Μαργαρίτα:“Νιώθω ερωτευμένη μαζί του, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω και με την άλλη σχέση που έχω…”

Γεια σας κι από μένα!

Η δική μου ιστορία έχει ως εξής…

Έχω σχέση εδώ και δύο χρόνια με κάποιο παιδί με το οποίο μετά από κάποιες καταστάσεις άρχισε η σχέση μας να γίνεται κουραστική. Να τονίσω πως μένει σε άλλη πόλη από τη δική μου.

Πριν ένα χρόνο είχα γνωρίσει ένα παιδί -από μια παρέα- που μου άρεσε και του άρεσα. Όμως χαθήκαμε.

Ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα πριν από δύο μήνες μου έστειλε μήνυμα στο κινητό (είχαμε ανταλλάξει) και μάλιστα έτυχε να εμφανιστεί σε δύσκολη φάση της ζωής μου γιατί ακριβώς μετά από 2-3 μέρες απολύθηκα από τη δουλειά κι έπειτα έκανα και κάποια επέμβαση.

Έτσι, τον ερωτεύτηκα πολύ και δέθηκα μαζί του γιατί ήταν κοντά μου. Επίσης βρεθήκαμε και ερωτικά.

Τώρα όμως νιώθω ότι κοροϊδεύω τον εαυτό μου, καθώς κι εκείνος δεν θέλει ακόμα κάτι παραπάνω. Δεν μπορεί να προσφέρει καομα είπε αυτά που ζητάω, δηλαδή μια σχέση μόνιμη.

Από την αρχή μου το είχε πει, δεν με κοροϊδεύει.

Νιώθω ερωτευμένη μαζί του, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω και με την άλλη σχέση η οποία νομίζω είναι αδιέξοδο…

Margarita

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. την άλλη “σχέση” που είναι και σε άλλη πόλη, μήπως ήρθε η ώρα να την αφήσεις; Μάλλον δεν σε ικανοποιεί ούτε σε πάει πουθενά. Ανασφάλεια έχεις πολύ και ψάχνεις ενα στήριγμα απο οτι φαίνεται. Στηρίξου στον εαυτό σου πρώτα, μη περιμένεις να σε σώσουν οι άντρες.

  2. Καταρχήν το να είσαι ερωτευμένη και να έχεις δεθεί με έναν τύπο που σου χει δηλώσει ξεκάθαρα και απο την πρώτη μέρα οτι θέλει μόνο σέξ και τίποτα παραπάνω δεν το βλέπω να καταλήγει καλά για εσένα ….—Αν βλέπεις οτι αρχίζεις να στεναχωριέσαι που δεν γίνεται κάτι σοβαρότερο μεταξύ σας τότε άστονε να πάει στο καλό και ψαξε για κατι πιο μονιμο —Συνήθως οι άντρες που έχουν αποφασισει εξ αρχής οτι πανε με μια κοπέλα μονο και μονο για το σεξ δεν το γυρνανε σε σχέση –Γιατί αν όντως ήθελε να είστε μαζί μόνιμα θα στο είχε δείξει με πράξεις απο την αρχή —-Τώρα όσον αφορά τον αλλο που ειστε μαζι δυο χρόνια , αφού ήδη τον έχεις “απατήσει” παει να πει οτι εχει τελειωσει μεσα σου η σχεση σας , οποτε μην τον κοροιδευεις και μην τον κρατας άδικα κοντα σου —-Σε γενικές γραμμές ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλο σε βλέπω να καταλήγεις —Ψαξε να βρείς κάποιον τρίτο που να θέλει όμως σοβαρή σχέση και όχι απλά λίγο σέξ και τίποτε παραπάνω —Ξεκαθάρισε όμως την κατάσταση γρήγορα γιατι όσο αφήνεις τον καιρό και περνάει μεσα σ αυτο το μπλέξιμο είναι εις βάρος σου —-

  3. Δύσκολες καταστάσεις! εφόσον με την άλλη σχέση που έχεις νιώθεις κουρασμένη και δεν είσαι ερωτευμένη, καλό ειναι να την αφήσεις. Είναι δύσκολο να είσαι με κάποιον όταν δε νιώθεις ερωτευμένη. Όσο για τον άλλον δεν το βλέπω να προκύπτει σχέση, όπως θες. Εφόσον σου αρέσει όμως ας βρίσκεστε για να περνάτε καλά, ας έχετε μία χαλαρή ”επαφή”. Ο,τι και να αποφασίσεις πάντως να ξέρεις πως αυτό που νιώθεις πραγματικά θα είναι και το σωστό για σενα!

  4. KiKi nomizw tairiazoun i apoyis mas

  5. Θα συμφωνήσω και εγώ απόλυτα με την κικι.Όπως τα λέει.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More