Που σταματάνε τα δικαιώματά της και που αρχίζει η πίεση; H Mariliza χρειάζεται την άποψή σου…

Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι πηγαίνοντας διακοπές, μέσω κοινών γνωστών. Η έλξη ήταν άμεση και από τις δύο πλευρές. Για τις 3-4 ώρες που ήμασταν μαζί τα βλέμματα, τα υπονούμενα και τα αγγίγματα έδινα κι έπαιρναν. Το καλοκαίρι δεν κρατήσαμε επαφή. Ήταν η πρώτη φορά που ήθελα να επιδιώξω να ξαναδώ κάποιον.

Ξαναβρεθήκαμε τυχαία στις σχολές τον Νοέμβρη. Κρατήσαμε επαφή και λίγες μέρες μετά πήγαμε σε ένα πάρτυ όπου και καταλήξαμε σπίτι μου. Συνεχίσαμε “χαλαρά” χωρίς πολλές συζητήσεις.

Πέρασαν έτσι κοντά έξι μήνες. Βλεπόμαστε πολύ συχνά, περνάμε πάντα πάρα πολύ ωραία και οι δύο, αλλά μετά τέλος. Καμία επικοινωνία -τηλέφωνα, μηνύματα κλπ- και καμία ένδειξη ενδιαφέροντος από την πλευρά του, παρότι στα λόγια τουλάχιστον κάνει ό, τι μπορεί για να με πείσει.

Ήξερα ότι γενικά, για να μπει σε μια σχέση θέλει πρώτα να είναι ερωτευμένος κτλ. και ότι όλες οι σχέσεις του κάπως έτσι είχαν ξεκινήσει, οπότε προσπαθούσα να του δίνω χρόνο, να με εμπιστευθεί και σιγά-σιγά να μου ανοιχτεί. Αυτό δεν έγινε ποτέ.

Στη μία και μοναδική συζήτηση που κάναμε πάνω σε αυτό και του είπα ότι θέλω περισσότερα μου απάντησε ότι νοιάζεται για μένα, αλλά ότι αυτό το διάστημα δεν θέλει άλλα άτομα στη ζωή του, ούτε σχέση ούτε κάτι τέτοιο.

Του είπα ότι δεν με νοιάζει τόσο η σχέση με την κλασική έννοια όσο το να έχουμε μια πιο ουσιώδη επικοινωνία και να μοιράζομαι μαζί του πράγματα. Συμφώνησε, ωστόσο από τότε πέρασε μια εβδομάδα και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στη συμπεριφορά του.

Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να του δώσω είναι ότι έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του αυτό το διάστημα, πολύ πιο σημαντικά από μια σχέση. Ωστόσο, είναι τόσα πολλά αυτά που ζητάω;

Έχει κανένα νόημα να ελπίζω ότι όπως πήγε και με τις άλλες κοπέλες του θα πάει και με μένα; Και πως γίνεται ενώ περνάμε καλά όταν είμαστε μαζί να μην κάνει ποτέ εκείνος καμία κίνηση για να βρεθούμε ή να βγούμε;

Να κάνω άλλη μια συζήτηση μαζί του ή μπορεί να νιώσει ότι τον πιέζω;

Mariliza

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. οχι,αν κανεις και αλλη συζητηση μαζι του ακριβως αυτο θα νομιζει οτι τον πιεζεις.ασε να δεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα και αναλογα κανε την κινηση σου.καλα αν δεις οτι αυτο κραταει καιρο ειμαι της γνωμης να”’ φυγεις”’ σιγα σιγα.υπομονη!!!!!!!!!!!!!!

  2. Αγαπητη Μαριλιζα καλο θα ήταν κατ εμε να τον αφήσει για ενα διαστημα ησυχο, να δει κι αυτος τι ακριβως θελει, σε θελει ή όχι? απο την πλευρα σου μην κανεις καμια ενεργεια, μην επιδιωξεις να βγεις μαζι του ραντεβου αφησε τον -δωστο του το περιθωριο να κανει αυτος την πρωτη κινηση, ετσι για να δεις και πως ακριβως σκεφτεται.Αν τυχον σε θελει θα σε βρει αυτος, αν οχι τοτε προχωρα παρακατω γιατι σιγουρα δεν θα αξιζε για σενα.Και μην κοιταξεις ποτε ξανα πισω σου.Εισαι πολύ μικρη για να αρχισεις να σκας απο τωρα.Εχεις μελλον, τελειωσε την σχολή σου κι ας εισαι ανοιχτη στο μελλον ποτέ δεν ξερεις πότε ο πραγματικος ερωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα.

  3. Μαριλίζα,διαβάζοντας το άρθρο,εγώ προσωπικά,δεν πιστεύω ότι γίνεσαι πιεστική απέναντί του…Απλά του ξεκαθαρίζεις τις προθέσεις σου και πως σε καμία των περιπτώσεων δεν τον βλέπεις φιλικά!! Αλλά και εκείνος εξ αρχής σου δήλωσε πως δεν θέλει καποια σχέση στην παρούσα φάση…Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να του αφήσεις χώρο καο χρόνο ώστε να δει και ο ίδιος τι θέλει…Εσύ μπορεί να θέλεις να είστε μαζί αλλα είναι πιθανό και ο ίδιος να είχε κάποια σχέση στο παρελθόν την οποία δεν έχει ξεπεράσει ακόμα ώστε να πάει παρακάτω…Είναι βέβαια απόλυτα φυσιολογικό και σαφώς κατανοητό να αισθάνεσαι έτσι,όμως εφόσον δεν σου ”ανοίγεται” δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο προκειμένου να τον κερδίσεις…Απλά να περιμένεις!!!Πάντα στην ζωή μου πίστευα πως κάθε εμπόδιο είναι για καλο…Τέλος,αν δεις πως δεν κερδιζείς τίποτα,κάνε μια ύστερη προσπάθεια να τον κερδίσεις…Αν δεις και πάλι πως δεν έχει αλλάξει κάτι από μέρους του…..πήγαινε παρακατω γιατί η ζωή συνεχίζεται!!!!

  4. Μαριλίζα μου, πιστεύω ότι αμα ήταν ερωτευμένος θα ήθελε να είναι μαζί σου. Σίγουρα σε νοιάζεται αλλά όχι όσο θα έπρεπε για να είναι μαζί σου. Από την στιγμή που εσύ ξεκαθαρίζεις την θέση σου και αυτός σου λέει ότι δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για κάτι παραπάνω, γνώμη μου είναι να προχωρήσεις παρακάτω. Αμα συνεχίσεις έτσι, με τους δικούς του όρους, που δεν σε καλύπτουν, εσύ θα είσαι η πληγωμένη στο τέλος. Κάνε την κίνηση να φύγεις μια και καλή και πού ξέρεις… Μπορεί να ισχύσει και το “Όταν χάνεις κάτι το εκτιμάς”…! Καλή τύχη όπως και να χει!

  5. Κάθε ένας που είναι ερωτευμένος το δείχνει, το διεκδικεί γιατί απλώς δεν κρύβεται. Ξεκόλλα με την ιδέα το είσαι ερωτευμένη και βάλε πλώρη γι’ αλλού. Πριν χάσεις κι άλλο πολύτιμο χρόνο.

  6. ti zhtas apo kapoion pou den einai etoimos na desmeytei?an sou aresei k nomizeis oti tairaiazete,dwse tou ligo xrono,an k pragmatika pisteyw oti de 8a alla3ei kt.na strepseis to endiaferon sou allou.yparxoun polla agoria pou 8a ekanan ta panta gia na einai mazi sou.8a vre8ei,pou 8a paei…merikes fores ayto ginetai k anapantexa.pantws ,an eisai erwteymenh mazi tou,arxise na ton 3exnas siga-siga gt de 8a katafereis k polla.e3allou,akoma ki an to katafereis na kanete sxesh ,ti 8a kerdiseis? 8a eyxaristh8eis pou epeises kapoion na einai mazi sou?

  7. Μαριλιζα, διαβασε το άρθρο που αναρτηιηκε πριν λιγο στο site “οι 5 κλισέ ατάκες χωρισμού και τι πραγματικά σημαινουν” και θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις! Δυστυχως εχω ακουσει τις περισσότερες……! καλη τύχη!

  8. (Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να του δώσω είναι ότι έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του αυτό το διάστημα, πολύ πιο σημαντικά από μια σχέση…..)
    πως ειναι δυνατον μια σχεση να μην αποτελει κατι το
    πολυ σημαντικο;;;
    Απλα νομιζω οτι ο κυριοs εχει βολευτει με την παρουσα κατασταση!!!!.Η αποφαση ειναι δικη σου, αλλα θελειs να εχεις διπλα σου καποιον που ουσιστικα αδιαφορει για την ευτυχια σου;;;;

  9. oi perissoteroi antres etsi einai mariliza k sto telos ta ftiaxnoun me tis pio aσχετes epeidη ετσι βολεψε κ ¨¨δεν τουσ τα πρηζουν ¨¨!ο τυποσ ενδιαφερεται γ σενα απλα ψαχνεται κιολασ ,γραψτον κ θα δεισ την αντιδραση του ,αν σε ψαχνει σημαινει οτι σε θελει ,απο την αλλη παλι μπορει να μην τα φτιαξει μαζι σ ,επειδη ετσι του κατσε ,αλλοπροσαλλοι ειναι οι περισσοτεροι ,επειδη εισαι εξυπνη κοπελα ομωσ ψαξε γ κατι πιο ευκολο που κ θασε θελει κ θα τα φτιαξει μαζι σ κ αστον αυτον να αναρωτιεται !φιλια !

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More