Μίνα: “Γιατί γύρισε; Τι να κάνω; Κι αν είναι ο άντρας της ζωής μου;”

Γεια σας, κορίτσια!

Αποφάσισα κι εγώ να γράψω την ιστορία μου γιατί χρειάζομαι μια αντικειμενική άποψη.

Είμαι 34 ετών. Πριν 8 χρόνια είχα σχέση με έναν άντρα. Τον αγαπούσα, με αγαπούσε, αλλά δεν τσουλούσε η ιστορία. Υπήρχαν εντάσεις, διαφωνίες, προβλήματα επικοινωνίας. Χωρίσαμε.

Όλο αυτό το διάστημα χανόμασταν για έναν χρόνο, αλλά πάντα κάποιος από τους δύο έκανε το πρώτο βήμα και ξαναβρισκόμασταν. Και όλα ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Αυτή η οικειότητα που νιώθαμε μας οδηγούσε σχεδόν αμέσως στο κρεβάτι.

Και μετά, ξεκινούσαν ξανά τα ίδια προβλήματα. Και ξαναχωρίζαμε.

Στον τελευταίο χωρισμό χαθήκαμε. Τρία χρόνια καμία επαφή. Μόνο δυο-τρια χαζά μηνύματα στο facebook, άσχετα και καμίας σημασίας.

Πριν μερικές μέρες όμως μου τηλεφώνησε και επέμενε να βρεθούμε. Θα ήθελα να σας πω πως όλο αυτό το διάστημα εκείνος έκανε τη ζωή του κανονικά. Έκανε σχέσεις, ερωτεύτηκε, ταξίδεψε. Ενώ εγώ, σαν κάποιος να πάτησε το pause στη ζωή μου ακινητοποιήθηκα. Κι αν εξαιρέσεις κάποιες ελάχιστες προσπάθειες φλερτ, που οδήγησαν σε περιστασιακό σεξ χωρίς καμία άλλη εξέλιξη στη ζωή μου δεν συνέβη τίποτα.

Βρεθήκαμε λοιπόν και όλα ήταν ξανά σαν να μην πέρασε μια μέρα. Μου είπε τα νέα του, του είπα τα δικά μου (δεν είχα και πολλά). Εκείνος μου είπε ότι είχε μια σχέση, ήταν πολύ ερωτευμένος, αλλά χωρίσανε με πολύ άσχημο τρόπο. Μετά από αυτό ήταν που τηλεφώνησε σε μένα.

Δεν ξέρω. Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε δεν προέκυψε σεξ. Ούτε τη δεύτερη. Και τις δύο ήρθε σπίτι μου.

Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν ξέρω πως να χειριστώ την κατάσταση. Και μέσα μου είμαι αρκετά μπερδεμένη. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω. Να κάνω μια προσπάθεια ακόμη σε μια ιστορία που έχει δείξει ότι δεν τσουλάει ή να εκμεταλλευθώ το ότι μπορώ και να προχωρήσω τη ζωή μου αφήνοντας πίσω το παρελθόν;

Μου πήρε πολύ καιρό να ξεπεράσω το θυμό και τον πόνο που μου προκάλεσε αυτή η ιστορία. Τώρα όμως είμαι καλά. Και δεν με επηρεάζει. Μήπως υπάρχει κίνδυνος να ξαναταλαιπωρήσω τον εαυτό μου; Γιατί γύρισε όμως; Κι αν είναι ο άντρας της ζωής μου;

Μίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.8ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ?ΚΑΙ ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ[ΞΑΝΑ]ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ?ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ……….

  2. Γιατι γυρισε ? Για να σπασει την πλακα του καλο μου . Ερωτευμενως ειναι με την αλλη . Χωρισανε και γυρισε σε εσενα που εισαι κουτορνιθι για να βρει παρηγορια και να ξεπερασει την αλλη . Εαν τυχον η αλλη γυρισει ή τα ξαναβρουνε …σε εχει ξεχασει με την μια . Ασε που μπορει να σε χρησιμοποιει μηπως το μαθει η αλλη οτι βγαινει με γυναικα και ζηλεψει . Ο αντρας της ζωη σου δεν ειναι . Ο καραγκιοζης της ζωη σου …ναι . Keep Walking

  3. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΙΝΑ..ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ..ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΝΩ ΑΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ …ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ..ΦΙΛΙΑ

  4. Αν κρίνω από την ηλικία σου, χαράμισες τη ζωή σου με κάποιον ….μπιπ. Αν αναλογιστείς τα χρόνια που σου μένουνε για να κάνεις κάτι στη ζωή σου, και είναι πολύ λίγα…. σου συνιστώ ανεπιφύλακτα: Εσύ Δμητράι…… εκείνος στη μαμούσσκα του. Και να του το κάνεις και γραπτό και προφορικό την επόμενη φορά που θα ξαναγυρίσει για την πλάκα του, γιατί εσύ είσαι κουτορνίθι. Όσο για το σεξ, ε….περνάνε τα χρόνια… τι νομίζεις;

  5. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΣΟΥΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ!! ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ!! ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣΑΤΕ!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ!! ΠΡΟΧΩΡΑ!!!

  6. 34 είσαι σοβαρέψου. Μίλα του ανοιχτά. Αν θέλει να είστε μαζί και να προχωρήσετε αλλιώς να πάει να μπίπ και να μη σε ξαναενοχλήσει γιατι θα το πείς στην κοπέλα του!

  7. ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΡΑΞΕ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ (ΤΙ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ, ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ, ΤΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ) Η ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΙ ΦΙΛΟΙ?

  8. Καταρχήν τι λόγια είναι αυτά που λέτε στην κοπέλα; Οτι δεν τις μένουν και πολλά χρόνια ακόμη να κάνει κάτι. Ποιός το λέει αυτό? Γιατι, κάποια που παντρευτηκε πχ στα 20 δεν μπορει να είναι δυστυχισμέμη; να μετάνιωσε; να πήρε ανώριμες αποφάσεις?να ειναι χωρισμένη και μάλιστα και με παιδί; Σημασία έχει να βρει τον ανθρωπό της, όποτε αυτό είναι δυνατόν και να ειναι ευτυχισμένη.
    Για μένα Μίνα μου αν νιώθεις κάτι (αν νιώθεις όμως, και σε αυτό δεν μπορεί να εισαι μπερδεμένη) γιαυτόν πάλεψέ το αλλά για τελευταία φορά.Δείξτου το, μοιρασου το , μιλησε του. Γίνε ξεκάθαρη. Πες τι αισθάνεσαι.Είναι μεγαλείο αυτό.Αν μετά από κάποιο διάστημα (εσύ θα εκτιμήσεις πόσο) δεις ότι δεν εχεις ανταπόκριση φύγε ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

  9. τι ειναι αυτα ποθ διαβαζω???τι λετε στη κοπελα για την ηλικια της?34 ειναι ,οχι 54!ελεος.σημασια εχει να βρει εναν καλο συντροφο που θα την αγαπαει και θα την εκτιμαει και θα κανει κ καλο σεξ(γιατι καπου διαβασα οτι ειναι κ μεγαλη για σεξ)ελεος.εγω πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι περναμε φασεις στις διαπρορωπικες μας σχεσεις.ειτε φιλικες,ειτε ερωτικες.ισως να χρειαζοτανε να μεινετε χωρια και να γνωρισετε και αλλους ανθρωπους για να καταλαβετε κ να συγκρινετε.γνωμη μου αν τον θελεις προχωρα μεχρι να αντιληφθεις οτι μεταξυ σας υπαρχει πραγματι κατι δυνατο και δεν γυρισε “επειδη δεν βρηκε κατι αλλο”.δωσε χωρο κ χρονο μεχρι ενος σημειου,κι αν δεις οτι θα ειναι τα ιδια φυγε.προσοχη ομως να εισαι πιο “μαζεμενη’ στα δικα σου συναισθηματα ουτως ωστε αν τυχει να ειναι οπως ηταν,να μην πιασεις παλι πατο.η αληθεια ειναι οτι δεν χρειαζετε ολα να τα ισοπεδωνουμε και να θεωρουμε κατευθειαν οτι ηρθε σε εσενα για να ξεπερασει την αλλη.ισως κ επρεπε να γινει ετσι,για να εκτιμησετε ο ενας τον αλλον και να δειτε οτι ‘κοιτα τι βλακειες καναμε τοτε’.καλη τυχη κοπελα μου κ ηζωη ειναι μ π ρ ο σ τ α σου!!!!!!ευχομαι να ειστε μαζι κ πολυ ευτυχισμενοι κ ερωτευμενοι και να ειστε και οι 2 ο ενας στον αλλον ο τελευταιος σταθμος!

  10. Το είπες και μόνη σου.Εκείνος έκανε τη ζωή του τη στιγμή που εσύ όχι.Μην του χαρίσεις ούτε λεπτό παραπάνω από το χρόνο σου! Βρες κάποιον που να σε αγαπάει, να σε νοιάζεται και κυρίως να σέβεται τα συναισθήματά σου. Όχι κάποιον που σε βλέπει σαν παρηγοριά και σε θεωρεί δεδομένη. Μην του επιτρέψεις ξανά να μπαινοβγαίνει στη ζωή σου όποτε θέλει. Καλή τύχη!

  11. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ….ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΤΕ “ΣΧΕΣΗ” ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΟΜΑΡΕΣ —ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΣΑΝ “ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ” ΣΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ——-ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ “ΓΥΑΛΙΣΕΙ” ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ —-ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ , ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΓΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ —ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΨΑΧΝΕΙ —-ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ —–ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ 34 ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ —ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ , ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ -ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ …..—-

  12. Το πρόβλημα εδώ το βλέπω κυρίως στο γεγονός πως εσύ δεν. Δεν ερωτεύτηκες, δεν ταξίδεψες, δεν έκανες πράγματα…Οπότε, με μια έννοια, ναι, είναι ο άντρας της ζωής σου, γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο μέσα σε αυτήν…
    Η άποψή μου; Κάνε όλα αυτά που δεν έκανες, απέκτησε ζωή, και θα βρεθεί ο άντρας που θα ταιρίαζει σε αυτήν (και εσύ στη δική του)…Γιατί τώρα, από αυτά που γράφεις, ανεξαρτήτως ηλικίας, (και 15 να ήσουν το ίδιο θα σου έλεγα), μου φέρνεις στο μυαλό επίθετα όπως “βαρετή”, “προβλέψιμη”, “ανενδιαφέρουσα” κλπ. Και αυτο δεν το ερωτεύεται κανείς. Ειδικότερα μάλιστα αν είσασταν on-off τόσα χρόνια, που σημαίνει πως σίγουρα (πιστεύει) ότι σε ξέρει σαν την παλάμη του χεριού του, και (πιστεύει) ότι δεν υπάρχει τίποτα με το οποίο μπορείς να τον εκπλήξεις…Οπότε μην αναρρωτιέσαι τι είναι αυτός για σένα και τι εσύ για αυτόν. Αναρρωτήσου, σκέτο, τι είσαι εσύ…Και, ναι, οι άνθρωποι αλλάζουν, όμως όταν πραγματικά το θέλουν, όχι επειδή το λέω εγω…Οπότε, πώς θέλεις να είσαι, εν τέλει;
    Υ.Γ: Από την εμπειρία μου, οι καλές σχέσεις είναι σαν το πόδι που χωράει στο παπούτσι, και τα προβλήματα γίνονται (ή φαίνονται) μικρότερα όταν είναι μαζί, σχεδόν χωρίς να καταλαβαίνουν και οι ίδιοι γιατί. Όταν το πόδι δεν έχει χωρέσει στο…γοβάκι τόσες και τόσες φορές, γιατί κάτι να αλλάξει τώρα;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More