Lily: “Αποφάσισα να τον κάνω να πονέσει. Έκανα σχέση με τον καλύτερό του φίλο”

Η δική μου ιστορία ξεκίνησε πριν περίπου 10 χρόνια, όταν μια μέρα γνώρισα τον Κώστα σε ένα καφέ που δούλευα.

Αυτός, ψηλός, μελαχρινός, με μια ομορφιά που θα ζήλευε ο καθένας. Όλες οι κοπέλες τον ήθελαν από ότι είχα μάθει, αλλά αυτός ερχόταν κάθε μέρα αν και δεν ήταν άνθρωπος του καφέ. Μόνο και μόνο για να δει εμένα…
Κι έτσι, ένα βράδυ -από απροσεξία μου- έριξα τα ποτά πάνω του και τον γνώρισα. Τον είχα ερωτευθεί από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Τον λάτρεψα αργότερα για όλα αυτά που μου είχε δώσει… Αυτό που μόνο πάντα ήθελα: αγάπη και ασφάλεια!
Δυστυχώς, μετά από λίγο καιρό -περίπου 8 μήνες- ανακάλυψα πως είχε και κάποια άλλη. Περιστασιακό, ας πούμε, της μιας βραδιάς. Και μετά ακόμα μία, και άλλη μία… που αργότερα τις γνώρισα κιόλας!
Πληγώθηκα πολύ. Πόνεσα, έκλαψα, αλλά δεν με άφηνε να τον αφήσω. Έκλαιγε κάθε φορά που του έλεγα: “φεύγω, σε αφήνω, δεν αντέχω άλλο”, αλλά μόλις έπεφτε στα πόδια μου και με παρακαλούσε έσπαγε η καρδιά μου κι έλεγα: “δεν γίνεται να του το κάνω αυτό”.
Και μια μέρα, αποφάσισα να τον κάνω να πονέσει. Να τον κάνω να νιώσει την ταπείνωση που ένιωθα εγώ τόσον καιρό. Έτσι, ξεκίνησα να κάνω κρυφή σχέση με τον καλύτερό του φίλο, τον “αδελφό” του όπως τον αποκαλούσε.
Αυτό κράτησε ένα χρόνο σχεδόν μέχρι που μια μέρα, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης με τον Κώστα, έβαλα το σχέδιο σε εφαρμογή! Έπρεπε να μάθει τι έχω κάνει και με ποιόν! Είχε έρθει η ώρα να πληγωθεί όσο κι εγώ. Να νιώσει το πως ένιωθα εγώ κάθε φορά που μάθαινα για κάτι παράνομο που είχε κάνει. Κι έτσι, έγινε!
Χωρίσαμε… αφού πρώτα επικράτησε μια κατάσταση αλλοφροσύνης. Για ένα μήνα ερχόταν κάθε μέρα κάτω από το σπίτι μου μεθυσμένος σε μαύρα χάλια και με ρωτούσε γιατί; Γιατί με ΑΥΤΟΝ; Εγώ απλά γελούσα, ενώ μέσα μου πονούσα.
Ύστερα από πολύ καιρό έμαθα ότι είχε σκοπό να μου κάνει πρόταση γάμου -λίγο πριν χωρίσουμε. Κι εγώ αναρωτιέμαι ακόμα και τώρα, μετά από τόσο καιρό: Αν είχα κάνει το βήμα και δεν έλεγα τίποτα ώστε να μάθει το κρυφό μου μυστικό, τι θα είχε γίνει τώρα; Ίσως να ήμουν μια γυναίκα που αγάπησε παράφορα έναν άντρα που αγαπούσε πιο πολύ το άλλο φύλο.
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλά που δεν τον παντρεύτηκες κοπέλα μου.Εδώ τις κουστουκέλες τις έκανε όταν είχατε απλά σχέση…Που να τον παντρευόσουν κιόλας.

  2. mmm…periergh sxesh!!nomizw pantws oti ekanes kala pou tou thn eferes.vevaia dn sumfwnw me to oti ekanes kati me ton kalutero tou filo kai ton ekmetalleuthkes tooooso eukolaaa!8a mporouses apla na vreis thn dunamh kai n a xwrisete!!tespaaa..kalh tyxh sou euxomai..

  3. itan to xeirotero pou mporouses na kaneis gia ton autosevasmo sou ekanes kati me kapoion aplws gia ekdikisi .. poso xamila mporeses na peseis . Eixes epilogi na prosperaseis kai na ftiakseis ti zwi sou me autopepoithisi kai psila to kefali . Stin teliki katafere na se kanei omoia tou

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More