Maria: “Θα ήθελα να ακούσετε και τη δική μου ιστορία και να σχολιάσετε…”

Γεια σας!

Ονομάζομαι Μαρία και μένω λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να ακούσετε και τη δική μου ιστορία και να σχολιάσετε…

Πριν από λίγο καιρό, τα είχα με ένα παιδί με το οποίο ήμουν πολύ ερωτευμένη, αλλά αυτός δυστυχώς με κορόιδευε κυριολεκτικά.

Έκανα τη βλακεία και προχώρησα μαζί του μετά από κάποιους μήνες. Ενώ αυτός πήγαινε με άλλες, εγώ εκεί…

Πιστή μέχρι που τα κατάλαβα όλα! Κι αυτός για να γλιτώσει το τομάρι του έβγαζε φήμες για μένα με αποτέλεσμα να ακούγονται πολλά τώρα χωρίς να έχω φταίξει σε τίποτα.

Έχω ξεπεράσει πια την ιστορία, αλλά όλο αυτό έχει αντίκτυπο στις επόμενες σχέσεις καθώς τα λόγια είναι άσχημα και τα αγόρια επηρρεάζονται.

Δεν ξέρω τι να κάνω πια!

Συγνώμη και πάλι αν σας κούρασα…

Maria

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Το κακό με κάποια κορίτσια είναι πως είστε υπερβολικά ρομαντικές και απονήρευτες και δεν αντιλαμβάνεστε οτι οι άντρες δεν είναι όλοι άγιοι. Κάποιοι θα σε σεβαστούν και θα σου φερθούν σωστά. Κάποιοι άλλοι όμως δεν θα νοιαστούν καθόλου για εσένα και καλά θα κάνεις να προσέχεις περισσότερο με ποιούς μπλέκεις.Δες την ιστορία σαν ενα μάθημα ωστε απο εδώ και στο εξής να είσαι πιο προσεκτική και ώριμη.

  2. Κοίτα να δεις Μαράκι… αν έρθει δίπλα σου ένας άντρας με νόηση – πράγμα που πιστεύω είναι σημαντικό- πολύ απλά θα κρίνει από μόνος του αν οι φήμες είναι αληθινές ή όχι κι ανάλογα θα πράξει. Ειδικότερα αν σε θέλει πολύ δε θα σταθεί σε ανυπόστατες φήμες…! Ολόκληρη Θεσσαλονίκη δε νομίζω όλοι να έχουν ακούσει και να σε βλέπουν αρνητικά…! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά γι αυτόν τον άντρα λοιπόν, αφού ούτως ή άλλως όσοι στέκονται στα λόγια και τις φήμες δεν θα θελήσουν να μάθουν ποτέ τη ουσία σου….

  3. katarxhs kalh xronia me ygeia k eutuxia.
    mhn me trelainete eilikrina omws meres pou einai!!! ti tha pei “o filos mou ebgale kaka logia klp” o kathenas mporei na leei oti thelei gia opoion thelei to thema einai autos pou ta akouei na exei sto pisw meros tou mualou tou apo thn stigmh pou den se kserei oti uparxei k allh pleura.an einai dunaton kopela mou…uparxoun sovarotera provlhmata apo auta edw!!! dikse me this prakseis sou to pia akrivws eisai k mhn dineis sumasia se kathe kakentrexei sxolia!!! k sto katw katw opoios thelei na se mathei tha se mathei k opoios oxi den mas endiaferei!!! alla k apo thn allh kalo remali o prwhn sou pou bgazei tetoies bromes.antras einai autos pou otan teleiwnei mia sxesh den diasurei mia kopela.autos einai trompas me ta sugxrhsews!!!! ante kalh mas xronia k mhn skas k katholou…:)))

  4. ενας νορμαλ ανθρωπος που θα αξιζει την προσοχη σου δεν θα πιστεψει ποτε τετοιου ειδους φημες.μην δινεις σημασια στα λεγομενα του πρωην .αν αγαπας αυτο που εισαι ακτινοβολει και αυτοι που πρεπει να το δουν θα το δουν και θα σε πλησιασουν οτι κι αν εχουν ακουσει για εσενα

  5. Να πας να του μιλήσεις και να τον βάλεις στην θέση του, δεν έχει κανένα δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι.

  6. ποτε μην δινεισ σημασια στα σχολια που ακουγονται ειτε ειναι αληθινα ειτε οχι .. εστω και αν καποιος πιστεψει σε αυτα που εχει ακουσει , μολις σε γνωρισει και διαπιστωσει τι κοριτσι εισαι θα αλλαξει γνωμη . οποτε μην ασχολεισαι ,δεν αξιζει , και στο λεω εγω που εχω περασει ιδια κατασταση !
    μια καλη λυση βεβαια ειναι κ ο οφθαλμος αντι οφθαλμου !
    καλη τυχη !

  7. Για αρχή θα πρέπει να βάλεις αυτόν στη θέση του, να του μιλήσεις δηλαδή και να του ξεκαθαρίσεις να μην σε ξανα πιάσει στο στόμα του. Έπειτα, αν κάνεις σχέση θα πρέπει αφενώς να δώσεις μια εξήγηση αφού είναι έτσι τα πράγματα και όχι να δικαιολογήσε για κάτι που δεν έκανες απλά να μιλάς για ότι σου έκανε και όλα τα ψέματα που έχει πει για σένα και για το πως σου έχει φερθεί. Από εκεί και μετά αν εξακολουθούν να μην σε πιστεύουν ο χρόνος είναι ο μόνος που θα δείξει ποιός είναι σωστός και ποιός ο λάθος. Εσύ δεν θα ακούς τίποτα και κανέναν, αυτό είναι σημαντικό για την ψυχολογία σου αλλά να είσαι και πιο προσεκτική με τους γύρω σου. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν όλοι τι κάνεις και τι δεν κάνεις… γενικότερα να μην ανοίγεσαι εύκολα όσον αφορά τα προσωπικά σου….

  8. sas eyxaristw oles sas gia ta sxoleia sas. to 8ema einai oti h polh m einai mikrh den zw kentro. h alh8eia einai oti o prwhn htan m@@@@.. alla to katalaba arga hr8e kai m zhthse sygnwmh alla ta logia einai logia .

  9. to kako einai pws enw eblepes thn symperifora tou ap thn arxh tha prepe na trabikseis thn akrh sou,,ekeinos thn douleia toy hthele na kanei..to thema einai pws esena sarese o typos…alla den skefthkes pws oso emenes mazi tou k as eblepes ta lathoi toy ..tha pligwnotan h kardia sou……aytos efyge kyrios k se eksethese kiolas……symboulh mou:na min empisteyesai eykola…k otan blepeis ap thn arxh strabo to klima…….kanthn me elafria……min anxonesai gia tis epomenes sxeseis sou ..an o epomenos pou tha nai dipla sou katalabei ti aksizeis…de tha se kanei na poneseis..k oute tha girisei na koitaksei to parelthon sou…..!!!

  10. Να μην κάνεις τίποτα.τέτοιοι άντρες είναι δειλοί και δεν ιδρώνει το αυτί τους.αμα έχεις αδερφό ή εναν πολυ καλό φίλο αγόρι πες του να πάει να του τα πει ένα χερακι κ εν ανάγκη να του ρίξει και καμιά φάπα. είμαι κατά της βίας αλλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι ο μόνος τρόπος για να πάρει χαμπάρι ο άλλος.αντρες που κάνουν τέτοιες κατινιές δεν χαμπαριάζουν αλλιώς. απο εκεί και πέρα προχώρα παρακατω και αυτοί που αξίζουν πραγματικά δεν θα μείνουν στις φήμες αλλά θα σχηματίσουν αποψη για σενα αφού σε γνωρίσουν και δουν τι εισαι… μην σε απασχολεί τι λενε οι άλλοι για σένα.ειναι το καλύτερο που εχεις να κανεις!!!

  11. Μαρια πιστευω πως εχεις ακομη” κολημα” με τον συγκεκριμενο τυπο και εκει ειναι το προβλημα σου. Εαν οπως λες τον εχεις ξεπερασει τοτε δεν θα επρεπε να σε απασχολη το τι λεει αυτος ο ανθρωπος για σενα. Κανεις φιλος ή αγορι το οποιο ενδιαφερετε δεν θα ασχοληθει με τα λογια ενος πρωην, ειναι απιθανο να συμβει κατι τετοιο εκτος και εαν ειναι φιλος του συγκεκριμενου ή συγγενης του.Εν ολιγοις καλα θα κανεισς να μην ασχολησε με το θεμα αυτο και οποιοσ σε πωταει για το θεμα να γελας ειρωνικα σαν να ακουσ τα ποιο γελοια πραγματα στο κοσμο!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More