Σοφία: “Άντε και χώρισες. Άσχημα. Του επιστρέφεις τα πράγματά του;”

Άντε και χώρισες. Άσχημα. Του επιστρέφεις τα πράγματά του;

Πολύς χωρισμός πέφτει στα τελευταία love stories που βλέπω… Το ‘χει η εποχή φαίνεται, τι να πω!

Λοιπόν φίλες μου, η κατάστασή μου: Με απατούσε για πολύ καιρό, το έμαθα, τον χώρισα. Έχει αφήσει όμως κάποια πράγματα στο σπίτι μου, τα οποία μου τα έχει ζητήσει πίσω (είναι πράγματα που έχει δανειστεί από άλλους, περισσότερο βιβλία) κι εγώ του είχα πει ότι θα του τα δώσω μέσω κοινού φίλου. Και είχα όντως σκοπό να του τα δώσω, ειδικά αφού ξέρω ότι κι ο ίδιος τα έχει δανειστεί.

Έλα όμως που όσο περνάει ο καιρός και το ζευγαράκι δεν νοιάζεται πλέον να κρυφτεί, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με την κοροϊδία που έτρωγα στα μούτρα!

Το πιο χοντρό που έχω μάθει είναι ότι η σχέση αυτή υπάρχει για πολύ μεγαλύτερο διάστημα απ’ όσο μου είχε παραδεχτεί εκείνος! Εκείνος μου είπε ότι ήταν μαζί της για λίγους μήνες, αλλά πλέον δεν μιλάμε για μήνες, μιλάμε για πάνω από χρόνο!!

Πώς το έμαθα; Έκανε εκείνος το λάθος και αποθήκευσε στον υπολογιστή μου τον κωδικό για τα mail του. Παραδόξως, όσο ήμασταν μαζί δεν είχα σκεφτεί ποτέ να μπω και να τσεκάρω. Τόση εμπιστοσύνη έδειχνα…

Μέχρι που μπήκα πρόσφατα, αφού χωρίσαμε, και είδα… τα ακατονόμαστα! Κατινιά; Ίσως, αλλά τουλάχιστον έχω αδιάψευστο μάρτυρα τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν μου έβαλε κανείς λόγια, δεν είναι παραπληροφόρηση, είναι απλά αλήθεια!

Ερωτικά μηνύματα, ακόμα και γυμνές φωτογραφίες τους… Τα οποία λίγο πολύ περίμενα ότι θα δω, αυτό που με εξέπληξε όμως ήταν το πότε άρχισαν όλα αυτά!! Ούτε καν για το πότε άρχισε να τραβιέται μαζί της δεν μου είπε την αλήθεια!

Και λέω στον εαυτό μου: είναι δυνατόν; Αυτός με είχε φλομώσει στο ψέμα τόσο καιρό, δεν είχε τα κότσια να μου πει την αλήθεια -ούτε καν για τη διάρκεια της σχέσης του με εκείνη, κι έχει τα μούτρα να μου ζητάει τα πράγματά του πίσω;

Κι εγώ σκέφτομαι να φανώ κυρία και να του τα επιστρέψω; Γενικά έχω ένα κόλλημα να μη δώσω το δικαίωμα να με χαρακτηρίσει κανείς «κατίνα», αλλά πόσο πια κυρία να το παίξω; Άνθρωπος είμαι κι εγώ!!

Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. e enta3ei einai eleeinos o tupos aporw k pws meta apo ola auta p s kane esu sta8hkes st hyos s…egw 8 t spaga t kefali!!! k h kopelia ennoeitai den 8a thn evgaze toso ladi… kai na fantasteis oti eimai k filhsuxos an8rwpos k den m aresoun oi kavgades k t 3ekatiniasmata!!!!! 8ewrw oti oso k n se ponaei prepei n deixneis anwterothta se orismena pragmata, alla edw les oti phgaine mazi ths panw apo xrono k tautoxrona eixe k esena??? kala meta den t zhthses e3hghseis gt to ekane?? an se eixe vare8ei gt den se afhne sthn hsuxia s e3arxhs…? h mhpws me to na exei duo gkomenes epivevaiwne perissotero tn rismo t? k h en logw kuria na fantastw to h3ere ap’ thn arxh oti o legamenos einai se sxesh k parola auta ths arese n erxetai deuterh??? nta3 exei xazeyei o kosmos!!! mn skas esu omws g t pragmata p exei 3exasei. an sta zhthsei pisw valta se ena xartokouto k ligo prin er8ei afhse tou ta e3w ap to spiti dipla stn kado aporrimatwn… an einai tuxeros isws t parei prin perasei t skoupidiariko k mn xwloskas kaneis den 8a se pei katina oi idioi oi filoi sas 3eroun ti a3izeis esu k ti autos.

  2. Δηλαδή τωρα εσένα το θέμα σου είναι αν θα του επιστρέψεις τα πράγματά του;;; (σιγά τα πράγματα κιόλας, δεν ξέχασε και τίποτα σπουδαίο στο σπίτι σου).
    Μου φαίνεται οτι μάλλον δεν τον έχεις ξεπεράσει και άλλο είναι το θέμα σου και όχι η επιστροφή ή όχι μερικών…βιβλίων…

  3. den peirazei merikes fores kai i katinia xreiazetai..dn eimaste thimata.aftos ferthike san “katina” me ti simperifora tou.i koroidia dn einai wraio pragma.an eisai sigouri oti se apatise toso kairo,peta ta!!!as tou deixeis kai esi pws dn eprepe na ta valei mazi s..

  4. ΝΑΙ ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΠΟΥΠΙΔΙΩΝ & ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ .ΕΤΣΙ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ & ΕΚΕΙΝΟΣ.ΦΙΛΙΑ

  5. Na to paixeis akrivws opws les kuria!Den xreiazetai na peseis sto epipedo tou,oute sto elaxisto!!To kserw oti plhgwthikes polu alla einai kairos na proxwrhseis!!Isa isa pou molis tou dwseis ta pragmata tou tha stamathsei na se stoixeiwnei olo auto kai tha mporeseis na proxwrhseis parakatw!Euxomai na voithisa!Kalhmera!!

  6. Εγώ προτείνω να του τα δώσεις μεν, αλλά να είναι έτοιμα να τα πάει στον κάδο δε.Και ας χαρακτηριστείς και κατίνα και οτιδήποτε άλλο.Αυτός σίγουρα δεν ήταν καλύτερος με το να σε κοροϊδεύει τόσο καιρό.

  7. agapimeni mou!!! paremeine kiria!!! valta se ena kouti dosta sto filo tou kai proa ti zoi sou!!! den axize tin agapi sou kai den axizei ton exeftelismo sou!!min tou doseis kai ti xara oti se ekane na xaseis ton eauto sou!! kai otan tha deis to filo tou frontise na eisai poli omorfi is na petaxeis kamia kakia kai xamogelasti!!! mi xexnas xamogela kanei tous allous na anisixoun!!! good luck kai ta kalitera erxontai!!

  8. Προφανώς το πρόβλημα σου δεν είναι ούτε η επιστροφή των πραγμάτων ούτε η κατινιά. Τον θέλεις ακόμα και για αυτό ασχολήσαι. Προτείνω να του τα στείλεις με κούριερ, με δική του χρέωση, να τελειώνει το θέμα εκεί και να προχωρήσεις τη ζωή σου.

  9. Φυσικα και πρεπει να του τα επιστρεψεις!!! μπορει να εκανε ο,τι εκανε αλλα τα πραγματα ανηκουν σε αυτον.. θα ηθελες ο αλλος να μην σου επεστρεφε τα πραγματα σου? αλλο θεμα το πως σου φερθηκε και αλλο θεμα το τι ανηκει στον πρωην φιλο σου.. ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα… πανω απο ολα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!

  10. Σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλλες σας κοριτσια! Καποιες εγραψαν οτι (προφανως κιολας!!) δεν ειναι τα πραγματα το προβλημα μου, αλλα οτι τον θελω ακομα κλπ. Καταρχην, το βεβαιο ειναι οτι οντως με τρωει ακομα, κατι τετοιο δεν το ξεπερνας και παρα πολυ ευκολα! Κατα δευτερον, ο λογος που με απασχολει το τι θα κανω με τα πραγματα του, ειναι γιατι αυτη ειναι η τελευταια εκκρεμοτητα που εχει μεινει μεταξυ μας. Κι εμενα η αξιοπρεπεια μου μου λεει να τα επιστρεψω και να μην πεσω στο δικο του επιπεδο κανοντας κατινιες, αλλα απο την αλλη λεω, μια ζωη εγω θα ειμαι η υπερανω και η κυρια? Τα κυριλικια μας φαγανε!! Οταν τους φερεσαι σαν κυρια, ειδαμε ποιες προτιμανε τελικα!!

    Τελος παντων , επειδη εχουν περασει αρκετες μερες απο τοτε που εστειλα την ιστορια, να σας πω τι εκανα τελικα! Του ζητησα να ερθει σπιτι μου και του εδωσα τα πραγματα στο χαλακι της εξωπορτας, ουτε 5 δευτερα δεν κρατησε η συναντηση. Και μια… πινελια κατινιας: του εδωσα κ ενα γραμμα στο οποιο του ελεγα καποια πραγματα που ηθελα, κ περιειχε κ ενα μικρο δειγμα απο αυτα που βρηκα στα mail του. Γιατι το εκανα? Ηθελα να του δειξω οτι ΞΕΡΩ, ακομα κι αυτα που ο ιδιος δεν ειχε τα κοτσια να μου πει, εγω τα ΞΕΡΩ.. Η απαντηση του σε μενα οταν διαβασε το γραμμα: “δεν επαψα ποτε να σ’αγαπω, και θα σ’αγαπω για παντα”. Τι γυρισε και ειπε στους φιλους (που μετα απο τοσα χρονια σχεσης ολοι σχεδον οι φιλοι ειναι κοινοι): “επεσε στα ματια μου, ειναι γυναικουλα”.
    Αν μπορειτε βγαλτε ακρη με εναν τετοιο τυπο, εγω ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ!!

  11. NA TA EPISTREPSIS TELOS… se aristi katastasi alla se sakoula skoupidion opos tu armozi!!!

  12. πόσο άθλιος!!Δέν αξίζει ούτε καν τ σάλιο σου να χαλάς για ένα τέτοιο άτομο απλά άθλιος ΤΕΛΟΣ καλή τύχη στην καινουργια σ ζωη

  13. αχ εμεις οι γυναικες……….οσο και να θελουμε να ειμαστε κυριες καποιοι μας αποτρεπουν απ αυτο……..το θεμα δν ειναι να μν πεσουμε χαμηλα για τον αλλο….αλλα για τον ιδιο μας τον εαυτο……….φυσικα και δν ειναι ωραιο με εναν ανθρωπο που σας ενωναν τοσο να πεφτεις στα ματια του………αλλα γιατι παντα πρεπει να σκεφτομαστε τους αλλους εκεινος οταν σε κοροιδευε τοσο καιρο νοιαστηκε για σενα και πως θα τον χαρακτηρισεις……….στο κατω κατω αποτελει παρελθον και σε ατομα που δν ειναι πλεον στη ζωη μας δεν θα δωσουμε αναφορα πως θα φερθουμε……ας προσεχαν….για να μν εβλεπαν τν αλλη μας πλευρα……..!

  14. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΟΦΙΑ….Ο ΤΥΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.–ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΔΗΛΑΔΗ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΚΤΛ—-ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ…—ΞΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ….—Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕΣ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ —Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ…Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ—

  15. δωστα καπου να του τα δωσουν κ μακρυα του…….ζησε τη ζωουλα σου κ αστον με αυτη που σε λιγο καιρο θα ναι στη θεση σου..βρες καποιον κ περνα καλα.καλη επιτυχια

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More