn thn istoria giati einai kodino mu proswpo kai to agapaw,pistevw oti o adras pu kanei kati tetio exei anasfaleies gia to an theleis na eisai mazi tou kai prospathwdas na se krathsei feretai toso akraia kai toso asxhma pu se diwxnei makria tu.Elpizw na vreis kati kalitero,giati su axizei,giati eisai apo tis liges kopeles pu vrhkan thn dinamh kai eipan telos.Euxomai na mhn su xanasimvei tipota tetio. 🙂

  5. bravo sou gi ayto pou ekanes. panw ap ola na sevese ton eauto sou kai opws eipes einai poly kalytera na eisai monh para me enan anthrwpo pou de se agapaei pragmatika !!
    …….Otan omws autos pou sta kanei ola ayta den einai to agori sou alla enas dikos sou anthrwpos.tote ti? ti kaneis se ayth th periptwsh koritsia…?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More