Μαριλένα: “Μπορώ να τον εμπιστευθώ ή θα μου βγει μαμάκιας;”

Γεια σας! Με λένε Μαριλένα. Είμαι 19 χρόνων, πρωτοετής φοιτήτρια και ζω με τους γονείς μου.

Δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση παρά μόνο κάποια φλερτάκια που δεν προχώρησαν γιατί δεν ήμουν ιδιαίτερα εκδηλωτική από την αρχή της γνωριμίας λόγω και του ότι ήθελα να κυλούν τα πράγματα ομαλά με κανονικό ρυθμό και χωρίς βιασύνες. Δηλαδή δεν ήθελα να κάνω φάσεις που θα ήξερα ότι σε ένα τρίμηνο θα τελείωναν επειδή ήταν ένα καπρίτσιο. Ήθελα να είμαι σίγουρη πως ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει αληθινά!

Εδώ και ενάμιση χρόνο λοιπόν πηγαίνω κάθε Τρίτη στις 7 το απόγευμα στην βιβλιοθήκη της πόλης μου και κάθομαι περίπου 3 ώρες διαβάζοντας και ψάχνοντας βιβλία. Εκεί λοιπόν γνώρισα τον Δημήτρη.

Επί ενάμιση χρόνο βρισκόμασταν την ίδια ώρα στην βιβλιοθήκη (εγώ τον θυμόμουν σαν φυσιογνωμία βλέποντάς τον κάθε βδομάδα) και άρχισε να με κοιτάει διαρκώς. Πριν από 2 μήνες αρχίσαμε να μιλάμε και ένιωθα πολύ οικεία από το πρώτο κιόλας γεια!. Από τη δεύτερη εβδομάδα γνωριμίας άρχισε να προφασίζεται χίλιους δυο λόγους για να με συνοδεύσει στο σπίτι μου και γενικά ήταν πολύ στοργικός και γλυκός!

Μέσα από τις συζητήσεις μας έμαθα πως εκτός του ότι είναι 23 χρόνων και έχει σπουδάσει συντήρηση έργων τέχνης είναι τρομερά δεμένος με την οικογένειά του. Αυτό στην αρχή με έκανε πολύ χαρούμενη γιατί και με τους δικούς μου μετά από την εφηβεία και τις Πανελλαδικές είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ και πλέον κατάλαβα το πόση αγάπη και υποστήριξη παίρνεις από τους δικούς σου ανθρώπους. Ο Δημήτρης δεν δουλεύει και όπως μου είπε δεν τον απασχολεί εφόσον μένει με τους δικούς του που είναι συνταξιούχοι.

Όχι, ο Δημήτρης δεν είναι επιφανειακός στη σχέση του με τους δικούς του αλλά εντελώς αθώα μου μιλούσε για το ότι δεν έχει πάει ποτέ διακοπές με παρέα. Είτε θα πήγαινε με τους δικούς του είτε θα πήγαινε στους θείους του, τον Αύγουστο κυρίως. Έπειτα μου έλεγε πως δεν οδηγεί καθώς ο πατέρας του μπορεί να τον πηγαίνει όπου χρειαζόταν και δεν ήταν ανάγκη να πάρει δίπλωμα.

Να διευκρινίσω πως ο Δημήτρης είναι γενικά δραστήριος. Βγαίνει, διασκεδάζει, δουλεύει εθελοντικά σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ξέρει ήδη 3 γλώσσες άριστα και πάει για την τέταρτη! Σκέφτεται επίσης να σπουδάσει πληροφορική!

Με απασχολεί όμως το πως ένας έξυπνος και ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σαν τον Δημήτρη δεν ψάχνεται να ανεξαρτητοποιηθεί κάποια στιγμή.

Ταιριάζουμε σαν άνθρωποι, υπάρχει αμοιβαία έλξη που ολοένα και αυξάνεται. Μπορώ να τον εμπιστευθώ ή θα μου βγει μαμάκιας;

Μαριλένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Το να λέει πως δεν τον απασχολεί το να βρει δουλειά, επειδή οι δικοί του είναι συνταξιούχοι, είναι αρκετά περίεργο, είναι η αλήθεια!!! Όπως και το γεγονός ότι είναι 23 χρονών και δεν έχει πάει ποτέ διακοπές με φίλους ή με κοπέλα.( για το δίπλωμα οδήγησης, μπορεί να φοβάται ή να υπάρχουν οικονομικοί λόγοι που δεν θέλει να σου πει). Αν δεν έχεις αρχίσει να ξενερώνεις, τότε να το προχωρήσεις μαζί του και να δεις πως θα πάνε τα πράγματα στην πορεία. Δεν μπορείς να ξέρεις απο την αρχή της γνωριμίας πώς είναι ο άλλος, χειαζεται χρόνο και τριβή για να γίνει αυτό. Ούτε ειναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα σίγουρη για τον χαρακτήρα του για να προχωρήσεις σε κάτι ερωτικό μαζί του,εφόσον υπάρχει αμοιβαία έλξη και έχεις βρει ήδη πολλά θετικά σημεία σε εκείνον, για αυτό το λόγο κάνουμε σχέσεις, για να γνωριστούμε και να δούμε αν ταιριάζουμε!! Καλή τύχη!!!

  2. Θα μπορουσα να γραψω Νουβελα για το πως ακριβως ειναι . Αλλα θα σου πω δυο πραγματα.
    Δεν ειναι μονο μαμακιας …αλλα και μπουλης .
    Αυτο που μας περιεγραψες δεν ειναι για αντρα …αλλα για κιφινα !!!!!!!!!!!
    Εαν θες να κανεις σχεσει με αντρα ….βρες αλλον .

  3. Απο ότι περιγράφεις διαφαίνεται μια ομοφιλοφιλική διάθεση του Δημήτρη, μπορεί και ο ίδιος να μην το έχει καταλάβει ή να στο κρύβει.
    Το οτι απολαμβάνει την παρέα σου και την αναζητά δεν σημαίνει και έρωτας απαραίτητα.

  4. Αν συναντούσα κάποιον που μου έλεγε ότι δεν θέλει να δουλέψει γιατί του δίνει χαρτζηλίκι ο μπαμπάς του, δεν θέλει να μάθει να οδηγεί, γιατί τον πηγαινοφέρνει ο μπαμπάς του και ενώ είναι 23 ετών και εχει ζήσει φοιτητική ζωή, δεν έχει πάει ποτέ διακοπές με παρέα, αλλά με το μπαμπά του, θα είχα φύγει τρέχοντας!!!!

  5. plaka exei auti i istoria! fainese eksupno koritsi. aporo pos kathese kai tou milas akoma…! ennoeitai oti tha eixa fugei trexontas!

  6. Φύγε μακριά! ʼεργος (δες στο λεξικό τη διαφορά από το άνεργος, και πίστεψέ με, είναι χειρότερο), μαμάκιας, βολεψάκιας. Τέλειωσέ το κορίτσι μου γιατί σε λίγο καιρό θα σου έχει κάνει τα νεύρα μακαρόνια (ή κρόσια, ό,τι προτιμάς).

  7. Απο τα γραφόμενά σου, αναρωτιέμαι αν το πρόβλημα είναι κατα πόσο είναι αυτός μαμάκιας ή κατα πόσο είσαι εσύ ψείρας. Πολύ τα αναλύεις και τα ψειρίζεις τα πράγματα, είσαι 19 και απορρίπτεις τους πάντες γιατι ψάχνεις να βρείς κάτι που έχεις πλάσει στο μυαλό σου και δεν υπάρχει. Το παιδί είναι μια χαρά, άσε να τα βρεί με καμια νορμάλ κοπελίτσα. Εσύ κάτσε και διάβαζε στη βιβλιοθήκη.

  8. Ε, ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ???? ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ 23 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ( ! ) —ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ??? ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ 40 ???? ΚΟΙΝΩΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ….—-ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ — ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ …..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ —(ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ)—ΤΟ ΑΛΛΟ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ….—-ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ——ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟ ΑΤΟΜΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ — ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ —-Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ —-ΨΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ —ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ —ΦΑΝΤΑΣΟΥ Π.Χ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ” Α, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ….” –ΤΡΑΓΙΚΟ …. —-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΒΑΔΙΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ——ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ — ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ???? ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ –ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ —

  9. Προς Μάρθα: Πας καλά; Μάλλον είσαι πιο αφελής από τη Μαρινέλα. Να σου το πω και σε σένα. Κανείς δεν αλλάζει χαρακτήρα από μία γυναίκα ( ή από έναν άντρα αντίστοιχα για τη γυναίκα). Αν ακολουθείς αυτή τη γραμμή στις σχέσεις σου μην ψάξεις να βρεις τι φταίει! Φταίει το ξερό σου το κεφάλι!!!!

  10. Το ότι είναι 23 ετών και δε τον πειράζει να τον πηγαίνει ο πατέρας του με το αυτοκίνητο είναι κακό.Το ίδιο κακό όμως είναι όταν κάποιος υπερηφανεύεται να βολτάρει με το αυτοκίνητο που του αγόρασε ο μπαμπάκας του και δεν είχε εκείνος τη διάθεση να δουλέψει για να το αγοράσει.Πολλά τα παραδείγματα γύρω μας και όχι μόνο στους άντρες.Το χειρότερο από αυτά που γράφεις είναι το ότι προτιμά να πάει διακοπές με τους γονείς του παρά με παρέα ή φίλους.Αυτό δείχνει άτομο που έχει μείνει ακόμα στην εφηβεία και δε δείχνει να έχει ακόμα τη διάθεση να κάνει τη δική του επανάσταση.Κακό σημάδι συμβιβασμού.Κάποια στιγμή θα γίνει και η προσωπική του επανάσταση, αλλά κανείς δε ξέρει πότε.Αν και όντως τα ελαττώματά του είναι εμφανή ,νιώθω ότι αυτή η κουβέντα που έχεις ανοίξει είναι αρκετά μονόπλευρη.Εντάξει ο καθένας θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του και στους άντρες αυτά τα συγκεκριμένα ελαττώματα χτυπούν πιο πολύ,αλλά εσύ είσαι τέλεια;Έχω γνωρίσει κοπέλες που απέρριπταν όχι μόνο άντρες ,αλλά και φίλους και φίλες για ελαττώματα που και οι ίδιες είχαν και τα εμφάνιζαν έντονα.Αν είσαι ένας άνθρωπος ανεξάρτητος και αυτεξούσιος, τότε αυτός ο άνθρωπος πιθανότατα δεν είναι για σένα.Αν όμως εμφανίζεις περίπου τα ίδια ελαττώματα με αυτόν ,δηλ. χαρτζιλίκι από τους γονείς ,διακοπές με τους γονείς ,αυτοκίνητο αγορασμένο από τον μπαμπάκα και καμία διάθεση για προσωπική επανάσταση, τότε μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείς μήπως είσαι πολύ αυστηρή με τους άλλους ,τη στιγμή που και εσύ πράττεις τα ίδια. Η εμπειρία μου με τους ανθρώπους μου έχει δείξει ότι οι ενδιαφέροντες άνθρωποι προσελκύουν και ενδιαφέροντες ανθρώπους.Αν εσύ νιώθεις διαφορετική από αυτόν ,τότε γρήγορα οι μεταξύ σας διαφορές θα σας χωρίσουν και δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι για το μέλλον μαζί του.Αν όμως δε διαφέρεις από αυτόν και πολύ, τότε φρόντισε να γίνεις αυτό που επιθυμείς να γνωρίσεις.Καλή τύχη!

  11. ax bre mar9a!!!!!

  12. Φαντασου τον λοιπον στο πρωτο ραντεβου…Θα σας πανε καπου οι γονεις του και θα φανε κ αυτοι μαζι σας,θα πληρωσουν κ θα σας κερασουν κ παγωτο.Κι εσυ θα πρεπει αν μην τι αλλο να χαρεις που ζεις ολη αυτη την ατμοσφαιρα δεδομενου οτι εκεινος ειναι ανετος.
    Σιγουρα δεν μπορουμε να γνωριζπουμε τα βιωματα και την διαπαιδαγωγηση του νεαρου αλλα ειναι σχεδον προφανες οτι δεν μπορουμε να προσαρμοζουμε τους γονεις μας στο δικο μας προγραμμα και να μην παιρνουμε πρωτοβουλια να κανουμε κατι απο μονοι μας.Αυτο πιθανον να τπους ευχαριστησει κιολας και να τους αποδειξει οτι δεν ειμαστε βολεψακηδες.Οπως και να εχει ομως δεν βαζουμε ετικετες.
    Τα αρνητικα υπερτερουν των θετικων στοιχειων του.Εγω εχω να προτεινω κατι,δοκιμασε το με καθε επιφυλαξη,δεν εχεις να χασεις κατι αλα αντιθετως να πειστεις και η ιδια οτι δεν κανει για σενα.Ειναι καλυτερο να δοκιμαζουμε και να βλεπουμε με τα δικα μας ματια οτι η κατασταση δεν προχωραει.Αντιθετως θα κερδισεις αλλη μια εμπειρια που παροιμοια εαν σου ξαναβρεθει θα ξερεις πως να συμπερθφερθεις….να τρεξεις μακρυα.Δε θελουμε να νταντευουμε!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More