Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.05.2012 | 23:55

Μαρία: “Ανακάλυψα ότι έχει ελεύθερο δεσμό που κρατάει πάνω από ενάμιση χρόνο!”

Μαρία: “Ανακάλυψα ότι έχει ελεύθερο δεσμό που κρατάει πάνω από ενάμιση χρόνο!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Κορίτσια καλημέρα!
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας...

Ζω στο εξωτερικό και με το αγόρι μου είμαστε μαζί τέσσερις και κάτι μήνες. Εγώ 19, αυτός 23 -από το Μεξικό.

Πρόσφατα ανακάλυψα στο facebook του ότι έχει ελεύθερο δεσμό που κρατάει πάνω από ενάμιση χρόνο. Η κοπέλα είναι κολλητή φίλη της αδερφής του κι έχει φίλο που το αγόρι μου τον γνωρίζει -αυτή του τον γνώρισε. Μένει σε άλλη χώρα και μιλάνε μία στο τόσο.

Το αγόρι μου είχε πάει πριν από λίγο καιρό να επισκεφθεί αυτόν τον φίλο του στη χώρα του και μου είχε προτείνει να πάω, αλλά δεν γινότανε. Ήταν κι αυτή μαζί τους.

Δεν γνωρίζω αν είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι, αλλά τις τελευταίες μέρες τα μηνύματα έχουν πυκνώσει. Πριν μιλούσαν μία φορά στους τρεις μήνες κι αν... ενώ η προηγούμενη φορά που βρέθηκαν ήταν το καλοκαίρι.

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να το ανεχτώ και θα χωρίσω το συντομότερο, αλλά το θέμα είναι το πως. Να του πω ότι τα ξέρω όλα; Είναι όμως λίγο κατινίστικο ότι του ψάχνω το facebook και το κινητό, όχι; Ή να του πω ότι τον αφήνω για άλλον, έτσι για να μην ξέρει από που του ήρθε;

Αυτήν τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι τα σπάσω όοοοολα σπίτι του. Και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Είμαι πολύ εμφανίσιμη κοπέλα και με φλερτάρουν πολλοί. Αλλά κι αυτός με προσέχει πολύ. Μου φέρεται άψογα.

Με έχει γνωρίσει στην οικογένειά του και είμαι πάντα η πρώτη του προτεραιότητα. Να προσθέσω ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη -και μετά από αυτό δεν πρόκειται. Ήθε από την αρχή ότι δεν το έχω κάνει μέχρι στιγμής.

Με συμβουλεύετε να τα κάνω όλα λίμπα ή να χωρίσω πολιτισμένα -με απάτησες, χωρίζουμε, τέλος;

Και κάτι τελευταίο: Σε ένα μήνα έχω τις εξετάσεις μου και πρέπει οπωσδήποτε να τις περάσω. Να περιμένω να τις τελειώσω πρώτα με ηρεμία ή να τον διαλοστείλω να τελειώνουμε με τις εκκρεμότητες;

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας :)
ΜαρίαΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10