Μαρία: “Κάθε φορά που μαλώναμε παίζαμε κυριολεκτικά ξύλο. Μπλέκαμε και τους γονείς μας!”

Γεια σας!

Είμαι 18 χρόνων. Πρόσφατα χώρισα…

Με αυτόν τον άνθρωπο ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Είναι κατά 8 χρόνια μεγαλύτερός μου.

Από την αρχή της σχέσης μας είχαμε δεθεί πάρα πολύ, αλλά η σχέση μας ήταν αρρωστημένη. Ο ένας έκανε κακό στον άλλον συνεχώς με διάφορους τρόπους.

Για παράδειγμα, δεν άφηνε ο ένας τον άλλον να έχει προσωπική ζωή και διάφορα παρεμφερή. Να σημειώσω πως κάθε φορά που μαλώναμε παίζαμε κυριολεκτικά ξύλο και το τραγικό της υπόθεσης είναι πως μπλέκαμε τους γονείς μας. Ναι, όπως το ακούτε!

27 χρόνων κι έβαζε τον μπαμπά και τη μαμά μπροστά. Μία φορά στους δύο μήνες είχα επεισόδια με γονείς.

Την τελευταία φορά λοιπόν είχε υποσχθεθεί μπροστά στους γονείς μας ότι δεν θα με ενοχλήσει και πως απαιτούσε το ίδιο κι από μένα.

Εγώ πρώτη φορά δεν αντέδρασα και άφησα τον καιρό να περάσει.

Μετά από έναν μήνα μου έστειλε μήνυμα και με τα πολλά τα βρήκαμε. Πριν μια βδομάδα λοιπόν έγιναν τα ίδια πάλι…

Αισθάνομαι χάλια. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω να τον κάνω να πονέσει. Δίνω πανελλήνιες κι αυτός αντί να είναι δίπλα μου… Τι να κάνω;

Maria

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. δεν θα γραψεις καλα στις πανελληνιες απο το ξερο σου το κεφαλι.ξερεις πολυ καλα τι πρεπει να κανεις.καντο γρηγορα λοιπον πριν χασεις κι αλλα χρονια απο την ζωη σου.

  2. συμφωνω με την αθηνα. κοιτα τις πανελληνιες σου και μην αναλωνεσαι με ατομα που σε πηγαινουν πισω στη ζωη σου και οχι μπροστα. ο συντροφος σου πρεπει να ειναι στηριγμα σου και οχι εμποδιο. να μη μιλησω για το ξυλο και τους γονεις….ειδικα λογω ηλικιας δε μπορεις να το ριξεις στην ανωριμοτητα του…..

  3. Καλημέρα Μαράκι…
    Είχα και εγώ σχέση την περίοδο που έδινα πανελλήνιες και ένα θα σου πώ…Εξαιτίας της έχασα πολύτιμα μόρια και δεν πέρασα εκεί που ήθελα. Μην αφήσεις να συμβεί το ίδιο και σε σένα γιατί θα χτυπάς το κεφάλι σου αργότερα….Είσαι μόλις 18 ετών. Όλη σου η ζωή είναι μπροστά σου.Αξίζει να τα θυσιάσεις όλα για έναν άνθρωπο τόσο ανώριμο; Αυτή δεν είναι συμπεριφορά 27χρονου….Μόνο κακό θα σου κάνει να του δώσεις και άλλη ευκαιρία. Πες ότι τα βρίσκετε πάλι και περνάς σε άλλη πόλη…Η αρρωστημένη συμπεριφορά του σε συνδιασμό με την απόσταση θα σου καταστρέψει την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου.
    Διέγραψε τον λοιπόν από την ζωή σου. Σβήσε τον αριθμό του, απενεργοποίησε το κινητό σου, κάνε ό,τι χρειαστεί….Και κυρίως βάλε τα δυνατά σου να γράψεις καλά, να περάσεις σε μια σχολή και να κάνεις μια νέα αρχή. Και αυτή θα είναι και η καλύτερη εκδίκηση!!!
    Τα καλύτερα θα έρθουν, στο υπογράφω…
    Φιλικά, Κατερίνα από Θεσσαλονίκη

  4. κοριτσακι μου φυγε!!!! φυγε οσο πιο γρηγορα μπορεις! και επρεπε να το ειχες κανει ηδη! ενας ανθρωπος που συμπεριφερεται με αυτο τον τροπο και δεν σου συμπαραστεκεται στις δυσκολιες, στα αγχη σου ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ!!!! και αυτο ειναι το μονο σιγουρο! φιλικα και απο προσωπικη εμπειρια!

  5. Πρέπει να συγκεντρωθείς στις πανελλήνιες… Κάντο για εσενα! Αργότερα δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτει..δωσε χρόονο και σε αυτον…πρεπει να σκεφτείς το μέλλον σου και αν σε αυτό μπορεί να ανήκει και αυτός…αλλα προς το παρόν επικεντρώσου στις πανελλήνιες γιατι μετά θα το μετανιώσεις…

  6. νομιζω το λες και μονη σου αρρωστημενη σχεση!!!αρα το σςστο δρομο τον ξερεις…

  7. Μαρία μου θα το πω απλά: πρέπει να χωρίσεις. Πέρασα κι εγώ τις ίδιες καταστάσεις για πολλά χρόνια κι ενώ μέσα μου ήξερα ότι πρέπει να χωρίσω, δεν το έκανα, έως που το πήρα απόφαση!
    Οι καταστάσεις που περιγράφεις δηλώνουν καταρχάς έλλειψη σεβασμού, και πίστεψέ με, χωρίς σεβασμό δεν προχωράει καμία σχέση. Επίσης μπαίνετε και οι δύο σε μια διαδικασία “εκδίκησης” και αρνητικών συναισθημάτων που όχι μόνο δεν σου προσφέρουν, αλλά σε αποσυντονίζουν από την ζωή σου και μάλιστα αν το συνεχίσεις μπορεί και να σχηματίσεις μια τόσο αρνητική γνώμη για τον ίδιο σου τον εαυτό που ενδεχομένως δύσκολα να μπορέσεις να διαχειριστείς αργότερα. Μην είσαι ανασφαλής και μην επιτρέπεις να μην είσαι ευτυχισμένη, γιατί εσύ το επιτρέπεις στην προκειμένη περίπτωση. Έτσι φοβόμουνα κι εγώ να χωρίσω – προφανώς από ανασφάλεια και φόβο μοναξιάς- αλλά μετά τον χωρισμό όλα βελτιώθηκαν σε σημείο που δεν φανταζόμουνα! Ένιωθα καλύτερα με τον ίδιο μου τον εαυτό γιατί απέβαλα κάθε είδους αρνητικό συναίσθημα και ξανάνιωσα την χαρά και το γέλιο. Κατάλαβα την αξία μου, ότι μου αξίζει σεβασμός -όπως εξάλλου τον προσφέρω κι εγώ- και είπα ότι δεν θα αφεθώ ποτέ ξανά σε περιπτώσεις που φθείρουν την ψυχή μου ή την προσωπικότητά μου.
    Να θυμάσαι λοιπόν δύο πράγματα:1) σε περίπτωση που χωρίσεις και σε ξαναενοχλήσει μην κάνεις ποτέ πίσω.. μείνε σταθερή στην απόφασή σου και 2) να είσαι εσύ πρώτα σωστή στις επόμενες σχέσεις σου, να σέβεσαι και να σκέφτεσαι θετικά και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Αν ποτέ ξανά αντιμετωπίσεις έλλειψη σεβασμού και ανωριμότητα φύγε από την αρχή. Μην φθείρεσαι! ΑΝ πάλι πιστεύεις ότι μπορεί κι εσύ να έκανες λάθη, σκέψου τα και μην τα επαναλάβεις σε επόμενες γνωριμίες. Όμως φύγε! Είσαι μικρή και πρέπει αν μη τι άλλο να περνάς καλά!!

  8. ha ha ha eisai sourgelo hahahahahahahah

  9. γλυκια μου βλεπω πως ολες οι παρακατω κοπελες σε βοηθησαν λεγοντας σου θετικα σχολια για το καλο σου παντα:!να αναρωτηθεις λιγακι πως γινεται κ λενε ολες το ιδιο πραγμα να συγκεντρωθεις στις σπουδες σου!δεν σου συμβαινει τπτ το τραγικο απλα εχεις μπλεχτει σε μια κατασταση περιεργη κ θεωρω πως δεν υπαρχει αλληλοσεβασμος βασικο νομιζω!!!αλλα απ’την αλλη ειναι κ η ελλειψη οριμοτητας κ αυτοπεποιθησης που νομιζω σε μπλοκαρουν περισσοτερο δεν θα σου πω να χωρισεις γιατι ισως αφου διαβασεις ολα τα σχολια να μην κανεις τπτ καμια αλλαγη απλα ισωσ θες γνωμες.θα σου πω λοιπον οταν σου τελειωσει ολο αυτο το πραγμα με το αγορι σου τοτε ισως καταλαβεις οτι δεν αξιζει να χαλιεσαι για κ α ν ε ν α ν .ευχομαι να βοηθησα

  10. Ti na kaneis ???na tou valeis x kai na tn 3eperaseis…o xronos ola ta giatrevei kai apalunei tn pono…elpizw twra pou dineis panellhnies na dwseis tn prosoxh sou ekei,gt meta 8a to metaniwneis gia para polu kairo ,an exases mia toso shmantink maxh e3aitias tou ….an s agapouse alh8ina dn 8a uphrxan oute goneis oute kanenas anamesa sas.8a yphrxes autos k esu…dn anakatevontai trita atoma se mia sxesh.gt apla th dialuoun…oson afora oti 8es na tn kaneis na ponesei ,o kaluteros tropos einai otan 3ana gyrisei na tn aporripseis kai na exeis ftia3ei th zwh sou opws th 8es..vevaia einai duskolo.zhta ap tous dikous s an8rwpous voh8eia kai 8a ta katafereis mia mera.oi arrwsthmenes sxeseis trwne tn zwh mas k tn katastrefoyn siga siga …eisai pl nea kai 8a vreis kapoion kalutero p 8a s agaphsei k dn 8a se afhsei sta duskola.gt auto einai h alh8inh agaph.

  11. ΠΕΡΑΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ 22 ΑΥΤΟΣ 30 ΤΟΤΕ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 28!ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΧΕΡΙ Κ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ Κ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ Κ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΧΥΜΑ ΕΙΠΕ Η SOTI!ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙΣ Κ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ,,,,,ΠΑΝΤΑ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΑΓΑΠΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ,ΦΥΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More