Mare: “Θέλω τη βοήθειά σας ως προς την αντιμετώπιση που του αρμόζει να έχει από μένα”

Για βοηθήστε κι εμένα! Η ιστορία είναι κάπως περίεργη, παρ’ όλα αυτά συνηθισμένη κάπως νομίζω… δηλαδή μπερδεμένη κατάσταση!

Είμαι αρκετό καιρό μόνη και ψάχνω αυτό που θα με συγκινήσει αληθινά! Και θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει…

Από παλιά μου άρεσε ένα παιδί που όμως ποτέ δεν είχε τύχει να υπάρξουμε στην ίδια παρέα παρ’ όλο που είμαστε στην ίδια ηλικία (25) και παρ’ όλο που δεν μένουμε και στην πρωτεύουσα.

Είχε το τηλέφωνό μου, είχα το τηλέφωνό του, αλλά είχε και σχέση! Τελευταία όμως εξαιτίας μιας σχέσης μιας φίλης μου με έναν φίλο του αρχίσαμε να έχουμε κι εμείς επικοινωνία. Μάλιστα εκείνος έδειξε ενδιαφέρον και συνεχίστηκε μέχρι που έμαθα ότι πάλι έχει σχέση (καινούρια), αλλά το άφησα να εξελιχθεί να δω πως το πάει, καθώς δεν γνώριζα τι είδους σχέση έχει…

Με καλούσε σπίτι του συχνά τελευταία μέχρι που από περιέργεια πήγα, κι αφού είδαμε ταινία, μου είπε πόσο του αρέσω. Ότι έχει άλλη, ότι δεν χωρίζει, αλλά και πόσο εύκολο θα ήταν να αλλάξει το κλίμα από φιλικό σε ερωτικό!!!

Βέβαια, εγώ δεν είχα σκοπό να τον “αποπλανήσω”. Απλά ήθελα να τον γνωρίσω και λίγο καλύτερα. Για αυτό και ήμουνα κυρία. Και παρ’ όλο που δεν είπα τίποτα, γιατί είχα μείνει άφωνη, άφησα να εννοηθεί ότι είμαι ok. Δεν θέλω κάτι παραπάνω…

Φεύγοντας όμως φρόντισε να μου υπενθυμίσει να ανανεώσουμε το ραντεβού μας! Και λέω εγώ τώρα… Αυτός τι έκανε; Ήθελε να με καψουρέψει; Κι αφού είδε ότι δεν είμαι για να περάσει καλά τη μια βραδιά του, γιατί θέλει να βρεθούμε ξανά;

Θέλω τη βοήθειά σας ως προς την αντιμετώπιση που του αρμόζει να έχει από μένα. Τι να κάνω; Μου αρέσει, δεν λέω, αλλά τι μπορεί να γίνει; Μπορεί να γίνει;

Mare

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. απορω ειλικρινα που εχετε τετοιες αποριες…… Χ και παρακατω κοπελια!

  2. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ , ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΛΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ Ή ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ & ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ .ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ Ή ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ.ΦΙΛΙΑ

  3. Τι δεν κατάλαβες στη συμπεριφορά του; Θέλει μια χαλαρή σχέση, που να βασίζεται στο σεξ, χωρίς δέσμευση, και εσύ τον άφησες να καταλάβεις ότι συμφωνείς. ʼρα, θέλει να ξαναβρεθείτε για να το κάνετε. Αυτό που λες ότι είδε πως δεν είσαι μόνο για ένα βράδυ, δεν ισχύει, μόνη σου λες ότι άφησες να εννοηθεί ότι είσαι ok, δεν θέλεις κάτι παραπάνω. Αν στα αλήθεια δεν θέλεις κάτι, κόψε του τον αέρα, αλλιώς σύντομα θα μπεις στον πειρασμό και, έτσι όπως μας τα λες, πιστεύω πως θα υποκύψεις!!!

  4. Αφού μόνη σου λες οτι “Για αυτό και ήμουνα κυρία. Και παρ’ όλο που δεν είπα τίποτα, γιατί είχα μείνει άφωνη, άφησα να εννοηθεί ότι είμαι ok. Δεν θέλω κάτι παραπάνω”.

    Αφού του έδειξες οτι δεν θές κάτι παραπάνω και οτι δεν σε ενοχλεί που έχει σχέση, μια χαρά κατάλαβε αυτός λοιπόν. Και όχι προς θεού δεν σε θέλει για μια βραδιά! Σε θέλει για περισσότερες. Χωρίς σχέση βεβαίως βεβαίως! Αλλωστε εσύ εισαι οκ, δεν σε πειράζει…λές…Και αν θές τη γνώμη μου, όχι δεν μπορεί να γίνει κάτι με αυτόν γιατι δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για εσένα. Και καλύτερα γιατι αν γίνει, θα σου κάνει το ίδιο με άλλη. Αποχαιρέτα τον καζανόβα!

  5. Πρεπει να του ξεκαθαρισεις τι θελεις.. αν θελεις να ειστε μαζι να του πεις οτι πρεπει πρωτα να χωρισει και μετα θα ειστε μαζι.. εγω καταλαβαινω οτι φοβασαι να του πεις τι θελεις. αν τον θες πραγματικα, πες του οτι προυποθεση να ειστε μαζι ειναι να χωρισει με την αλλη. πρεπει να του το πεις για να ξεκαθαρισεις τη θεση σου..

  6. ειμαι ακριβος σε αυτη την φαση
    ειμαστε πολυ καλοι φιλοι αλλα κανουμε υπεροχι σεξ οταν και αν μπορουμε
    εγω δενεχω σχεση …εχει ομως αυτος ..ειμαιστε αυτο που λενε friends with benefits……..
    με την διαφορα ομως πως και εγω και αυτος ειμαστε χωρισμενοι(απο γαμους) με παιδια ….αρα απλα θελουμε να περναμε καλα ….θελεις να με ακουσεις ?ΜΗΝ αναλλωνεσε ετσι …δεν αξιζει …..κανε την ζωη σου οπως σου αξιζει…εισαι μικρη ,και σιγουρα υπαρχουν ανδρες που σε θελουν μονο δικη τους και εσυ να εχεις την αποκλυστικοτητα στην ζωη τους…

  7. 3erw pws den 8a sou aresei auto pou 8a sou pw.. otan to eipane kai se emena, den mou arese ka8olou! alla ek twn usterwn vlepw poso dikio eixane.. akoma eimai plhgwmenh, ekneurismenh pou exasa xrono kai ais8hmata.. na eisai 3eka8arh filh mou.. vre8hka ki egw sthn idia katastash, h opoia krathse 2 xronia.. gt o nearos emena den me vare8hke pote logw ths idiaiterhs sxeshs mas, opote variotan oles tis alles.. alla den mou zhthse kai pote na ginw epishma h kopela tou! panta hmoun to pa8os, o erwtas, h paranomh erwmenh.. kai uphrxa panta sth zwh tou, akoma prospa8ei na er8ei se epafh mazi mou, alla egw den to epi8umw pleon.. alla otan xwrise th sxesh pou eixe, vrhke allh! kai meta pali xwrise kai vrhke allh! kai pali to idio paramu8i pou leei kai se esena! pws den xwrizei, pws h allh einai etsi gia na leei pws exei sxesh.. kai pws egw eimai o erwtas, alla an kanoume sxesh 8a vare8ei kai den 8a uparxei h mageia! isws htan eilikrinhs, den 3erw. kai pleon den me noiazei. ontws tou areseis, den amfiballw. alla nomizw pws oles mas, ki esu, a3izoume kati kalutero.. gia na mas grafeis, proganws exeis tis amfibolies sou! kalutera na poneseis twra gia enan erwta pou exases para na ponas sunexeia gia enan erwta pou exeis kai den exeis..

  8. Το παλικάρι είναι “άλλος για τη βάρκα μας’ κοινώς φύγε μακριά γιατί καμία δεν αξίζει να την αντιμετωπίζουν ως δεύτερη ΠΟΤΕ! Υπάρχει ο άντρας που θα θέλει εσένα και μόνο!Μη σπαταλάς το χρόνο σου με λίγους..

  9. Κοπέλα μου με όλη την καλή μου διάθεση σου λέω οτι αν μπεις σε αυτό το παιχνιδι έχεισ χάσει καθε ίχνος αυτοσεβασμού.Θα εισαι πάντα η Δεύτερη ,πραγμα που κάποια στιγμή θα σε ενοχλήσει αφόρητα καθως μπορει να σου δημιουργήσει αρκετά κομπλεξ κ ερωτηματικα γιατι να μην εισαι εσύ η σχέση του.Κάθησε λοιπον μπροστα σε έναν καθρεφτη κ ρωτα τον εαυτό σου…Θα σε χειριζεται οπως θέλει αυτος.
    Λιγη αυτοεκτιμηση βρε κορίτσι μου..
    Χ…ον τον ηλίθιο που θα σου βάλει κ όρους για το πως θα σε έχει..
    κ μην αγχώνεσαι καθόλου θα ξαναερωτευτεις σύντομα.Αυτο στο λεω με απόλυτη βεβαιότητα..

  10. Κάθε φορά που ακούω μια τέτοια ιστορία (και είναι πολλές) κουνάω απλώς το κεφάλι και προσπαθώ να μη σκέφτομαι αυτά που έγιναν σε μένα. Είναι πολύ κοινός αυτός ο τύπος άντρα και οι περισσότερες την ‘πατάνε’ σε τέτοιες καταστάσεις. Μια από αυτές κι εγώ. Ηταν μεγαλύτερος, έψαχνα τη συγκίνηση όπως κι εσύ –βασικό – και τα δέχτηκα όλα. Γιατί, για να μιλήσουμε ωμά και ειλικρινά, πίστευα πως είμαι μαγκάκι και θα αλλάξω την κατάσταση. Γιατί είμαι η καλύτερη απ’ όλες. Ναι καλά…Οντως τα κατάφερα. Μετά από 5 χρόνια ξεφτίλας (είμαι 27). Απόλυτης ξεφτίλας όμως σε όλα τα επίπεδα. Γιατί δεν είναι μόνο το πόσο χάνεις την αυτοεκτίμηση σου απ’ το ότι σε έχει δεύτερη, αλλά και το πώς φέρεσαι σε άλλους, το πόσα ψέματα λες και φτάνει η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και τον φτύνεις. Τεσπα. Μετά από 5 χρόνια πείσθηκε να κάνουμε σχέση. Εννοείται πως κράτησε μόνο δύο μήνες, γιατί πώς να εμπιστευτώ αυτό τον άνθρωπο ενώ ήξερα πόσο αδίστακτος είναι; Και πόσο καλός στα ψέματα; Γι’ αυτό σου λέω. Βρες ένα χόμπι ή νέους φίλους, να νιώσεις έτσι λίγη απ’ την έξαψη που λείπει απ’ τη ζωή σου αυτή τη στιγμή…και περίμενε το αληθινό. Γιατί έρχεται και θα σε συναρπασει…στο εγγυώμαι!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More