“Μην τον χάσετε κορίτσια! Μην αφήσετε τους φόβους σας να σας κυριεύσουν”

Γεια σας κορίτσια!
Με λένε Μαρία και είμαι 26 χρόνων. Θα ήθελα απλά να πω σε όλες σας πως όταν έρθει αυτός ο ΕΝΑΣ, ο άντρας της ζωής σας θα το καταλάβετε αμέσως… Μην τον διώξετε. Μια φορά έρχεται!

Εγώ για 9 περίπου χρόνια είχα κάτι σαν ελεύθερη σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου πως αυτός ήταν ο άνθρωπος που θα ήθελα να έχω δίπλα μου μέχρι να πεθάνω.

Έχω κάνει πολλές σχέσεις. Κι αυτός το ίδιο. Πάντα όμως αναζητούσε ο ένας τον άλλον. Πάντα γυρνούσαμε πίσω στην ιστορία που είχαμε.

Αυτός τώρα είναι 32 χρόνων. Στην ουσία μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ήταν ακριβώς ελεύθερη σχέση αυτό που είχαμε. Μένουμε στην ίδια γειτονιά. Πάντα ενδιαφερόταν ο ένας για τον άλλον. Και για να κρατήσει για τόσα χρόνια σίγουρα δεν στηριζόταν μόνο στο σεξ. Ήταν κάτι πολύ παραπάνω…

Ήταν ο μοναδικός άντρας που ακόμα και τώρα βλέπω και τρέμουν τα πόδια μου, νιώθω πως θα βγει η καρδιά έξω από το σώμα μου. Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ αυτό. Με κανέναν. Η βλακεία είναι πως δεν είχα καταλάβει πως ένιωθε κι αυτός το ίδιο δυνατά.

Μέχρι που πριν από ένα εξάμηνο περίπου που ξαναμιλήσαμε μετά από καιρό, μου είπε τα πάντα. Όλα όσα νιώθει για μένα τόσα χρόνια. Μου ζήτησε να χωρίσω από τη σχέση που είχα για 2,5 χρόνια, μου είπε πως ήθελε να μιλήσω στους δικούς μου για εμάς…

Μετά από πολλή σκέψη, τα έκανα και τα δύο. Ήμασταν επιτέλους μαζί! Ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου δεν το είχα φανταστεί αυτό. Όμως αυτό δεν κράτησε πολύ.

Άρχισα να έχω ανασφάλειες, να λέω στον εαυτό μου πως αποκλείεται να είμαι τόσο τυχερή, φοβόμουν πως κάποια στιγμή θα ξυπνήσω από αυτό το όνειρο. Τα κατέστρεψα όλα, κορίτσια.

Άφησα τον μοναδικό άνθρωπο που ερωτεύτηκα, που με έμαθε τι σημαίνει τρέλα, έρωτας, αγάπη… Τον πλήγωσα… Όταν κατάλαβα τι έκανα το μετάνιωσα. Γύρισα πίσω αλλά ήταν πολύ αργά πια. Δεν μου άξιζε αυτός ο άνθρωπος τελικά. Ήταν πολύ καλός για μένα…

Πάντα θα τον αγαπάω, γαμώτο. Με όποιον και να είμαι μόνο αυτόν θα σκέφτομαι. Τόσα χρόνια που ήμουν με άλλους κορόιδευα τον εαυτό μου πιστεύοντας πως θα προχωρούσα. Αυτός ήταν ο άντρας της ζωής μου.

Μην τον χάσετε κορίτσια! Μην αφήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας να σας κυριεύσουν.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σημασια δεν εχει να μην παρατησεις τον τελειο αντρα αν τον βρεις ..αλα να μην σε παρατησει και εκεινος. γιατι μπορει καποια στιγμη να βρεις οντως αυτον τον εναν .. που θα σε κανει καθε φορα να τρεμει η καρδια σου απο χαρα ..αλλα μπορει οι συγκυριες να μην ειναι καλες . στην περιπτωση σου εκανες εσυ πισω για λογους που εξηγησες .. στην δικη μου εκανε εκεινος πισω λογω του οτι ηταν μεγαλυτερος και στην ουσια με παρατησε για να παντρευτει μια αλλη …

  2. ʼμα ήταν ο άντρας της ζωής σου θα είχε τη δύναμη να σε συγχωρέσει, όλοι εξάλλου δικαιούμαστε μια δεύτερη ευκαιρία.Για να μην το κάνει και να φύγει έτσι, προφανώς δεν ήταν οπότε μην παραμυθιάζεσαι.

  3. Οσα διαβασα με αγγιξαν πολυ βρηκα πολλα κοινα…σου ευχομαι οτι καλυτερο..σε καταλαβαινω τοσο μα τοσο πολυυυυ!!!!!

  4. διαβασα τν ιστορια σου και με επηρεασες κ δεν ξερω αν ειναι καλο…και γω ειμαι σε μια κατασταση που δεν ξεκαθαριζει πολλα πισωγυρισματα, υποτιθεται οτι ενδιαφερεται αλλα θελει το χρονο του…αλλα η επικοινωνια μεσω τηλ ειναι αραιη κ απο κοντα ακομα περισσοτερο εχω γραψει κ γω την ιστορια μου εδω. κ οσο κι αν πιστευω πως θελει μονο να περναμε καλα αφου δεν δειχνει κτ αλλο δεν αποφασιζει κτ μεσα μου ε κανει να τον δικαιολογω κ να πιστευω πως κτ υπαρχει κ θα καταληξει σε σχεση. αφου κ μεις παντα γυρναμε ο ενας στον αλλο. ομως… απο τν αλλη πιστευω οταν θα ερθει (κι αν…γιατι εγω πιστευω για μενα δε θα ρθει) θα μεινει..αυτος ειναι ο ανθρωπος της ζως μας αυτος που θα μεινει…ισως αυτα τα προσωπα για σενα κ για μενα ειναι οτι πιο δυνατο αληθινο κ μοναδικο νιωσαμε, κ να μην ξανα νιωσουμε με την ιδια δυναμη..αλλα…αν ηταν οι ανθρωποι μας θα ηταν μαζι μας κ θα καναν τα παντα για να μας εχουν κ θα συγχωρουσαν..οπως κανω κ γω κ συγχωρω γιατι τον θελω οτι κ να κανει αν δεν με ενοιαζε θα μουν στον επομενο, αλλα δυστυχως νιωθω. οποτε μην βαζεις τετοιες σκεψεις που μονο σε κρατανε πισω…οτι αξιζει μενει κ κανει τα παντα..αυτο κρατα κ με αυτο προχωρα ωστε να διωχνεις καθε τι αχρηστο…αυτη τη στιγμη προσπαθω κ γω να πεισω εμενα….Δυναμη κ προχωραμε….

  5. Μαράκι καλημέρα.Όταν έρχεται ο ένας τον καταλαβαίνουμε,κι ένας λόγος που τον κάνει μοναδικό είναι το ότι μένει εκεί σε όλα και στα εύκολα και στα δύσκολα.Εγώ τον άνδρα μου τον γνώρισα σε διακοπές που πήγα και για 2 χρόνια ένας από τους 2 έπρεπε να κάνει ένα ταξίδι 8 ωρών για να δει τον άλλον.Τώρα είμαστε εκτός Ελλάδας κάτω από την ίδια στέγη αυτή τη φορά.Πολλές δυσκολίες αλλά αντέχουμε.Να σκέφτεσαι ότι αν ήταν ο ένας θα γυρνούσε,ή θα σε άφηνε να προσπαθήσεις.Ελπίζω να προχωρήσεις σύντομα και να χαμογελάσεις ξανά.

  6. καλησπερα μαρια! η αληθεια ειναι οτι η ισστορια σουμοιαζει λιγο ρομαντικη ταινια!! ειναι τοσο ομορφα αυτα οταν συμβαινουν…δεν εννοω φυσικα το τελος! σαν ομως καλη σινεφιλ αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι αφου τοσα χρονια οτι και να κανατε γυρνουσατε ο ενας στον αλλον το ιδιο θα συμβει και τωρα! εκεινος ποναει αλλα δεν θα μπορεσει να αντεξει μακρια σου! οπως δεν αντεχεις κι εσυ! δεν εχεις παρα να τοοου μιλησεις! να του πεις πως νιωθεις,οτι μετανιωσες και πως γυριζεις σε εκεινον! ελπιζω να πανε ολα καλα!

  7. geia s maria..pragmatika i istoria s einai san n vgike apo paramuthi…alla mexri na erthei autos o katallilos posa prepei n perasoume akoma???

  8. kai emena kapote h kardia m xtipise dinata poly gia kapoion poly poly poly dynata ala la80s ora kai stigmi ton sinantisa stin zoi m bebaia kai oi sigiries dn boithisan kai me pligose poly m fer8ike asxima ostoso den toy kratao kakia pia giati exw proisi stin zoi m tora kai eimai poly eytixismeni kai arraboniasmeni ksereis kopela m kamia fora den ta fernei i zoi opos 8a 8elame…pantos oso afora thn anasfaleia boro na s po oti kai egw exw kai se megalo ba8mo prospa8o omos panta na skeftomai 8etika kai na mhn afino ayto to sines8ima na me kirieyei

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More