Ένα one night stand με συναισθηματικό κόστος!

Είμαι 23 χρόνων, αρκετά εμφανίσιμη -από ότι μου λένε, αλλά τον τελευταίο καιρό είμαι μόνη. Είχα μια σχέση δύο χρόνων με ένα αγόρι λίγο μεγαλύτερό μου, αλλά χωρίσαμε.

Πριν δύο εβδομάδες, ένα βράδυ που βγήκα γνώρισα κάποιον που μου άρεσε πολύ. Δούλευε στο μπαράκι που είχα πάει με τις φίλες μου.

Μας κερνούσε σφηνάκια, χορεύαμε, κάναμε αστεία μεταξύ μας… Από την αρχή είχε δείξει το ενδιαφέρον του και παρόλο που δούλευε ερχόταν συνέχεια στην παρέα μου.

Ήπιαμε πολύ και καταλήξαμε σπίτι μου. Αλλά το πρωί ξύπνησε άλλος άνθρωπος. Καμία σχέση. Δεν ήταν καθόλου διαχυτικός. Απόμακρος και ψυχρός. Σχεδόν τυπικός.

Ήπιε δυο γουλιές καφέ στα γρήγορα, ντύθηκε κι έφυγε. “Τα λέμε!” είπε.

Έμεινα λίγο άναυδη. Αλλιώς φανταζόμουν το επόμενο πρωί. Εγώ ξύπνησα χαρούμενη, παρόλον τον πονοκέφαλο από το μεθύσι… Ξύπνησα γελαστή και με διάθεση για χουζούρι. Αλλά τίποτα…

Δεν καταλάβαινα! Μου άρεσε πάρα πολύ και χάρηκα που τα πράγματα εξελίχθηκαν μεταξύ μας. Ένιωθα ερωτευμένη. Κι εκείνος απλά ντύθηκε κι έφυγε.

Το βράδυ του τηλεφώνησα, αλλά δεν το σήκωσε. Περίμενα λίγο και του έστειλα ένα μήνυμα. Δεν μου απάντησε ποτέ.

Δυο μέρες μετά πήγα με τις φίλες μου ξανά στο μπαράκι που δουλεύει και με χαιρέτησε απλά. Φιλικά. Χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Και δεν κάθισε σχεδόν καθόλου μαζί μου. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Κι όσες φορές ξαναπροσπάθησα να τον πάρω τηλέφωνο δεν τη σήκωσε.

Τι να κάνω; Μου αρέσει πολύ… Είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Βούλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να αλλάξεις μπαράκι…

  2. Να σφίξεις τα δόντια και να συνεχίσεις. Απλά, αξιολόγησες λάθος την κατάσταση. Σου άρεσε, είχες πιει, αισθανόσουν όμορφα για αυτόν και ενέδωσες. Στο πίσω μέρος του μυαλού σου, όμως, είχες την επιθυμία με αυτόν τον τρόπο να ξεκινήσει μια σχέση, χωρίς όμως, να έχεις καταλάβει τί θέλει αυτός απο σένα. Και σε αυτόν άρεσες, αλλά μέχρι εκεί. Δεν σου έταξε κάτι, ούτε φανταζόταν ότι εσύ θα το έβλεπες τόσο διαφορετικά. Μην συνεχίζεις να τον πιέζεις με τηλεφωνήματα. Όχι μόνο δεν θα πετύχεις τίποτα, αλλά θα καταφέρεις να του γίνεις ενοχλητική, δεν υπάρχει λόγος. Απέφευγε να πηγαίνεις στο μαγαζί που δουλεύει μέχρι να τον βγάλεις απο το μυαλό σου και φρόντισε να περνάς καλά. Καλοκαίρι έρχεται, ο έρωτας με έρωτα περνάει, πόσο μάλλον, στη δική σου περίπτωση, ο ενθουσιασμός!!!

  3. με ενα one night st προλαβες να ερωτευτεις;;;;;;;απο οτι συμπερανες και εσυ το συγκεκριμενο παιδι ειχε ξεκαθαρισει απο την αρχη τι ηθελε μαζι σου δεν αναφερε σχεση η κατι αλλο απλα πραγματα σπιτι μου η σπιτι σου για μια βραδια……δεν πρεπει να μπερδευεις μια καλη ερωτικη εμπειρια με τον ερωτα και την αγαπη μπορει να ηταν τρυφερος γλυκος εκεινη τη στιγμη αλλα πανω εκει μονο.θα σου περασει εξαλλου και κατι αλλο που μου κανει εντυπωση ποτε προλαβες να ερωτευτεις εφοσον βγηκες απο σχεση 2 χρονων;;;;;αυτα τα πραγματα θελουν χρονο……………..

  4. Να σφίξεις τα δόντια και να συνεχίσεις. Απλά, αξιολόγησες λάθος την κατάσταση. Σου άρεσε, είχες πιει, αισθανόσουν όμορφα για αυτόν και ενέδωσες. Στο πίσω μέρος του μυαλού σου, όμως, είχες την επιθυμία με αυτόν τον τρόπο να ξεκινήσει μια σχέση, χωρίς όμως, να έχεις καταλάβει τί θέλει αυτός απο σένα. Και σε αυτόν άρεσες, αλλά μέχρι εκεί. Δεν σου έταξε κάτι, ούτε φανταζόταν ότι εσύ θα το έβλεπες τόσο διαφορετικά. Μην συνεχίζεις να τον πιέζεις με τηλεφωνήματα. Όχι μόνο δεν θα πετύχεις τίποτα, αλλά θα καταφέρεις να του γίνεις ενοχλητική, δεν υπάρχει λόγος. Απέφευγε να πηγαίνεις στο μαγαζί που δουλεύει μέχρι να τον βγάλεις απο το μυαλό σου και φρόντισε να περνάς καλά. Καλοκαίρι έρχεται, ο έρωτας με έρωτα περνάει, πόσο μάλλον, στη δική σου περίπτωση, ο ενθουσιασμός!!!

  5. Δυστυχώς πολύ συχνά εμείς οι γυναίκες μπερδεύουμε το σεξ με τον έρωτα.Αν περνάμε καλά στο σεξ,αρχίζουμε να σκεφτόμαστε και κάτι περισσότερο με τον παρτενέρ μας,είναι και λίγο στη φύση μας μάλλον.Επειδή μου έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό στις διακοπές με έναν DJ,δεν περίμενα καν να φτάσουμε στο επόμενο πρωί!Εφάρμοσα το ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε αν και φεύγοντας τον σκεφτόμουν για μερικές μέρες ακόμα αλλά μου πέρασε πολύ γρήγορα όταν έφυγα από το νησί!Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου λέω ότι κάποια πράγματα καλύτερα να φαίνονται από την αρχή και μια,δύο θα το χωνέψεις και θα τον ξεχάσεις πολύ σύντομα,πίστεψέ με!Nα μη χαλιέσαι για κανέναν δεν αξίζει πραγματικά!Είσαι μόνο 23 και θα γνωρίσεις αμέτρητους άντρες στη ζωή σου να είσαι σίγουρη!!!Ελπίζω να σε βοηθήσαμε λιγάκι…φιλιά πολλά!!!!!!!

  6. ΒΟΥΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΕ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΕ ΝIGHT ST ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ
    ΒΙΑΖΕΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!.

  7. εσυ ψαχνεις για σχεση ενω εκεινος ψαχνει απλα να περνα καλα. και οι 2 ψαχνετε για διαφορετικα πραγματα και προφανως η επιλογη που εκανες να διαλεξεις τον συγκεκριμενο ανθρωπο δεν ηταν η σωστη. καλυτερα να γνωριζεις πρωτα το χαρακτηρα του αλλου και να καταλαβαινεις τι ανθρωπος ειναι καθως και το τι θελει απο εσενα (σχεση η one night-st) και μετα να προχωρας. αν ειχες δωσει περισσοτερο χρονο στον συγκεκριμενο αγορι να γνωριστειτε καλυτερα, θα ειχες καταλαβει και τις προθεσεις του.. κατι τετοιοι τυποι φαινονται απο μακρυα! οποτε πρωτα γνωριζουμε τον αλλον και μετα προχωραμε.

  8. δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι θα τον 3εχασεις,το θεμα ειναι το ποτε.αν συνεχισεις να ενδιαφερεσαι θα κουραστεις στην περιπτωση που αυτος ηθελε μονο μια επαφη.ΜΑΙΡΗ,δε λειτουργουμε ολοι με τη λογικη.δεν εχεις ακουσει,ουτε εχεις νοιωσει τον κεραυνοβολο ερωτα;εδω ερωτευεσαι καποιον με την πρωτη ματια φαντασου με το πρωτο σεξ…ειναι πολυ φυσιολογικη η αντιδραση σου ΒΟΥΛΑ,οχι οτι συμβαινει παντα αλλα πολλες φορες ερωτευομαστε με την πρωτη.εγω θα προτεινα το εξης:αν ,ΑΝ τον θελεις τοσο πολυ πηγαινε και μιλησε του,αν εισαι απλα μπερδεμενη κανε υπομονη κι αν σκεφτεσαι τον εγωισμο σου,επισης κανε υπομονη για να δεις αν θα σου φυγει ο ενθουσιασμος.σε καμμια περιπτωση μη τρεχεις απο πισω του ,αν σε απορριψει,προσπαθωντας να τον πεισεις για το αντιθετο.δε θελει 10 αυτος ,δε θελεις εσυ 100.Υ.Γ. ”δεν ξερω καν τι ειναι one night st”,αλλα ξερω τι θα πει κεραυνοβολος ερωτας.

  9. αγαπητη jessika
    ειναι το σεξ χωρις δεσμευσεις απλα να περασεις καλα στο οποιο ο ανθρωπος το ξεκαθαρισε αυτο απο την αρχη σε αυτην την περιπτωση πρεπει να επιστρατευσεις την λογικη και πριν κανεις οτιδηποτε να το σκεφτεις ηθελε απλα να περασει καλα για να κανεις one night st σημαινει οτι δεν ψαχνεσαι για σχεση αυτη τη στιγμη ειναι πιο ωραιο δηλαδη η κοπελα να γινει τσιμπουρι και να του κολλησει και τι να του πει σε” ερωτευτηκα επειδη κανεις ωραιο σεξ”ασε μας βρε κοπελα μου………..

  10. ΜΑΙΡΗ,δεν ηθελα να σε προσβαλλω,τη γνωμη μου ειπα.εσυ που το ξερεις οτι της ξεκαθαρισε οτι δε θελει σχεση;μετα,αφου πηρε αυτο που ηθελε.σε καμμια περιπτωση δεν ειπα να τον κυνηγαει απο πισω,το αντιθετο,μαλιστα.της προτεινα να σκεφτει ,να ξεκαθαρισει τι αισθανεται κ να κανει μια κρουση .τιποτε αλλο.μετα να βαλει Χ.παντως,αν δεν ξερεις τι ειναι κεραυνοβολος ερωτας ,δε θα καταλαβεις……κ στο κατω-κατω,αν αποφασισει να του μιλησει, για το σεξ θα του πει αμεσως;ο ερωτας δεν ειναι λογικη,τρελαινεσαι,χανεις τη γη κατω απο τα ποδια σου.αν δεν το εχεις νιωσει,δεν μπορεις να το καταλαβεις.Υ.Γ. δε συμφωνω με την αρχικη πραξη της βουλας,αλλα αφου εγινε……

  11. ayto katalavesMARY oti eipe h JESSIKA?na tou gini tsimpouri?pou to leei & ego eime tifli & den to vlepo?

  12. μην γραφεις με αλλο ονομα φαινεται αλλωστε ουτε καν την γνωμη σου εχεις εκφρασει…….ξερω τι εστι ερωτας κοπελα μου δεν ειναι το θεμα αυτο εδω τι αλλο θελεις να σου πει για να καταλαβεις οτι δεν θελει σχεση να της το γραψει κιολας του στελνει μνμ και δεν της απανταει ουτε καν της μιλαει τι αλλο θες……ελεος πια με αυτα που διαβαζω

  13. συμφωνω με την mary και με τα αλλα κοριτσια εκτος την jessika μην ξανασχοληθεις μαζι του οι περισσοτεροι αντρες θελουν one night st περασατε καλα αυτο τιποτα αλλο μπορει να ενιωσες ετσι επειδη βγηκες τωρα απο σχεση 2 χρονων και μπορει να ενοιωσες πιο ασφαλεις ας πουμε διπλα του δηλαδη να σου λειπει η σχεση που ειχες με το αλλο παιδι και να σου βγηκε εκει.δεν ξερω πως αλλιως να το πω.ο κεραυνοβολος ερωτας που ρωτας την mary που κολλαει παλι μπορει να το ενοιωσε μπορει και οχι δεν ειναι δικο σου θεμα εγω παντως δεν πιστευω σε αυτα περι ερωτα οπως τον εξηγεις και τα διαφορα που λες.asl εσυ γιατι εχεις γνωμη για αυτα που λενε οι αλλοι εφοσον δεν λες και την δικη σου γνωμη να την σχολιασουμε και εμεις;;;;;;;;;;

  14. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΞΕΠΕΤΕΣ,ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ……………………………….Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ,ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;;;;;;;;;ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑ ΣΟΚ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

  15. εσυ παλι που ξερεις τι κανουμε εμεις;;;;;;;ολοι εχουμε κανει ”ξεπετες”οπως το λες τι λεξη και αυτη αλλα εδω η κοπελα ζηταει την συμβουλη μας εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου το τι κανω στη ζωη μου και αν εχω μαθει εκει ειναι δικο μου θεμα για αυτο προσεχε τι γραφεις εγω δεν προσβαλλα κανεναν κοπελα μου.

  16. ”ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΞΕΠΕΤΕΣ,ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ”’ xaxa poli kalo gia na to les kati gnorizeis.parata ton kopela moy iparxoun kaliteroi

  17. δεν πας καθολου καλα κοπελα μου δεν εχω κατι να σου πω φαινεται το επιπεδο σου αλλωστε.

  18. καλα τι γραφει αυτη το τραγουδι μια αρπαχτη το ξερεις μια αρπαχτη δεν μπορει να οδηγησει σε ερωτα αν κοιταζεις ξενερωτα δεν ανηκεις εδω…..χαχα

  19. αχα!!!χτυπησαμε φλεβα εεε;εσεις δεν πατε καλα……φαινεται ποσο πολυ εχετε αγαπησει στη ζωη σας…….η βουλα δεν πρεπει να κλαει πανω απο το χυμενο γαλα,ας προσεχε.τωρα καλα κανει και δεν της απανταει.αλλο εψαχνε αυτος και αλλο εκεινη.μια φραση ταιριαζει :παμε γι’αλλα!!!!!

  20. συμφωνω απολυτα μαζι σου αμαλιανα……….παμε για αλλα.

  21. mhn to ksanapareis thlefwno k mh tous ksanadwseis kamia apolutws shmasia!!! htan ena one night st gia ekeinon k tpt parapanw….to paidi mallon to one night st to exei sth kathimerinothta toy….gi auto k se parathse k efyge…eksallou den eprepe na perimeneis pws thn epomenh mera tha sou edine filia k tha sou milage gluka…..einai krima na tyranniesai giati polu apla DEN AXIZEI!!! sunexise th zwoula sou k ennoeitai mh ksanapathseis sto magazi toy

  22. twra mphka gia na dw ti ginetai sto site k vlepw oti kaygadizete koritsia.giati?afou oles symfwneite oti prepei na proxwrhsei h kopela.mhpws kapoies einai pio romantikes ki alles realistries?

  23. αυτο φαινεται ξεκαθαρα αλλωστε diamond………….ποια ειναι τι…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  24. αιμιλιαννα αγαπη μου-αιμιλια κ αννα ειναι το ονομα μου.δεν πειραζει για μια φορα σε συγχωρω…..αλλωστε γελασα πολυ γιατι πολλοι με λενε αμαλιαννα.ειμαι καινουρια στο site κ μου αρεσει.

  25. oson afora to sygkekrimeno 8ema,8a h8ela na 3ekinhsw legontas oti den exw kanei pote 1night st,gt eimai polla xronia me to syntrofo mou.en oligois, den mporw na mpw sto petsi tou rolou aytwn twn 2 an8rwpwn,parol’ayta,mporw na katanohsw th diastash apopsewn anamesa sta 2 ayta atoma.h men voula h perimene apo thn arxh kt pio sovaro h ths proekypse meta to se3.oso gia ekeinon,eite phge apofasismenos mono gia 1 vradya h den tou arese meta k apofasise na thn kopanhsei.twra ti ginetai?efoson h voula den pairnei to apotelesma pou 8elei prepei na ta parathsei k allh fora na einai pio prosektikh gt ap’oti katalavainw ais8anetai oti xrhsimopoih8hke.na to 3exasei k na synexisei th zwh ths.

  26. poy na patiso gia na steilo k ti dikia mou istoria?

  27. epeidi, mou exei sumvei kati paromoio tha sou pw na min xana asxoleitheis mazi tou!!!! autoi oi antres einai polu m….s!! alla allo toso k emeis pou theloume na pisteuoume oti kati tetoio mporei na sunexistei!

  28. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ….ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕΞ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ “ΓΙΩΤΑΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΥΤΑ” ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΣΟΒΑΡΑ…ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΑ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ….ΟΠΟΙΑ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΙΧΕ …..ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ “ΚΥΡΟΣ” ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ “ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΛΟ ΠΟΡΤΙΕΡΗ” ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟΣ…ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΑΝ ΠΟΡΤΙΕΡΗ…ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ…Κ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ…ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΩΤΗ-ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ….ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ….ΚΥΡΙΑ ΜΠΗΚΕΣ ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ…!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ!ΝΤΡΟΠΗ! ΕΙΠΑΜΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ !ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ!ΚΑΙ ΕΓΩ 23 ΕΙΜΑΙ…..ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΕΡΧΗ ΣΧΕΣΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!

  29. einai ksekatharo oti o typos den endiaferetai..min ton ksanapareis thlefwno..apo antra pou doulevei se bar kai kanate one night st perimrnes kati parapanw..???oti egine egine..toulaxiston paixto aneti..oso ton pairneis toso ton ksenerwneis..pame gia alla!

  30. αληθεια ετσι σε λενε ε sorry αλλα ονοματα ανθρωπων που δεν με ενδιαφερουν δεν τα θυμαμαι και τα λεω λαθος…………

  31. Βουλιτσα λυπηθηκα που στεναχωρεθηκες. όντως μην ξαναασχοληθεις. ο τυπος ηθελε μονο σεξ-και καλα εκανε ο ανθρωπος-αλλα δυστυχως σε επιασε λιγο αδιαβαστη. Δεν πειραζει, απλα πολλες φορες καταστασεις του στυλ “μιλουσαμε στα πεταχτα ενω σερβιρε, περασαμε τελεια, πηγαμε σπιτι μου κι εγινε το σωσε” δεν εχουν την καταληξη που θα ηθελες εσυ στην συγκεκριμενη περιπτωση. Σου το εγγυωμαι οτι θα το ξεχασεις, και την επομενη φορα πιο υποψιασμενη αλλα οχι τοσο ωστε να καταστρεψεις την αισιοδοξια και τον αυθορμητισμο σου! Ευχομαι τα καλυτερα!

  32. Επαθα κι εγω κατι παρομοιο προσφατα..
    Γνωρισα καποιον μεσω φιλου, καναμε σεξ και μετα μιλουσαμε με μηνυματα (μιας κ ηταν μακρυα) για 2 μηνες, μεχρι να ξαναρθει.
    Σε αυτους τους 2 μηνες τον ερωτευτηκα παραφορα και περιμεναμε κ οι 2 πως κ πως να βρεθουμε.. αλλα οταν ηρθε τα πραγματα εξελλιχθηκαν διαφορετικα απ’οτι το περιμενα. Σαν να ηταν αλλος ανθρωπος, την μια μου κρατουσε το χερι και την αλλη ηταν εντελως αγενης και αδιαφορος.
    Απο οταν εφυγε (πριν 1 μηνα) δεν μου ξαναεστειλε ουτε εγω του εστειλα.. και ειναι φανερο οτι ενω εγω ερωτευτηκα αυτος δεν δινει δεκαρα τσακιστη.. κρατιεμαι οσο μπορω και αυτο εχω να συμβουλεψω κι εσενα. Δεν ειναι απιθανο να ερωτευτει καποιος σε ενα βραδυ. Απλα υπομονη χρειαζεται..μεχρι να μας περασει 🙁

  33. αχχχ….ρε κοριτσάκι μου κλασική συμπεριφορά άντρα που είναι συνηθισμένος σε one night sts! απλά έτσι είναι αυτά νιώθει μόνο την σωματική έλξη και δέν συνδεεται μαζί σου συναισθηματικά..οι γυναίκες σκεφτόμαστε διαφορετικά και τραγικοποιούμε πολύ τα πράγματα..στο μυαλό του τυπά ήταν ξεκάθαρο απλό αγνό σεξ ξεκόλλα απο δαυτον και μήν μασάς που του έστειλες μήνυμα μιση ντροπή δική σου μισή δική του! Αλλά μήν ασχοληθείς άλλο υπάρχουν πολυ καλύτερα παιδιά εκεί έξω

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More