Μάρα: “Μα πότε θα τη χωρίσει;”

Σας καλησπερίζω!

Με λένε Μάρα και είμαι στα 17. Μου αρέσει ένα παιδί από το Γυμναστικό Σύλλογό μου εδώ και ενάμιση χρόνο, ο οποίος είναι γύρω στα 22.

Στην αρχή τον θεωρούσα άπιαστο πλάσμα μέχρι που γνωριστήκαμε στην αίθουσα με τα βάρη. Για να μην πολυλογώ, όλο αυτό έγινε τον Ιούλιο.

Τέλη Οκτώβρη μιλάγαμε σε μια ιστοσελίδα και μου πρότεινε να πάμε με έναν φίλο του για ποτό. Πήγαμε, περάσαμε τέλεια και την επόμενη εβδομάδα μου ξαναζήτησε να βγούμε και πήρα και μια φίλη, αφού βγήκαμε ως παρέα…

Την επόμενη εβδομάδα είπα να στείλω εγώ. Ήρθαν. Κάθε φορά περνάμε τέλεια!!! Την δεύτερη φορά που είχαμε βγει του είχα πει ότι μου αρέσει και μου είχε πει ότι έχει μια σχέση αρκετών χρόνων, αλλά δεν πάει καθόλου καλά… Και με ρώτησε τι θα ήθελα από αυτόν.

Εγώ του τα μάσαγα, γιατί δεν ήξερα τι να του πω από τη στιγμή που έχει σχέση. Του είπα ότι θέλω σχέση κατά προτίμηση και μου είπε ότι είναι μέσα απλώς είναι δύσκολο που έχει κοπέλα… Μου είπε να το αφήσω να ξεκαθαρίσει κι ότι δεν χανόμαστε.

Εμείς βγαίνουμε κανονικά και φιλικά, με παρέα πάντα! Από τότε βγήκαμε και την τρίτη φορά, όλο κάτι τύχαινε και δεν μπορούσαμε να βγούμε. Όλο αυτό το διάστημα μιλούσαμε στην ιστοσελίδα και στο κινητό σπάνια και στις προπονήσεις.

Ώσπου ο Θεούλης το αποφάσισε μόνος. Μια μέρα βγήκα και είχει βγει κι εκείνος. Εντελώς τυχαία στην ίδια περιοχή. Μου έστειλε μήνυμα να καθίσω εκεί με τις φίλες μου. Καθίσαμε, γελάσαμε, περάσαμε πολύ ωραία. Να πω ότι όταν έβλεπε κάποιον να με κοιτάει προσπαθούσε να με κάνει να μην το δω…

Είναι κύριος και πολύ συγκρατημένος, αλλά αρχές Φλεβάρη του πρότεινα να πάμε σε κλαμπάκι με παρέα και βγήκαμε! Είχα ντυθεί με κυριλέ γιλέκο και παντελόνι μαύρο και πουκάμισο άσπρο με κόκκινο κραγιόν…

Είχαμε τρελαθεί να χορεύουμε και το επεδίωκε και μόνος του… Εεε, φτάσαμε στο παραλίγο να φιληθούμε, αλλά συγκρατηθήκαμε και οι δύο. Ο χορός μας ήταν πολύ καυτός πιστεύω και από τις δύο πλευρές.

Πείτε μου τι κάνω; Έχει κοπέλα, αλλά αυτή μένει πάαααρα πολύ μακριά. Προσπαθώ να του φέρομαι φιλικά για να μην τον πιέζω, γιατί μπαίνω στη θέση της κοπελίτσας…

Μα πότε θα τη χωρίσειιιι; Οι φίλοι του (με τον έναν έχουμε γίνει κολλητοί) μου λέει να μην ανησυχώ και να τα αφήσω όλα πάνω του…

Μάρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν θα τη χωρίσει. Γιατί να τη χωρίσει; άλλωστε εκεί “πάαααρα πολύ μακριά” που είναι δεν τον ενοχλεί κιόλας!! Σούπερ! Και με εσένα δεν νομιζω να κάνει κάτι, τον κολακεύει που τον γουστάρεις. Εγώ θα έλεγα να τα φτιάξεις με εκείνο τον φίλο του που γίνατε ‘κολλητοί’ και σε γουστάρει προφανώς. Εκεί να δείς πώς θα του γυρίσει το μάτι του άλλου…

  2. κοπελα μου,οσο και αν δε θες να το δεκτεις αυτος ο ανθρωπος δε θα χωρισει ποτε και αν χωρισει δε θα το κανει για εσενα.αν ηθελε να ειναι μαζι σου θα το ειχε κανει εδω και τοσο καιρο.μπορει να ειμαι λιγο σκληρη αλλα προσωπικα περιμενα τετοιο τυπο σχεδον δυο χρονια.το αποτελεσμα?εχασα καιρο απο την ζωη μου!εισαι μικρο κοριτσακι και δε χρειαζεται να βασανιζεσαι σε τετοιου ειδους τριγωνα.

  3. ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ”ΚΟΠΕΛΙΤΣΑΣ” ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΝΜ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ”ΚΑΥΤΟΣ”ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΙΑ ”ΑΝΔΡΟΧΩΡΙΣΤΡΑ” ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ.

  4. loipon mara mou, periergi h istiria sou. kserw pws auto to sunaisthima pou niwtheis einai teleio kai monadiko!! omws prepei na kratas kai mia pisini… giati as poume den milate sto gumnasthrio afou h kopela tou einai makria?? giati afou ta pernate tosa teleia den pairnei thn apofash na xwrisei tin kopela? kai fou koroideuei thn allh kopela gt kapote namin to kanei kai se sena??? katalavainw pws einai periergo na sunideitopoihseis kapoia pragmata alla mipws prepei na skefteis antikeimenika? tha antekseis na eisai to trito proswpo? filia kai kali tuxi….

  5. Κοριτσια σας ευχαριστώ πολυ ολες που μου απαντησατε…. Αγαπητη Ναταλια δεν ειστε εδω να μου χαιδευεται τα αυτια καλα κανετε…. πραγματικα σας ευχαριστω και τις 3 που μου δωσατε μια αλλη οψη που και εγω τωρα αυτη πιστευω….

  6. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ/ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ/ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!! ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΩΡΑΙΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΥΤΩΝ ΧΟΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ. ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ!!! ΘΥΜΗΣΟΥ// ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More