“Πώς θα καταφέρω να απαγκιστρωθώ από εκείνον; Αν μπορείτε απαντήστε μου…”

Η δικιά μου ιστορία ξεκινάει πολλά χρόνια πριν. Ήμασταν μαζί και αρκετά ευτυχισμένοι κάνοντας μαζί διακοπές…

Όλα ήταν καλά μέχρι που κάποια στιγμή τον πρόδωσα και μου ζήτησε να χωρίσουμε.

Μετά από αρκετό καιρό ξεκινήσαμε να μιλάμε σαν φίλοι. Δεν ξέρω αν με είχε συγχωρέσει, αλλά μου μιλούσε κανονικά. Επί τρία χρόνια ήταν δίπλα μου σε όλα τα ευτράπελα της ζωής μου: στους χωρισμούς μου, στα λάθη μου, στον πόνο μου…

Όταν βρεθήκαμε μετά από 3,5 χρόνια με φίλησε και ξεκίνησε η σχέση μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε μαζί δύο χρόνια. Τον αγαπάω πάρα πολύ! Μπορώ να πω ότι είναι το άλλο μου μισό!

Η σχέση μας όμως δεν είναι όσο ρόδινη τη δείχνουμε στους άλλους ή τουλάχιστον όχι όσο θέλουν οι άλλοι να πιστεύουν.

Πολλές φορές είναι απόμακρος με αποτέλεσμα να με κάνει να νομίζω ότι δεν με θέλει… ότι δεν θέλει να είναι μαζι μου…

Πριν από ένα χρόνο περίπου μου ζήτησε να μείνουμε λίγο χώρια έτσι ώστε να δούμε αν δεν μιλήσουμε για μία εβδομάδα αν θα λείψει ο ένας στον άλλον. Του έλειπε και η παλιά του ζωή… Δεν ήταν τύπος σχέσης.

Τελικά, διαπιστώσαμε ότι δεν αντέχουμε. Έκανε εκείνος το πρώτο βήμα και ήμασταν και πάλι μαζί.

Όλα καλά μέχρι και τώρα με μικρές διαφωνίες, τσακωμούς και ύπνο μουτρωμένοι.

Αυτό που μπορεί όμως να με τρελάνει είναι το γεγονός ότι όταν είναι με τους φίλους του μου μιλάει απότομα. Δεν ξέρω γιατί… Για να δείξει πόσο άντρας είναι; Δεν μπορώ να καταλάβω…

Ώρες-ώρες δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό.

Μου ‘ρχεται να του ζητήσω να χωρίσουμε ορισμένες φορές, αλλά αμέσως το μετανιώνω. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου μακριά του. Τον αγαπάω. Είναι δίπλα μου σε ό, τι κι αν χρειαστώ. Τον θέλων!

Η ερώτηση που σας θέτω είναι η εξής: Πώς να τον αντιμετωπίσω; Πώς να καταφέρω να απαγκιστρωθώ από εκείνον;

Αν μπορείτε απαντήστε μου… Θα περιμένω…

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. 1.Τον αγαπάω. Είναι δίπλα μου σε ό, τι κι αν χρειαστώ. Τον θέλων!
    2.Πώς να τον αντιμετωπίσω; Πώς να καταφέρω να απαγκιστρωθώ από εκείνον;

    απορία: είσαι διχασμένη προσωπικότητα ή είσαι δίδυμος;;

  2. Εγώ που είμαι δίδυμος την καταλαβαίνω πάντως 😉

  3. H kopela ennoei oti ton agapaei men…alla blepei pos auto de nio8ei to idio gia ekeini…kai oti 8elei na ksefygei apo auton..alla de mporei…

  4. Δε βρίσκω κανένα νόημα σε αυτή τη σχέση. Εσύ είσαι μια χαρά σε στηρίζει στα δύσκολα κτλ,αυτός όμως πως νιώθει? Όταν λες οτι τον πρόδωσες στο παρελθόν εννοείς τον κεράτωσες? Κι αυτός συνεχίζει να είναι μαζί σου για δύο χρόνια και να σ’ αγαπάει??? πρέπει να χει μεγάλη καρδιά! Μπράβο του! Για μένα το να ξαναγυρίζεις σε πρώην σχέση είναι καταδικασμένο,θα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα,μπορεί να φοβάται οτι θα τον ξαναπροδώσεις. Η σχέση αυτή δεν κάνει καλό ούτε σε σένα που είναι το δύσκολο να χωρίσεις? Τι μέθοδο θες να σου πούμε εμείς για να απαγκιστρωθείς απ΄αυτόν? Απλά χώρισε και πήγαινε παρακάτω!

  5. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΕΣ –ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ —ΤΩΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ —-ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ….—ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ Η ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ —-ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ —–ΤΩΡΑ , ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ —-ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΛΙΜΑ —-

  6. εγω νομιζω πως πρεπει να του πεις τι σ’ενοχλει στη σχεση να μην τα καταπινεις.
    πιστευω πως ολα λυνονται με συζητηση!

  7. ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕ. ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΕΣ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ??? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΟΛΕΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ? ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥΚΑΙ ΜΟΝΟ.. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ…..

  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ FOFO ΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ…..ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ!!!!ΑΥΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΕΑ!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More