Μελίτα: “Με την κοπέλα αυτή είναι 2 χρόνια. Όμως, δηλώνει ότι δεν είναι ερωτευμένος.”

Ονομάζομαι Μελίτα και είμαι 26 ετών.
Είπα να γράψω κι εγώ την ιστορία μου για να με βοηθήσετε!

Λοιπόν, εδώ και περίπου έξι μήνες, μέσω μιας κοινής παρέας, γνώρισα έναν άνδρα 30 ετών. Λόγω δουλειάς μένει Θεσσαλονίκη και πηγαινοέρχεται.

Είναι τρομερά εγωιστής και ντροπαλός με συνέπεια να μην εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Εγώ ως πιο κοινωνική τον έκανα να νιώσει άνετα κι έτσι ανοίχτηκε μαζί μου, γιατί όπως είπε ο ίδιος, του το έβγαλα εγώ καθώς είναι αρκετά κλειστός χαρακτήρας!

Από την πρώτη στιγμή λοιπόν υπήρχε χημεία μεταξύ μας και έλξη. Είπε στον κολλητό του ότι είμαι και γαμώ τα άτομα, ότι με συμπάθησε πολύ και ήθελε να βγούμε πάλι.

Κι έτσι έγινε… Εκείνο το διάστημα είχε χωρίσει με την 22χρονη κοπέλα του, η οποία μένει εκτός πόλης.

Έπειτα αλλάξαμε τηλέφωνα και κανονίζαμε εξόδους με την παρέα. Τα βρήκε πάλι με την κοπέλα του, αλλά μιλούσαμε στο τηλέφωνο σαν φίλοι. Και με μηνύματα. Του έδειχνα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είχε καταλάβει όλη η παρέα ότι δεν τον βλέπω φιλικά.

Τους τρεις πρώτους μήνες αναγνώριζα την ανταπόκριση, γιατί έκανε κινήσεις που δεν συνηθίζει να κάνει. Μέχρι και σκηνή ζηλοτυπίας έκανε!!!

Αργότερα, άρχισε η παρέα τα πειράγματα κι εγώ έκανα λιγάκι πίσω, γιατί θα ήταν θράσος να παραδεχτώ ότι θέλω έναν δεσμευμένο άντρα. Και πέρα από αυτό θα ένιωθε άβολα και ο ίδιος.

Από τότε ελάττωσα τα πολλά πολλά… όμως του έστελνα κανένα μήνυμα στο τηλέφωνο και μιλούσαμε και στο msn. Προσπάθησα να κοιτάξω αλλού όμως τον έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Τελευταία μου μιλάει πρώτος στο msn, κάτι που ποτέ δεν έκανε λόγω εγωισμού!

Πριν μέρες πέταξε ένας φίλος του ότι εμείς οι δύο θα κάναμε και γαμώ τα ζευγάρια. Κανείς δεν μίλησε. Εγώ τα έχασα εκείνη την ώρα. Εκείνος; Γιατί δεν μίλησε;

Νιώθω ότι υπάρχει ακόμη αυτή η έλξη όμως φοβάμαι μήπως το βλέπω εγώ έτσι. Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν δεν ήθελε θα μου το έκοβε με τρόπο. Και με την κοπέλα του όταν είναι μου απαντάει στα μηνύματα παρ’ όλο που εκείνη του κάνει τρελά σκηνικά.

Βλέπω με λίγα λόγια μια ουδέτερη στάση και δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω. Είναι έτσι επειδή γουστάρει αλλά έχει σχέση κι επειδή είναι σωστός το αφήνει στη ροή, δηλαδή να έρθει μόνο του κι ό, τι γίνει; Ή είναι έτσι επειδή με βλέπει φιλικά και το παίζει αδιάφορος;

Πάντως ο κολλητός του ξέρει τι νιώθω και είμαι σίγουρη ότι κάτι του έχει πει. Ποια είναι η γνώμη σας; Πως να κινηθώ;

Κάτι ακόμη που ξέχασα να επισημάνω… Με την κοπέλα αυτή είναι περίπου δύο χρόνια. Αυτή του την έπεσε. Όμως ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι ερωτευμένος κι ότι έχουν προβλήματα στη σχέση τους. Η απόσταση δεν τους αφήνει κιόλας να μάθουν καλά ο ένας τον άλλον!

Του πήρα δώρο για τα γενέθλιά του και δεν το περίμενε. Τον εξέπληξε η κίνηση αυτή. Το εκτίμησε! Είχε χάσει τα λόγια του. Δεν ήξερε τι να πει!!!
Νομίζω ότι είμαι με την καλή έννοια η “καβάτζα”! Μήπως κάνω όμως λάθος κι εκείνος με βλέπει μόνο φιλικά και τα βλέπω εγώ έτσι;

Μελίτα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν σε βλέπει μόνο φιλικά. Του αρέσεις, αλλά μέχρι εκεί, δεν τρελαίνεται κιόλας. Νομίζω, πως το μόνο που θέλει απο εσένα είναι επιβεβαίωση. Μάλωσε με την κοπέλα του, βγήκε στη γύρα να δει τί παίζει, βρήκε εσένα, του τόνωσες την αυτοπεποίθηση με το ενδιαφέρον σου και φυσικά ξαναγύρισε στην κοπέλα του!!! Αυτά που σου λέει ότι δεν είναι ερωτευμένος με την κοπέλα του, ότι εσύ του βγάζεις έναν άλλο χαρακτήρα, το ότι μόλις εξαφανίστηκες σου μίλησε αυτός πρώτος στο msn και η σκηνή ζυλοτυπίας, είναι μέρος του παιχνιδιού. Να σε κρατάει κολλημένη, για να ασχολείσαι μαζί του και να του τρέφεις τον εγωισμό. Κλασσική αντρική συμπεριφορά!!!!!!!! (Βέβαια αν εσύ επιδιώξεις κάτι παραπάνω απο το φλερτ που έχετε, δεν θα του κάτσει άσχημα, αλλά μην ελπίζεις σε πολλά….)

  2. συμφωνω απολυτα με την δεσποινα ολοι αντρες επιδιωκουν την επιβεββαιωση οπως και οι γυναικες αν δεν την ηθελε γιατι να μην χωρισει μαζι της αφου οπως λες δεν ειναι ερωτευμενος;;;;;απλα αν τυχον κανετε κατι θα ειναι απλο σεξ μην περιμενεις τιποτα παραπανω και θα εισαι οντως η ”καβάτζα”’ και η ”ανδροχωριστρα”’…………!!!!!!!!

  3. Αποτι καταλαβαινω, ο τυπος δεν αξιζει και τοσο.. Αν σε ηθελε πραγματικα, θα χωριζε και θα ηταν μαζι σου. Εκανες πολλα για αυτον(δωρο, μηνυματα) και εκεινος εχει παρει σιγουρα το μηνυμα! Παντως η γνωμη μου ειναι να βρεις καποιον απο την πολη σου. Οι σχεσεις απο αποσταση ειναι ψυχοφθορες και δυσκολα κρατανε.

  4. σε παιζει και εσυ τρεχεις σαν σκυλακι πισω του αμα δεν ηθελε την κοπελα του θα την χωριζε αλλα την θελει για να μην τον πειραζουν τα ”τρελα σκηνικα”που λες οτι κανει…….ολοι εχουν καταλαβει τι γινεται και σε δουλευουν κανονικα,,,,,,,γιατι μας αναφερεις οτι την επεσε η κοπελα σε εκεινον αμα δεν του αρεσε θα την εφτυνε απλα τα πραγματα……γιατι του πηρες δωρο για τα γενεθλια του;;;;;δεν εχω καταλαβει συμφωνω με τις κοπελες μην σου πω οτι εισαι για κλαματα……..!!!!

  5. Κοπελα μου τι θα σου ελεγε οτι ειναι ερωτευμενος με την κοπελα του κ ειναι ολα μια χαρα?προφανως κ οχι..ειναι φανερο οτι σ εχει για καβατζα γιατι διαφορετικα θα χωριζε κ θα ηταν μαζι σου.απλα δε τον χαλαει να εχει κ μια δευτερη αφου ξερει οτι εισαι διαθεσιμη.Η γνωμη μου ειναι να απομακρυνθεις κ να μη μπεις περισσοτερο αναμεσα στο ζευγαρι..βρες καποιον που θε θελει εσενα κ ΜΟΝΟ εσενα για αυτο που εισαι.

  6. Γράφεις κάπου στην ιστορία σου: ” Είναι έτσι επειδή γουστάρει αλλά έχει σχέση κι επειδή είναι σωστός το αφήνει στη ροή, δηλαδή να έρθει μόνο του κι ό, τι γίνει; Ή είναι έτσι επειδή με βλέπει φιλικά και το παίζει αδιάφορος; “, τίποτα απο τα δύο δεν συμβαίνει. Ένας σωστός άντρας, όπως λες, όταν πάψει να είναι ερωτευμένος με τη δικιά του, την αφήνει και πάει για άλλα ή μένει μόνος του και επίσης ΔΕΝ αφήνει ποτέ τίποτα “στη ροή”, τα πράγματα δεν έρχονται μόνα τους, αν δεν τα επιδιώξουμε εμείς! Επιπλέον, αν ήταν απλά φιλικός μαζί σου, δεν θα είχες καμία αμφιβολία και κανένα λόγο να γράψεις την ιστορία σου. Ο τύπος απλά σε παίζει, θέλει να βλέπει ότι του αρέσεις. Προσπάθησε να ξεκολλήσεις, όσο δύσκολο και αν είναι, δεν αξίζει τον κόπο. Καλή τύχη!

  7. den mporw na gnwrizw an einai erwteymenos me thn kopela tou h oxi..ekeinos sou leei ayto pou ton symferei.ena to kratoumeno.deyteron,to pi8anotero einai na zhtaei epivevaiwsh,oti k kala aresw.trito k spoudaiotero,8a symfwnhsw me oles.an h8ele ,8a xwrize.den einai k pantremenos.symperasma:vres kapoion pou na einai alh8inos.mh dexteis na gineis pote ayth pou 8a thn ekmetalleytei o allos me ton ena h ton allo tropo.pistepse me einai poly dysaresto synais8hma na apodeixtei argotera oti gi’ayton hsoun ena ”meso” gia na petyxei ton opoiodhpote skopo tou.poios mporei na einai aytos?isws k ena vrady mono……(edw pou ta leme ayto me dwro htan koufo)

  8. genika oi mplegmenes istories einai oti to xeirotero. sou afairoun energeia kai mono kako sou kanoun. apeleutherwsou apo auton kai zise ti zwi sou irema kai omorfa. perna kala kai sintoma tha erthei auto pou pragmatika sou aksizei!

  9. koukla mhpws den exeis n asxolhtheis m kati kalutero??gt edw pou t leme o tupos den einai k polu”gamw”ta atoma!!!oute kan xekatharos!eisai pio cool kopela apla exeis kollhsei!ok tha xeblokareis!!ase ta dwrakia gt xodeuesai k tn kolakeueis,prospatheis n travhkseis thn prosoxh tou .den uparxei logos!!!filia

  10. ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ. ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!

  11. το παλικαρι οπως ειναι φυσικο εχει κολακευτει.δεν πρεπει να εχει και ιδιαιτερη αυτοπεποιθηση αφου λες πως ειναιι κλειστος τυπος,οποτε εχει χαρει που εχει κατακτησεις.δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι εσυ.εχει σχεση.αν σε ηθελε πραγματικα θα εκανε κατι.δεν θα ηταν ουδετερος οπως λες και εσυ.

  12. τα πραγματα δ ειναι ασπρο ΄ή μαυρο ,ουτε ειμαστε στο μυαλο του !πεσ οτι σε θελει ,που οντωσ μπορει να σε θελει,ξερεισ ποσοι ομωσ θελουν αλλεσ ,αλλα δ χωριζου ντην σχση τουσ;;;;;kαποιοι ανθρωποι ειναι αδυναμοι να αλλαξουν τη ζωη τουσ κ εγκλωβιζονται με αποτυχημενεσ σχεσεισαπο το φοβο μιασ νεασ αρχησ ,οποτε το συμπερασμα ειναι το ιδιο ,δ αξιζει ενασ αδυναμοσ γ σενα ,αλλα καποιοσ πουθα σε διεκδικησει…

  13. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ…ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ”ΤΙΝΑΖΕΙ” ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ….ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ…..ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!

  14. Μελίτα κρύβεσαι πίσω απο το δάχτυλό σου. Και απαντάς η ίδια στα ερωτήματα που θέτεις. Ναί, εσύ τα βλέπεις ετσι. Αυτός έχει μια σχέση και αυτοεπιβεβαιώνεται με τις δικές σου κινήσεις θαυμασμού κλπ για να μην σου πώ οτι τονώνεις και τη σχέση του και τη δυναμώνεις κιόλας με αυτά τα μηνύματα που στέλνεις και εκείνος σου απαντάει για να δείχνει κιόλας στην άλλη οτι έχει και πέραση. Αυτά είναι παιχνίδια άσχημα για εσένα, τονωτικά για αυτόν. Γιατί έχεις κολλήσει έτσι; Γιατί ζείς με αυταπάτες; Βλέπεις να γίνεται κάτι με αυτόν τον τύπο; Τι είπες; όχι; Είσαι έξυπνη, ξεκόλλα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More