“Είπα στη μητέρα μου για τη 2 χρόνων σχέση μου με ένα παιδί 27 χρόνων. Είμαι 18.”

Κορίτσια καλησπέρα! Θέλω βοήθεια!

Λοιπόν, είπα στη μητέρα μου για την 2 χρόνων σχέση μου (είμαι 18) με ένα παιδί 27 χρόνων. Αρχικά, απλά έκανε ερωτήσεις. Τελευταία όμως αρχίζει και μου λέει πως δεν μου αξίζει γιατί εγώ θα σπουδάσω και θα γίνω κάποια, ενώ αυτός θα είναι απλά ένας ηλεκτρολόγος.

Επίσης, λέει πως δεν είναι σωστό να με βλέπουν να με πηγαίνει όπου θέλει γιατί θα μας κουτσομπολεύουν σαν οικογένεια.

Λέει κι άλλα πολλά (για την οικογένειά του) με τα οποία πιστεύω ότι προσπαθεί έμμεσα να με πείσει να τον χωρίσω.

Μου είπε ακόμη ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη της απέναντί μου γιατί δεν της είπα από την αρχή ποιος είναι -είναι γνωστός του πατέρα μου.

Ό, τι και να της πω εγώ για αυτόν δεν με ακούει. Είναι τόσο πεισματάρα και απόλυτη και κολλημένη που μου τη δίνει στα νεύρα.

Α, και μου είπε να μην κάνω τίποτα μαζί του γιατί θα το κάνουμε και θα με αφήσει! Δεν την αντέχω άλλο!!!

Δεν ξέρω πως να την αντιμετωπίσω. Δεν κατάλαβα δηλαδή πρέπει να κάνω αυτό που θέλει;

Σας παρακαλώ πείτε μου πως να την αντιμετωπίσω και τι να κάνω για να τον αποδεχτεί; Θέλουμε να το προχωρήσουμε σε πιο επίσημο όταν τελειώσω τις σπουδές μου…

Περιμένω σχόλιά σας, κούκλες!

Μαίρη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αν εσύ είσαι σίγουρη για τον καλό σου, τότε γιατί σε ενοχλούν οι ερωτήσεις και η συμπεριφορά της μαμάς σου;;;;; Προφανώς και εσύ, κάπου βαθιά μέσα σου, πιστεύεις πως σου αξίζει κάποιος που έχει σπουδάσει, έχει βρει μια καλή δουλειά και είναι “ευυπόληπτο” μέλος της κοινωνίας!!!! ʼρα, κοίταξε πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου και μετά να κάνεις όνειρά για επισημοποιήσεις και γάμους!!!! 18 χρονών είσαι!!! Πάρε τη ζωή στα χέρια σου!!!! Αρκεί ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!

  2. Αρχικά μη βιάζεσαι με τις επισημοποιήσεις! Αργότερα θα καταλάβεις ότι δε ζεις στο ροζ συννεφάκι που νόμιζες. Δεύτερον, από τη στιγμή που είστε 2 χρόνια μαζί και προφανώς και δε σου έχει δώσει κανένα δικαίωμα γιατί να τον χωρίσεις;; όσο για το ηλεκτρολόγος πες της μανούλας σου ότι και το πολυτεχνείο να είχε βγάλει δουλειά δε πρόκειται να έβρισκε….!και ακόμη κ αν έβρισκε τα λεφτά θα ήταν ίδια και μπορεί να έπαιρνε και λιγότερα…
    το θέμα μας είναι να είναι εργατικός κ ανοιχτοχέρης! αν το ψάχνει με τη δουλειά του κ δε τεμπελιάζει, μη μασάς! άσε τη μητέρα σου να λέει εσύ θα ξέρεις τι γίνεται!
    τέλος, προφανώς η μητέρα σου θα έχει ενδοιασμούς λόγω ηλικίας…! αν κ δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται άλλο να είσαι 18 κ αυτός 27 κ άλλο να είσαι 20 κ εκείνος 29… Νομίζω πως με τον καιρό θα φτιάξει η συμπεριφορά της…καλή τύχη!

  3. εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οταν ανακατευονται γονεις σε μια σχεση (ακομα και για καλο οπως αυτοι νομιζουνε) τα κανουνε σαν τα μουτρα τους

  4. Εγω πιστευω οτι πρεπει να ακουσεις την καρδια σου….Κανε αυτο που θελεις εσυ…μην ακους κανενα…ακομα και αν δεν εχει την καταληξη που θελεις πρεπει να το ζησεις μεχρι το τελος…(ελπιζω τα πραγματα να κυλησουν οπως εσυ τα θες)…μην κανεις πραγματα που μπορει να μετανιωσεις…τουλαχιστον θα ξερεις οτι εσυ εκανες αυτο που ηθελες..καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες(αν και νομιζω οτι δεν θα το μετανιωσεις)παρα για κατι που δεν εκανες…Και εγω 18.5 ειμαι και πιστευω οτι η μητερα σου θελει το καλυτερο για σενα αλλα πολλες φορες δεν λαμβανουμε υπ’οψιν μας τα αισθηματα των αλλων…και το ποσο ευτυχισμενη σε κανει ο φιλος σου….

  5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ΚΑΝΕ ΗΡΕΜΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ. ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΙ ΣΥ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ….

  6. K mena k h mama mou k o mpampas mou einai enantis stn sxesh mou!!!! eimai 21 k spoudazw enw ekeino einai udraulikos… k mou lene k mena diafora gia to oti eimai pio panw apo keinon, k oti dn mou a3izei k pws dn 8a zhsw mia aneth zwh k tetoia. Eimaste 1.5 xrono mazi k eimaste mia xara… dn 8ewrw pws epeidh egw etyxe na mporw na exw mia eykairia gia spoudes, eimai ”anwterh tou”…. Par ola auta, fasaries ginontai k malista polu suxna… ta pragmata einai duskola otan o gonios dn egkrinei to tairi tou paidiou…. Ypomonh! lew egw k o kairos 8a dei3ei ti mellei genes8ai 😉 😛

  7. eisai polu mirki kai vriskw logiki tin anusixia tis miteras sou? eisai 100% sigouri oti autos einai o antras tis zwis sou enw eisai molis 18? ean nai tote dn eprepe na se apasxolei i gnwmi tis mamas sou…alla proswpika tha se sumvouleua na deis an tairiazetai kai se olous tous tomeis pera apo to pinw enan kafe kai kanw kalo sex….mporei na stathei stis parees sou ki esy stis dikes tou? akomi dn arxises na douleueis kai dn mporeis na to deis auto pou sou lew, ki argotera isws na einai arga..think about it…

  8. το έζησα ούσα 16 κι εκείνος 30… το θέμα είναι να την κάνεις να καταλάβει πως είναι φυσικό και θεμητό να πει την γνώμη της αλλά αυτό είναι καθαρή περεμβατική και χειριστική συμπεριφορά. Ναι, είναι μεγάλη διαφορά ηλικίας (το τι δουλειά κάνει μου είναι αδιάφορο) αλλά δεν μπορεί κανείς να σου πει ποιον θα ερωτευτείς. Βέβαια, έχε τα μάτια σου ανοιχτά μαζί του γιατί μην ξεχνάς πως αν θέλει, μπορεί να σε κάνει ότι θέλει…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More