Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.03.2012 | 23:39

Μαρίνα: “Μου κάνει κάποια παράπονα για την εξωτερική μου εμφάνιση...”

Μαρίνα: “Μου κάνει κάποια παράπονα για την εξωτερική μου εμφάνιση...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Είμαι 26 χρόνων κι έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και ενάμιση χρόνο. Η σχέση μας έχει και τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές της. Παρ' όλα αυτά βρίσκουμε τρόπο και ξεπερνάμε αυτές τις κακές στιγμές.

Όμως, το τελευταίο διάστημα μου κάνει κάποια παράπονα για την εξωτερική μου εμφάνιση, όπου δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε τι. Αν και ξέρω ότι έχει δίκιο, δεν κάνω κάποιες αλλαγές.

Ένιωθα κάπως προσβλητικό τον τρόπο, αν και είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να με προσβάλλουν. Σήμερα όμως το θέμα σοβάρεψε.

Μου είπε στα ίσια ότι τον ξενερώνουν κάποια πράγματα στην εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που μου είπε. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να τελειώσω αυτή τη σχέση.

Γιατί στην αρχή της σχέσης δεν μου είπε τι δεν του αρέσει και το θυμήθηκε μετά από ένα χρόνο; Γιατί στέκεται σε λεπτομέρειες (για μένα) όταν έχουμε περάσει όμορφα τόσο καιρό; Κι όταν τον ξενερώνω δεν σκέφτεται αυτά που του έχω δώσει εγώ;

Αυτά σκέφτομαι και είμαι μπερδεμένη. Τι να κάνω;ΜαρίναΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10