Μαρία: “Μαγνητοσκοπούσε τις προσωπικές μας στιγμές -εν αγνοία μου φυσικά…”

Σε μένα τα πράγματα ξεκίνησαν πριν 7 χρόνια. Έπεσα τυχαία πάνω του μαζί με τα ψώνια από τη λαϊκή αγορά της περιοχής μου. Προσφέρθηκε να με βοηθήσει να τα μαζέψω! Ε, από εκεί ξεκίνησαν όλα… Ζήτησε το τηλέφωνό μου… Εγώ γοητεύτηκα γιατί ήταν ο πρώτος άνδρας που με φλέρταρε στα 15 μου…

Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε -κρυφά βέβαια στην αρχή από τους γονείς μου, γιατί ήταν αντίθετοι σε όλο αυτό. Αρχικά, έκανα όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας μου κι έκανα την επανάστασή μου πληγώνοντας τους μόνους ανθρώπους που νοιάζονται για μένα, τους γονείς μου.

Με το κάθαρμα (θα καταλάβετε μετά γιατί τον αποκαλώ έτσι) μείναμε 6 χρόνια μαζί. Όταν πέρασα στη σχολή μου -κάπου στα 4 χρόνια- άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ μας. Μου απαγόρευε να βγω, να ντύνομαι όπως θέλω (ποτέ δεν είχα προκλητικό ντύσιμο), να κάνω πράγματα με τους φίλους μου!

Καβγαδίζαμε συνέχεια. Μην μιλήσω για την ερωτική μας ζωή η οποία είχε πάρει την κάτω βόλτα. Όταν μπήκα στο δεύτερο έτος ένιωθα έτοιμη να φύγω. Όταν πήγα να του πω να χωρίσουμε, μου ανακοίνωσε ότι ο πατέρας του είχε καρκίνο, οπότε δείλιασα να φύγω κι έμεινα μαζί του να τον στηρίξω.

Εκεί άρχισαν όλα. Η αρχή του ΤΕΛΟΥΣ. Εγώ ένιωθα εγκλωβισμένη. Άρχιζα να του λέω ψέματα, να βγαίνω, να τσακωνόμαστε άσχημα. Σε έναν από τους καβγάδες μας σήκωσε χέρι πάνω μου. Ούτε τότε έφυγα. Τον συγχώρεσα και συνέχισα…!

Ένιωθα ναρκωμένη και φοβισμένη για το μέλλον μου μετά από αυτόν και για αυτό δεν έφευγα. Κάποια στιγμή γνώρισα κάποιον άλλον και μου έδωσε όλα όσα ζητούσα. Τρυφερότητα, αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον. Σε έναν καβγά μας, ξανασήκωσε χέρι και βρήκα αφορμή να χωρίσουμε.

Ίσως με κατηγορήσετε που έπαιζα έστω και για πολύ λίγο σε διπλό ταμπλό, αλλά φοβόμουν να τον αφήσω.

Από τη στιγμή που τον χώρισα και μετά έγινε η σκιά μου. Άρχισε να με παρακολουθεί σε κάθε κίνησή μου χωρίς όμως να γίνεται αντιληπτός. Όταν χώρισα με το παιδί “εμφανίστηκε” σαν παρηγορητής κι άρχισε την εκδίκησή του!

Μαγνητοσκοπούσε τις προσωπικές μας στιγμές -εν αγνοία μου φυσικά- ενώ παράλληλα μου έδειχνε τον “τέλειο” εαυτό του. Όταν πήγαμε διακοπές έμαθα από ένα τηλεφώνημα ότι έχει παιδί εκτός γάμου κι ότι συζούσε με τη μητέρα του παιδιού του.

Τσακωθήκαμε και με χτύπησε πολύ άσχημα. Πήγα σε ιατροδικαστή, όπου γνωμάτευσε τον ξυλοδαρμό και του έκαν μήνυση. Όταν το έκανα άρχισε να με απειλεί και να με εκβιάζει ότι θα βγάλει στη φόρα τις προσωπικές μου στιγμές κι απέσυρα τη μήνυση.

Μετά πό λίγο καιρό, παντρεύτηκε τη μάνα του παιδιού του. Τότε τον απείλησα πως αν κάνει τίποτα θα τον βγάλω στη φόρα και θα τον διαλύσω! Δεν ξαναέκανε τίποτα από τότε. Ούτε με έχει ενοχλήσει.

Μπορεί να έφαγα πολύυυυ ψέμα, πολύυυυ κοροϊδία, ίσως πείτε ότι ήμουν ηλίθια που δεν το κατάλαβα, αλλά όταν ο άλλος είναι τέλειος Ψεύτης δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Αυτό που μου άφησε η ιστορία είναι ότι έμαθα να στηρίζομαι στα πόδια μου, να αγαπήσω τον εαυτό μου και να τον βάζω πάνω από όλα! Κι αυτό είναι το μήνυμα σε όλες τις κοπέλες. Ακόμα κι αν έχεις κάνει πολλά λάθη ή σου έχουν τύχει τόσα, θα πρέπει να βρεις το κουράγιο να αρχίσεις τη ζωή σου από την αρχή.

Ευχαριστώ πολύ!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!!

  2. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ….!!!!!!!!!
    ΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙΙΙΙ…..

  3. σιγα μη σε κρινω που το επαιζες διπορτο…………….κ λιγα του εκανες,κ μπραβο σου για το φιναλε που εδωσες…………………………απο δω κ περα σου ευχομαι τα καλυτερα

  4. ax vre koritsia exw antilifthei oti kanena agori den axizei..egw ena xrono ithela kapio pu pligwthika afantasta oso den paei kai otan apofasisa na 3eko4w sto kapaki m emfanizete kapios allos prosfata xwrismenos egw eixa tus endiasmus m alla ekeinos epemene ola mia xara,kaname oneira kai ola ta sxetika kai mia mera m lei thelw na meinume apla filoi.otan m to eipe auto pagwsa,,den 3erw ti na kanw,ta xw xamena..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More