Μαρία: “Ανακάλυψα ότι έχει ελεύθερο δεσμό που κρατάει πάνω από ενάμιση χρόνο!”

Κορίτσια καλημέρα!
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας…

Ζω στο εξωτερικό και με το αγόρι μου είμαστε μαζί τέσσερις και κάτι μήνες. Εγώ 19, αυτός 23 -από το Μεξικό.

Πρόσφατα ανακάλυψα στο facebook του ότι έχει ελεύθερο δεσμό που κρατάει πάνω από ενάμιση χρόνο. Η κοπέλα είναι κολλητή φίλη της αδερφής του κι έχει φίλο που το αγόρι μου τον γνωρίζει -αυτή του τον γνώρισε. Μένει σε άλλη χώρα και μιλάνε μία στο τόσο.

Το αγόρι μου είχε πάει πριν από λίγο καιρό να επισκεφθεί αυτόν τον φίλο του στη χώρα του και μου είχε προτείνει να πάω, αλλά δεν γινότανε. Ήταν κι αυτή μαζί τους.

Δεν γνωρίζω αν είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι, αλλά τις τελευταίες μέρες τα μηνύματα έχουν πυκνώσει. Πριν μιλούσαν μία φορά στους τρεις μήνες κι αν… ενώ η προηγούμενη φορά που βρέθηκαν ήταν το καλοκαίρι.

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να το ανεχτώ και θα χωρίσω το συντομότερο, αλλά το θέμα είναι το πως. Να του πω ότι τα ξέρω όλα; Είναι όμως λίγο κατινίστικο ότι του ψάχνω το facebook και το κινητό, όχι; Ή να του πω ότι τον αφήνω για άλλον, έτσι για να μην ξέρει από που του ήρθε;

Αυτήν τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι τα σπάσω όοοοολα σπίτι του. Και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Είμαι πολύ εμφανίσιμη κοπέλα και με φλερτάρουν πολλοί. Αλλά κι αυτός με προσέχει πολύ. Μου φέρεται άψογα.

Με έχει γνωρίσει στην οικογένειά του και είμαι πάντα η πρώτη του προτεραιότητα. Να προσθέσω ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη -και μετά από αυτό δεν πρόκειται. Ήθε από την αρχή ότι δεν το έχω κάνει μέχρι στιγμής.

Με συμβουλεύετε να τα κάνω όλα λίμπα ή να χωρίσω πολιτισμένα -με απάτησες, χωρίζουμε, τέλος;

Και κάτι τελευταίο: Σε ένα μήνα έχω τις εξετάσεις μου και πρέπει οπωσδήποτε να τις περάσω. Να περιμένω να τις τελειώσω πρώτα με ηρεμία ή να τον διαλοστείλω να τελειώνουμε με τις εκκρεμότητες;

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας 🙂
Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εγώ λέω να τα κάνεις όλα ΛΙΜΠΑ… Αφού έτοιμη είσαι, δεν κρατιέσαι! Εκτονώσου κοπέλα μου, αφού δεν εκτονώνεσαι και διαφορετικά..!

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΑΣ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΩ!ΟΣΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΣ Κ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ.Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΣΤΙΓΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΣΟΥ?ΣΗΚΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ Κ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ Η/Υ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ Κ ΦΥΓΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ.ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ(ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ),ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΑΣΤΟΝ.ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΘΑ Τ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ.ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ Κ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ Σ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΟΣΟ Μ…… ΗΤΑΝ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ…ΦΙΛΙΑ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΕΣΕΝΑ….

  3. ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΤΛ. ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ. ΜΗΝ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΑΛΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΤΟΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ, ΕΧΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!

  4. Μαιρη πολυυυ καλο!!!!θα το εχω στα υπ’οψιν μου αλλα ελπιζω να μη χρειαστει!!!

  5. mia erotisi..esi pou xereis oti auta ta minimata pou antalassoun oti einai erotika kai oxi kati allo?? px na tis xekatharizei oti den goustarei i kati allo?? ipotheto oti milane ispanika kai oti esi den xereis…gt diaforetika nomizo tha mas eixes pei ti anaferoun ta minimata..an oxi lathos mou sorry…defteron to oti eisai poli emfanisimi kai se flertaroun poli pos sindeete me tin ipoloipi istoria?? kai to leo auto gt emena auto mou deixnei oti mallon eisai anasfalis…otan to les auto is na sisxetizetai me ta ipoloipa…mipos kai auti i ekrixi gia to filo sou einai mia akoma anasfaleia sou??? good luck anyway

  6. Δεν είναι εύκολο να ζητάςαποκλειστικότητα από έναν αντρα 23, χωρις να υπαρχει ολοκληρωμένη σχεση… Απλά καο ρεαλιστικα…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More