Αντωνία: “Τώρα όχι μόνο δεν ζηλεύει, αλλά ώρες ώρες είναι τελείως αδιάφορος. Τι συμβαίνει;”

Καλησπέρα!

Για ακόμα μία φορά γράφω γιατί θέλω τις συμβουλές σας…

Είμαι δύο χρόνια με το αγόρι μου και μέχρι πριν δύο μήνες αντιμετώπιζα αρρωστημένη ζήλια. Στα πάντα.

Τώρα όχι μόνο δεν ζηλεύει, αλλά ώρες ώρες είναι τελείως αδιάφορος σε πολλά. Τι μπορεί να έχει γίνει;

*Αν και ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για κανέναν… δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλη. Επίσης δεν πιστεύω ότι είναι συνήθεια, γιατί πρόσφατα είχαμε έναν καβγά και χωρίσαμε γιατί είπαμε μάλλον ο έρωτας έγινε συνήθεια και μετά, σε λιγότερο από ένα 12ωρο έστειλε μήνυμα ότι για εκείνον δεν είμαι συνήθεια και αν θέλω να ξαναείμαστε μαζί.

Ευχαριστώ
Αντωνία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αυτό που λες είναι! Ο έρωτας έγινε συνήθεια. Για αυτό δεν του κεντρίζεις πλέον το ενδαφέρον και δεν σε ζηλεύει. Σε θεωρεί δεδομένη. Νομίζω αρχίζει να του περνάει σιγά σιγά…Και αυτό που έκανε, να σου πει σε 12 ώρες ότι δεν είναι συνήθεια, απλά δείχνει την αδυναμία του. Την καθημερινή σου συμπεριφορά να δεις και όχι το τι λέει σε στιγμές αδυναμίας!

  2. Δεν γίνεται ξαφνικά να σταμάτησε να ζηλεύει πρώτα απ’όλα δεν γίνεται ξαφνικά σε 2 μήνες να έχει τόσο μεγάλη αλλαγή επειδή σε έχει δεδομένη.Έτσι κι αλλιώς όμως επειδή δυστυχώς και εγώ ανήκω στη κατηγορία της ζηλιάρας έχω να σου πω ότι ισχύει 100% ότι είναι προσωπική ανασφάλεια και δεν έχει να κάνει καθόλου μαζί σου απλά δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του και το ξέρει και αυτός άρα ίσως να προσπαθεί να το ελέγχει για να καλυτερέψει η σχέση σας και επειδή ο ίδιος δεν το αντέχει και ο χωρισμός σας μάλλον τον ταρακούνησε..

  3. πιστευω οτι απλα δεν ξερει πως να διαχειριστει τα συναισθηματα του, δηλαδη προκειμενου να μη σε ξαναχασει εξαιτιας της ζηλειας του,προσπαθει να τη μειωσει ή να μην την δειχνει καθολου περνωντας ομως στο αντιθετο ακρο της αδιαφοριας, ενω μπορει μεσα του να καιγεται. ο καθενας εχει το δικο του τροπο στο να εξωτερικευει τα συναισθηματα του,απλα ο δικος του τροπος ειναι λαθος.καλο θα ηταν να κανετε μια συζητηση που να ξεκαθαριζετε ποια ειναι τα ορια,να βαλετε μια διαχωριστικη γραμμη ,δηλαδη ,μεχρι εδω ειναι το αγνο ενδιαφερον απο κει και περα αρχιζει η ζηλεια και να προσπαθειτε να μην περνατε αυτα τα ορια..δεν ειναι αναγκη να γινεται αδιαφορος γιατι αυτο μπορει πολυ ευκολα να παρερμηνευθει.μιλησε του 🙂

  4. έχει και άλλη με την οποία τα πράγματα δεν είναι ακόμα φιξαρισμένα γιατι θέλει να δέι τι θα γίνει και με εσένα…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More