Γιώτα: “Να προχωρήσω ή να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία;”

Γεια σας!

Ήθελα να σας πω κάτι που με προβληματίζει εδώ και καιρό…

Είχα σχέση εδώ και δύο χρόνια με ένα παιδί τέσσερα χρόνια μεγαλύτερό μου. Τέλος Ιουνίου χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσε την πολύ πίεση. Ήθελε χρόνο… Με λίγα λόγια ήθελε να κάνει τη ζωή του το Καλοκαίρι.

Όμως αυτούς τους τρεις μήνες είχαμε κανονική επαφή. Δηλαδή μιλάγαμε πολύ συχνά. Τώρα έχει αρχίσει να δείχνει πάλι ενδιαφέρον για μένα, αλλά κάτι τον κρατάει…

Μιλάμε κάθε μέρα, βγαίνουμε, μου λέει ότι με θέλει, αλλά δεν κάνει κίνηση. Τι να κάνω;

Να προχωρήσω ή να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία; Αλλά αν παίζει μαζί μου;

Γιώτα

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπίζω και εγώ χωρισαμε το ιδιο διαστημα και τωρα αρχισαμε να συναντιόμαστε αλλα κανει καμια κινηση….

  2. Μου έχει συμβει το ίδιο έδωσα δευτερη ευκαιρία αλλα κατάλαβα οτι το άτομο δν ηξερε τι ηθελε με αποτελεσμα να ξανακανει παλι το ίδιο πράγμα δέν αξίζει κοπελιά τα άτομα δεν αλλάζουν αυτό να το θυμάσαι…αυτο π τν κραταει να μην κανει κινηση ειναι οτι είναι αναποφάσιστος την μια σε θελει και την αλλη όχι απλά του περνάει..καλή τύχη

  3. Να περιμένεις να κάνει κίνηση!!!! Και τότε το σκέφτεσαι. Τώρα όχι, δεν είναι η δική σου σειρά να τον διεκδεικήσεις, αλλά η δική του!

  4. Γιώτα μου είναι πολύ περίεργο που ήθελε συγκεκριμένα το καλοκαίρι τον χρόνο του. Συνήθως αυτά τα λένε οι άντρες όταν θέλουν να πάνε διακοπές με κάποια άλλη. Ξέρω ότι σου φαίνεται σκληρό αυτό που σου λέω αλλά έτσι είναι μερικές φορές. Το θέμα είναι να δεις το θέμα αντικειμενικά και όχι τυφλωμένοι από έρωτα. Αν θες την γνώμη μου…Αυτός είναι ένας άνθρωπος που πέρασε από την ζωή σου και έφυγε…’Ίσως να τελείωσε ποια….
    Καλή τύχη με ό,τι αποφασίσεις…

  5. αυτος πρεπει να σε διεκδικησει και να επιμεινει αν θελει πραγματικα να γυρισεις.. εσυ μην του δειχνεις τιποτα απολυτως… πρεπει να δεις πως θα το χειριστει και τι θα κανει για να σε ξανακερδισει.. οταν σε κυνηγησει, θα δεις μετα πως θα νιωθεις και αναλογα πραττεις..

  6. εννοειται πως θα προχωρησεις στν ζωη σ!!!δν καταλαβα??χαρη θα τ κανεισ?πρεπει να μαθεις πως οταν μια σχεση τελειωσει δν υπαρχει πισογυρισμα!!οτι κ να κανεις οσο κ ν προσπαθησεις δν θα αλλαξει κατι!!στο λεω απο πρωτο χερι γιατι τ χω περασει…..κ μην μου χαλιεσαι….υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια!!!!!x

  7. makria…………………………………………..

  8. ki egw tou edwsa amesws thn deuterh eukairia kai pali klaiw..kai pio polu apo thn prohgoumenh fora..alla ton thelw trela..kai enw eixa hremhsei ton kairo pou eixame xwrisei twra zw ta idia kai xeirotera..kai vgainei kai me allh..den mou exei xanasumvei, den me anagnwrizw kai thelw na ton diekdikhsw..frikh!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More