Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.09.2011 | 01:42

Τη διεκδίκησε, κάνανε σεξ και μετά άρχισε να τα μασάει. Μια φίλη χρειάζεται τη γνώμη σου...

Τη διεκδίκησε, κάνανε σεξ και μετά άρχισε να τα μασάει. Μια φίλη χρειάζεται τη γνώμη σου...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...

Είμαι 22 ετών. Από τα 17 μου μέχρι σήμερα είχα μία μόνο σχέση, που περισσότερο μη σχέση την έλεγες. Μια μαζί, μετά χώρια, μετά πάλι μαζί! Κι όλο αυτό το διάστημα πέρασε έτσι.

Εγώ ήμουν πολύ πολύ ερωτευμένη. Τόσο που είχα πειστεί πως δεν θα ερωτευθώ ποτέ ξανά κάποιον άλλον. Τέλος πάντων, ας μην ασχοληθώ άλλο με εκείνον... Απλά τον αναφέρω για να δείτε πως πέρασαν αυτά τα χρόνια μου, πως πληγώθηκα και ταλαιπωρήθηκα πολύ και πως δεν είχα κάποια άλλη σχέση, δεν είχα κάνει έρωτα με κανέναν άλλο.

Μέχρι πριν κάποιους μήνες, όπου μπήκε στη ζωή μου ξανά ένας παλιός μου φίλος. Ποτέ δεν είχαμε κάνει κάτι. Ήμασταν απλά γνωστοί. Μάλιστα εκείνος είχε κόψει μαζί μου μόλις έκανε σχέση, κάτι το οποίο με ενόχλησε, αλλά δεν με ένοιαξε και πολύ! Είχαμε να μιλήσουμε δύο χρόνια... και ξαφνικά βλέπω μήνυμά του με μια γελοία δικαιολογία!

Εγώ δεν πολυ-ήθελα, αλλά εκείνος για εβδομάδες επέμενε και με φλέρταρε... πως νομίζει ότι με βλέπει στο δρόμο κι άλλα τέτοια! Έστελνε συνεχώς μηνύματα -πρωί και βράδυ, επέμενε να βρεθούμε, να βγούμε, να τα πούμε... Μέχρι που βγήκαμε και ξαναβγήκαμε και ξαναβγήκαμε... Και κάποια στιγμή με φίλησε.

Κι ένιωσα τέλεια! Ενώ δεν ήθελα καν... Αλλά το ένιωθα τόοοσο ήρεμο... ότι κολλούσε... πως ήταν ό, τι ήθελα και χρειαζόμουν. Και ξαναβγήκαμε και ξαναβγήκαμε. Μου εξήγησε πως θέλει να γνωριστούμε, να κάνουμε έρωτα κι αν θέλουμε κάποια στιγμή να είμαστε μαζί... Πως δεν θέλει απλά ένα βράδυ μαζί μου, ότι του αρέσω ως γυναίκα και θέλει να κάνουμε σεξ, αλλά δεν ξέρει αν θέλει σχέση μαζί μου ή όχι και πως αυτό θα το αποφασίσουμε στην πορεία... Ότι χώρισε άσχημα με την προηγούμενη κι ότι πιέστηκε πολύ με την πρώην του... Πως εκείνη του δημιούργησε πρόβλημα ψυχολογικό, γιατί του είπε πως δεν την ικανοποιούσε κι άλλα τέτοια.

Κι εκείνη βρήκε αμέσως άλλον. Αλλά πως με θεωρεί όμορφη και πολύ ερωτική, πως με ποθεί και πως αν θέλω κι εγώ να ξεκινήσουμε με μια ερωτική σχέση χωρίς πολλά-πολλά και χωρίς να δίνουμε αναφορά για το τι κάνουμε κάθε στιγμή. Ξεκαθάρισα πως ξεπέτες δεν κάνω! Αλλά μια ερωτική σχέση με πιθανές προοπτικές δεν με χαλούσε καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα!

Μέχρι που κάποια στιγμή κάναμε έρωτα. Ήταν όμορφα, ήταν πολύ τρυφερός και γλυκός.... Ο πρώην ήταν καλύτερος εραστής, αλλά αυτός ήταν πολύ διαφορετικός. Σαν σεξ δεν ήταν κάτι τρομερό, αλλά σαν βραδιά ήταν πολύ όμορφη και γλυκιά. Εν τω μεταξύ, ο πρώην μου, ο οποίος έχει πάρει τη μισή Ελλάδα -δεν αστειεύομαι, είχε πάρα πολλές πριν από μένα- μου είχε πει πως δεν είχε άλλη σαν εμένα στο σεξ, πως δεν έχει ξανανιώσει έτσι. Το αναφέρω για να δείξω πως είμαι καλή. Δεν μπορεί να μην του άρεσε το σεξ μαζί μου! Αφού άρεσε σε μένα, που είμαι απαιτητική.

Μάλιστα, μόλις τελειώσαμε, είπε πως ήταν πολύ καλά για πρώτη φορά! Έδειξε ενθουσιασμό, πως του άρεσε. Να σημειώσω βέβαια πως με ρώτησε πως πέρασα, αν όντως πέρασα καλά κι αν έφτασα σε οργασμό ή αν προσποιήθηκα. Αν είναι δυνατόν! Δεν θα προσποιούμουν ποτέ! Το αναφέρω μήπως δείχνει κάτι: πως είναι ανασφαλής, ας πούμε!

Μετά εκείνος είχε κάποια σεμινάρια. Εγώ κάτι εργασίες στη σχολή. Είχαμε περίπου δέκα μέρες να βρεθούμε και είχαμε μιλήσει δύο φορές! Του έστειλα ένα μήνυμα του τύπου ok, να πάμε χαλαρά... αλλά πόσο χαλαρά πια; Και προσβλήθηκε! Από εκεί, όλα πήγαν στραβά! Μου έκανε μούτρα, ζήτησα συγνώμη ...και μετά μιλούσαμε χαλαρά, αλλά ένιωθα πως απέφευγε να βρεθούμε. Μία το μπάσκετ -παίζει φανατικά, μία θέλει να μείνει μόνος, μία το μεταπτυχιακό και το διάβασμα, μία οι φίλοι του, μία οι γονείς του, μία να δει τον αδερφό του που είναι παντρεμένος στη Λάρισα...

Ε, δεν μπορεί συνέχεια να μην μπορούσε!!! Ένιωθα πως μειώνει τη νοημοσύνη μου κι ότι δεν έχει τα “κότσια” να μου πει πως ήθελε απλά να με π****/πως είναι γκέι/πως θέλει την πρώην/πως.../πως.../πως...! Καταλαβαίνετε! Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πως μπήκε σε τόσο κόπο να με βρει μετά από τόσα χρόνια, να με γνωρίσει, να με κερδίσει απλά και μόνο για να κάνει σεξ! Είναι ωραίος άντρας, σίγουρα μπορεί να βρει κάποια! Ειδικά αν δείξει το αυτοκίνητό του ή αναφέρει τις σπουδές του! Τόσες κυκλοφορούν που είναι διαθέσιμες. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό!

Κάποια στιγμή, με είδε με την παρέα μου και μου έστειλε μήνυμα πως δεν με έχει ξεχάσει, αλλά είχε τρεξίματα και να βγούμε μία από αυτές τις μέρες. Εγώ για να το παίξω χαλαρή και άνετη είπα ok, δεν τρέχει τίποτα! Θα στείλω εγώ, γιατί δεν ξέρω πότε μπορώ...

Και έστειλα μετά από τρεις μέρες. Και η απάντηση που πήρα είναι πως δεν έχει όρεξη αυτό το διάστημα και θα στείλει εκείνος κάποια στιγμή, αλλά αν αργήσει να μην θυμώσω και να μην το πάρω προσωπικά... και τέτοια!

Μέχρι που έναν μήνα μετά του ζήτησα ξακάθαρα εξηγήσεις! Και τσακωθήκαμε πολύ άσχημα, γιατί εκείνος ένιωθε πως δεν μου χρωστούσε κάποια εξήγηση.

Έκανε δύο μήνες να μου μιλήσει. Βέβαια, δεν έστειλα κάτι κι εγώ... Και τώρα, πάλι αρχίσαμε να μιλάμε... να φλερτάρουμε, να δείχνει πάλι το ίδιο ενδιαφέρον όπως στην αρχή. Άρχισε να ανοίγεται πάλι, να μου μιλάει για τον εαυτό του και τα προβλήματά του. Μέσω τηλεφώνων όλα αυτά. Δεν είχαμε βρεθεί. Μέχρι που... εκεί που έλεγα πως τον έβγαλα από το καβούκι του... να! Τα έριξε πάλι σε μένα!

Πως είμαι βαρετή και δεν έχω τα ίδια ενδιαφέροντα με εκείνον, ενώ εκείνος έχει δραστηριότητες και το μπάσκετ και το μεταπτυχιακό. Και πως δεν θέλει πλέον να αφιερώσει χρόνο στο να με γνωρίσει! Πότε πρόλαβε να το δει αυτό; Αφού είχαμε βρεθεί πολύ λίγες φορές και μέχρι τότε έδειχνε πως περνούσε πολύ καλά μαζί μου! Αν δεν ήθελε, γιατί βγήκαμε τόσες φορές με δική του πρωτοβουλία; Και γιατί προχώρησε μαζί μου;

Κι αυτή η αλλαγή; Αφού το προηγούμενο βράδυ κανονίζαμε μέσα στις επόμενες μέρες να βρεθούμε.... (για ποτό και σεξ). Τι λέτε; Χαμένη υπόθεση; Ή να προσπαθήσω σε λίγο καιρό πάλι; Είμαι ερωτευμένη...

Ntorettaki


Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10