Μαρία: “Δεν ξέρω αν πρέπει να χωρίσω. Ξέρω όμως ότι όποτε είναι μακριά μου είμαι ήρεμη…”

“Τον αγαπάω, αλλά δεν αντέχω άλλο…”

Γειά σας!
Εμένα η ιστορία μου είναι μεγάλη…
Έχω μια σχέση εδώ και τρία χρόνια, η οποία έχει περάσει από μεγάλες φουρτούνες, όμως υπάρχει ακόμα.

Στην αρχή όλα ήταν υπέρχοχα, αν και ξεκίνησε κάπως άδοξα η ιστορία μου… Σιγά-σιγά όμως αυτός άρχισε να απομακρύνεται και να με απατά. Βέβαια, τα έμαθα πολύ αργότερα.

Χωρίζαμε κάθε τόσο κι εγώ ήμουν πάντα δίπλα του, αλλά με πλήγωνε πολύ. Πάντα γυρνούσε με μια συγνώμη και ένα δάκρυ… Κι εγώ επειδή τον αγαπούσα πολύ τα συγχωρούσα όλα.

Μέχρι που κουράστηκα. Και τότε, ήρθε στη ζωή μου ένας νέος έρωτας!

Περνούσα υπέροχα μαζί του και δεν με ένοιαζε τίποτα. Περίμενα τη μέρα που θα χωρίσω για να είμαστε μαζί. Κι αυτό έγινε.

Πέρασα μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωή μου τότε. Τόσο ξέγνοιαστη και χαρούμενη! Ο πρώην όμως δεν με άφηνε ήσυχη. Τηλέφωνα, παρακάλια… Μέχρι που ενέδωσα. Το μεγαλύτερο λάθος μου!

Λίγο καιρό μετά, όταν έμαθε για μένα και τον έρωτά μου, όλα πήραν την κάτω βόλτα. Ήμουν ένα σκουπίδι… Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, πάντως πέρασα ενάμιση χρόνο κλαίγοντας, θυμώνοντας, νοσταλγώντας την ελευθερία μου…

Και συνεχίζω… Αυτή η σχέση πλέον με κάνει δυστυχισμένη, να φοβάμαι το κάθε τι. Δεν ξέρω πως να φύγω από όλο αυτό κι αν πρέπει να φύγω…

Με τον παλιό μου έρωτα μιλήσαμε ξανά, βρεθήκαμε, τα είπαμε, αλλά μέχρι εκεί. Γιατί πάντα υπάρχει ο φόβος… Όταν τον βλέπω όμως τα ξεχνάω όλα: τα προβλήματά μου, τα πάντα. Χαμογελάω όταν μιλάω για αυτόν. Η σκέψη του και μόνο με κάνει ευτυχισμένη, γιατί αυτός -έστω και για λίγο- με γλίτωσε.

Ξέρω πως και να χωρίσω, δεν θα με αφήσει ήσυχη. Δεν ξέρω αν πρέπει να χωρίσω. Ξέρω όμως ότι όποτε είναι μακριά μου είμαι ήρεμη… Χαμογελάω και περνάω καλά, χωρίς άγχος!

Σας παρακαλώ πολύ, πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας ή κάποια παρόμοια εμπειρία σας για να με βοηθήσετε….

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. δεν βρισκω λογο να το σκεφτεσαι.πες μου ενα μονο ενα λογο να καθεσαι σε μια τετοια σχεση….αφου και μονη σου το λες οτι σου κανει μεγαλο κακο.ειδες και μονη σου τα πολυ πολυ καλυτερα.τοσο πολυ υποτιμας τον εαυτο σου και καθεσαι με αυτον??βρες το θαρρος και φυγε….και αν συνεχισει να σε ενοχλει υπαρχουν πολυ τροποι να τον διωξεις.ειναι κ η λυση των ασφαλιστικων μετρων…λιγο τραβηγμενη μεν αλλα πιστεψε με αποτελεσματικη…οταν ημουν φοιτητρια ειχα γνωρισει κοπελες που το ειχαν κανει και ηταν το καλυτερο.και δεν ειναι ακραια……σκεψου τα….το θεμα ειναι να φυγεις,βρεσ την θεληση…..σου ευχομαι καλη επιτυχια και το 2012 να σου αλλαξει τη ζωη παντα προς το καλυτερο…!!!

  2. Bλεπεις καθαρα οτι δεν σου κανει καλο αυτη η σχεση.. Θα πιαστω απο μια φραση σου.. “Χωρίζαμε κάθε τόσο κι εγώ ήμουν πάντα δίπλα του, αλλά με πλήγωνε πολύ. Πάντα γυρνούσε με μια συγνώμη και ένα δάκρυ… Κι εγώ επειδή τον αγαπούσα πολύ τα συγχωρούσα όλα.” Ξερει καλα οτι τον αγαπας και του εχεις αδυναμια ετσι θα του δωσεις δευτερη ευκαιρια. Συνηλθε κοριτσι!!! Καμια γυναικα δεν αξιζει να ειναι κολλημενο στρατιωτακι.Σε κοροιδευει, σε υποτιμα, σε πληγωνει, σε απειλει και θελεις κατι αλλο; Πολλες φορες εμεις οι γυναικες κολλαμε με αυτους τους αντρες που μας βασανιζουν. Ταυτιζουμε την αγαπη με τα βασανα. Ειναι μες την φυση μας δυστυχως.. Βρες το θαρρος και φυγε!! Μην φοβασαι τοσο πολυ βρες τη δυναμη και αλλαξε τη ζωη σου προς το καλυτερο! Καλη χρονια !

  3. Μην απαντας στiσ κλησεις του ουτε στα μηνυματα του, ξεκοψε του το, αν συνεχισει να σε παιρνει αλλαξε νουμερο τηλεφωνου και αν εξακολουθει να σε ενοχλει υπαρχει και η αστυνομια. Απλα τα πραγματα, ολα στο μυαλο ειναι.

  4. “Δεν ξέρω αν πρέπει να χωρίσω”
    εγώ νομίζω οτι έχεις βολευτεί. Κάτι βρίσκεις σε αυτή τη σχέση που σε καλύπτει και μόνο εσύ ξέρεις τι είναι αυτό. Δεν θές να φύγεις απο τον πρώην σου,τη βρίσκεις εκεί μαζί του και χώρια του.Ισως αν το παραδεχτείς και σταματήσεις να αντιστέκεσαι, να αρχίσεις να απελευθερώνεσαι.

  5. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More