Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.01.2012 | 23:21

Ο πρώην ή ο νυν; Το πάθος ή την ασφάλεια; Η Μαρία χρειάζεται τη γνώμη σου...

Ο πρώην ή ο νυν; Το πάθος ή την ασφάλεια; Η Μαρία χρειάζεται τη γνώμη σου...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας...

Εδώ και 4,5 χρόνια είμαι με ένα παιδί. Πριν τον γνωρίσω ήμουν με κάποιον άλλο και ζούσα έναν πολύ δυνατό έρωτα για δύο χρόνια. Έτσι ξαφνικά όμως πήρα την απόφαση να τον χωρίσω και να είμαι με αυτόν που είμαι εδώ και 4,5 χρόνια!

Τώρα λοιπόν κατάλαβα ότι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν πάει άλλο. Έχω βαρεθεί και στη ζωή μου ξαναμπήκε εκείνος που τα είχα τότε.

Με απασχολεί αυτή η κατάσταση γιατί σκέφτομαι ότι ίσως κάνω πάλι το ίδιο λάθος όμως όταν είμαι κοντά του νιώθω απίστευτα.

Με ξέρει πολύ καλά και το πάθος μας δεν έχει σβήσει παρ' όλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια και παρ' όλο που τον χώρισα για έναν άλλον.

Εκείνος είναι ακόμα εκεί και με παρακαλάει, αλλά φοβάμαι μήπως κάνω το ίδιο λάθος και μήπως επειδή έχω ζήσει αυτήν τη σχέση πρέπει να προχωρήσω μπροστά για κάτι καινούριο και να μην γυρνάω στα παλιά. Αλλά όταν είμαστε μαζί, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια είναι πολύ δυνατό αυτό που νιώθω.

Βέβαια, φοβάμαι ότι αν χωρίσω, θα χάσω αυτό που χτίσαμε εδώ και 4,5 χρόνια. Μια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Αλλά είμαι πολύ μικρή για να είμαι σε μια σχέση που μου προσφέρει αυτά. Προτιμώ να ζήσω το πάθος παρ' όλο που είναι μια παλιά σχέση. Και η σχέση ποτέ δεν τελείωσε σωστά, γιατί εγώ απλά είπα χωρίζουμε πάνω στην καλύτερη φάση και τώρα νιώθω ότι έχουν μείνει απωθημένα.

Θα ήθελα τη γνώμη σας...

ΜαρίαΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 16:35

Top 10