Μαργαρίτα: “Τι γίνεται όταν είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση; Θα ήθελα τη γνώμη σας…”

Θα ήθελα τη γνώμη σας για μια κατάσταση πολύ μπερδεμένη… Τι γίνεται όταν είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση;

Με τον Μ. γνωριστήκαμε πριν ένα χρόνο ως φοιτητές στην ίδια πόλη. Ταιριάξαμε, κάναμε κοινές παρέες και περνούσαμε πολύ καλά ως “φίλοι”.

Το ένα έφερε το άλλο και καταλήξαμε να φιλιόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε τρυφερά. Στο μεταξύ, εκείνος λίγο καιρό πριν γίνουν όλα αυτά μεταξύ μας, είχε γνωρίσει μια κοπέλα από την πόλη του -μακριά από όπου σπουδάζουμε- και κατέληξαν σε σχέση.

Είχαμε μιλησει μια φορά, αλλά εκείνος μου είπε ότι απλά το γουστάρει όλο αυτό που γίνεται.

Φαίνεται να περνάει καλά με μια κοπέλα να τον περιμένει στην πόλη του και με εμένα εδώ, αλλά εγώ δεν ξέρω πως να αντιδράσω, γιατί καταλαβαίνω ότι με εκμεταλλεύεται.

Όμως είναι τόσο δύσκολο να αντισταθώ και να πω “όχι”. Τα “θέλω” και τα “πρέπει” παλεύουν συνεχώς μέσα μου και δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό.

Να περνάω καλά, να ζήσω τη στιγμή και το πάθος ή να προχωρήσω παρακάτω;

Άλλη μια μπερδεμένη κατάσταση… Σας παρακαλώ, βοηθήστε με!

Μαργαρίτα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ποιο πάθος; Παθος το λες εσύ αυτό; Κατάντια είναι και κυρίως για σενα. ΖΧαθηκε η αυτοεκτιμιση; Σου αξίζει να εισαι η δευτερη; Αν κανεις αυτην την επιλογη θα μαθεις να εισαι παντα το δεκανικι του καθένα . Και στις σχεσεις δευτερη και στις φιλίες δευτερη και παντου δευτερη και καταιδρωμενη! Αυτος ουτε παθος εχει ουτε τιποτα απλά θελει να γεμιζει τις ώρες του οταν ερχεται στην πόλη σου αυτο και μονο αυτό. Σκέψου γιατι αν αποφασισεις τωρα σωστα θα μάθεις πάντα να κανεις το σωσρο για σένα. Καλη τυχη

  2. Συμφωνώ απολύτως με τη Βασιλική. Θα έπρεπε να είχες φύγει όταν κατάλαβες ότι “λίγο καιρό πριν γίνουν όλα μεταξύ σας τα είχε φτιάξει με άλλη”. Θέλει δηλ. μία για κάθε πόλη? Σας κοροιδεύει και τις δύο.Κι αν υποθέσουμε πως αφήνει την άλλη για σένα, στην πρώτη στραβή, θα αφήσει εσένα για μια επόμενη, για να “ξαναγουστάρει”. Ένας σοβαρός άνθρωπος δε μοιράζει τα αισθήματά του από δω κι απο κει. ΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ. Φυσικα στεναχωριέσαι και ο έρωτας τυφλώνει, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να τον αφήσεις και να μάθεις να ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

  3. Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας..το καταλαβαινω κ το βλεπω κ μονη μου,αλλα ως γνωστον, ειναι δυσκολο να ξεφυγεις απο τετοιες καταστασεις..ηδη εχω αρχισει να απομακρυνομαι..αλλα το χειροτερο ειναι οτι ημασταν πολυ καλοι φιλοι κ τωρα υπαρχει μια αμηχανια μεταξυ μας, λες κ ειμαστε απλως γνωστοι..αυτο που θα ηθελα ειναι να μου πειτε αν υπαρχει καποιος τροπος να τον κανω να ζηλεψει κ να την πατησει..ειναι απο τους αντρες που κολλανε ευκολα με το φτυσιμο, συμφωνα με πληροφοριες εγκυρες!!

  4. se katalavaino alla prepei na skefteis se ti fasi vriskesai, ti theleis, na paikseis gia ligo i kati pio sovaro? na ksereis oti an ton eroteutheis tha pligotheis, syntomas tha pistepseis oti tha yparksei kanoniki sxesi k tha isei tin alli, alla auta kataligoun panta k stous treis na pligonontai, na yparxei panta amfivolia kathe fora pou gyrnaei stin poli tou, tha trelatheis, i apopsi mou einai fyge oso einai noris, tha sou dosei elpides alla panta tha einai stin sigouria tis allis, ektos k an opos ginetai stis tainies eiste ftiagmenoi o enas gia ton allon k ola pane opos ta oneireusai, risko pantos! to exo kanei giati den antexa oute ego oute autos alla den vgike se kalo..se kanenan mas, k telika gyrise stin proin meta apo 1 xrono sxesis, i apofasi diki sou k kali tyxi

  5. Τι γίνεται όταν είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση; Δεν είσαι! Απλά και κατανοητά. Και θες να σου πούμε και τρόπους για να τον κερδίσεις λες και όταν πάει στην πόλη του θα ξέρεις τι θα κάνει ή αν θα είναι με άλλη όπως ξέρει η κοπέλα τώρα… Βρες έναν κανονικό άντρα κοπέλα μου και άσε τα αγοράκια να παίζουν με άλλες. Μετά λέμε γιατί είναι έτσι οι άντρες, όταν ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις εμείς τους κάνουμε…

  6. Να φύγεις μακριά του!!! Να βρεις κάποιον που να σε θέλει μόνο δικιά του!!! Και τότε να δίνεις ζήλεια το “αγοράκι”…θα τρέχει κ δεν θα φτάνει! Αλλά εσένα δεν θα σε νοιάζει τότε (ελπίζω!).

  7. “..αυτο που θα ηθελα ειναι να μου πειτε αν υπαρχει καποιος τροπος να τον κανω να ζηλεψει κ να την πατησει..ειναι απο τους αντρες που κολλανε ευκολα με το φτυσιμο, συμφωνα με πληροφοριες εγκυρες!..”
    Η συμβουλη μου, να τα φτιαξεις με καποιον αλλον πιο ανωτερο απο εκεινον και να φαινεσαι τρελα ερωτευμενη μπροστα στα ματια του!!! Πανω απο ολα ειναι, να μην του δωσεις αξια ουτε σημασια!!! Να τον φτυνεις κανονικα..να φαινεσαι δυνατη και αποφασισμενη για μια καινουργια αρχη, πρεπει να εχει την εντυπωση οτι τον διεγραψες απο την ζωη σου!!!!!!!! Καλη επιτυχια!!!

  8. ρε Μαργαρίτα αντί να σπαταλάς ενέργεια να κάνεις εναν βλάκα να ζηλέψει δεν βγαίνεις καμια γύρα να βρείς εναν άλλο;; και εσύ Ελισάβετ απο κάτω τι εννοείς να τα φτιάξει με ‘πιο ανώτερο’; Έτσι τους μετράτε τους άντρες;; άιντεεεε

  9. Κοριτσια ειστε φοβερες..μου αρεσει που μου δινεται θαρρος!!ηδη χθες προσπαθησα αρκετα να φαινομαι αποστασιοποιημενη…γιατι, δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, αλλα ειμαστε φιλοι κ ειμαστε μαζι καθε μερα λογω της κοινης παρεας μας..ελπιζω να τσιμπησει και να καταλαβει οτι δεν ειμαι το παιχνιδακι του!ευτυχως δεν εχω κολλησει μαζι του..

  10. Ελισάβετ όταν λες ανώτερο τι εννοείς? Γιατί αν εννοείς κανέναν 35άρη με porsche/mercedes/bmw δηλαδή κοινωνικά ανώτερο δε νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο! Αν εννοείς ανώτερο πνευματικά και πιο ώριμο τότε αν τον βρει γιατί να θέλει τον άλλον που μόλις την ξανακάνει δικιά του και οριοθετήσει την περιοχή θα γυρίσει στην άλλη στην πόλη του? Μαργαρίτα αυτό που με “απογοητεύει” στην περίπτωσή σου είναι οτι δεν ψάχνεις τρόπους να ξεκολλήσεις αλλά να τον κερδίσεις πράγμα που δείχνει να μην καταλαβαίνεις τη σοβαρότητα του προβλήματός σου… Anyway…

  11. Μαργαρίτα μου, έχεις “φίλο” κάποιον που είδατε ο ένας τον άλλο ερωτικά ή κάποιον που σε εκμεταλεύεται (κατά τα λεγόμενά σου) ? Η όποια “φιλία” σας έχει πάει περίπατο. Το ότι είστε στην ίδια παρέα δε λέει τίποτα. Αν πραγματικά θέλεις να νιώσεις καλύτερα (και μόνο γι αυτό, όχι για να τον ξανακερδίσεις), ξέχνα τα κόλπα και γίνε τυπική μαζί του μπροστά στην παρέα. Εκτός παρέας, αν σε πλησιάσει, πες του ότι για σένα η αποκλειστικότητα και η εμπιστοσύνη είναι προυπόθεση για μια σχέση και στείλτον στο καλό. Πίστεψέ με, θα θυμάται τον αυτοσεβασμό σου. Εναλλακτικά, σκέψου πόσο αξίζει να βρίσκεσαι εσύ σ΄αυτήν την παρέα. Γενικά… βάλε πιο ψηλά τον πήχη…

  12. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝΕΣΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ —Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ —ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΣΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ —ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ Κ.Τ.Λ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ —ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ —ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΓΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ –ΞΕΚΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ….ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

  13. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΝΑΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΗΛ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ?????????ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!

  14. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;ΚΑΛΑ ΕΓΩΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ;ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ;ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ;ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΘΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.

  15. δεν σε εκμεταλλευεται κατα την γνωμη μου.ξερεις οτι εχει δεσμο με αλλη σε αλλη πολη σου ειπε οτι του αρεσει αυτο που γινεται μεταξυ σας αυτος εχει εξηγηθει μια χαρα.
    εσυ απο κει και περα αποφασιζεις για σενα και κανεις αλλος.θες να εισαι η κοπελα που περνα την ωρα του οταν γουσταρει σε αυτη την πολη ξεροντας οτι σε αλλη πολη εχει αλλη?
    δεν θες να εισαι η καβατζα του?
    απλα ερωτηματα.αν τα παθη σου δεν σε αφηνουν να αποφασισεις με την λογικη κατσε οπως εισαι με οτι συνεπαγεται αυτο.αλλιως τα δεδομενα τα ξερεις στο χερι σου ειναι να προχβρησεις μονη χωρις αυτον με το κεφαλι ψηλα.

  16. na min asxolitheis m auto t atomo allo diladi…exoume k enan egwismo k st lew gt k egw imoun s mia paromoia thesi k t ksekopsa apeutheias…..mporei n s einai duskolo na tou peis oti pleon dn ginetai n sumvainei allo auto….alla pistepse me tha niwseis polu kalutera…gt kata kapoio tropo k esena koroideuei alla k tin kopela pou einai mazi…sunexise parakatw….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More