Νάντια: “Μήπως χαίρομαι άδικα τελικά;”

Κορίτσια, καλησπέρα σας! Είπα κι εγώ να σας γράψω και να ακούσω γνώμες και συμβουλές…

Με λένε Νάντια και είμαι 26 χρόνων. Πριν από μια εβδομάδα ξεκίνησα πρακτική άσκηση σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας και είμαι στο τελευταίο έτος της ιατρικής.

Εκεί γνώρισα τον Φίλιππο. Ειδικευόμενος γιατρός και 2-3 χρόνια μεγαλύτερος από μένα. Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε, αλλά τόσες μέρες είμαι πολύ τυπική μαζί του.

Έχω βγει εδώ και καιρό από μια δύσκολη σχέση και είναι η πρώτη φορά που κάτι μου τραβάει το ενδιαφέρον. Δεν μας έχει δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε σε κανένα από τα διαλείμματά μας.

Αρχίζει να μου αρέσει πολύ και σήμερα μου μίλησε πρώτος και σταματήσαμε να μιλάμε στον πληθύντικο. Τον έχω τσεκάρει τόσες μέρες να με κρυφοκοιτάζει αλλά μέχρι εκεί.

Αν του άρεσα δεν θα με πλησίαζε; Μήπως χαίρομαι άδικα τελικά; Το θέμα είναι ότι στο τμήμα που εργάζεται θα μείνω ακόμα έναν μήνα και ήδη σκέφτομαι ότι δεν θέλω να μην τον βλέπω.

Νάντια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μπορεί όντως να του αρέσεις, αλλά δεν γνωρίζεις τίποτα για αυτόν, όπως αν έχει κάποια σχέση για παράδειγμα. Επιδίωξε να του μιλήσεις λίγο παραπάνω σε φιλικό επίπεδο και να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτόν. Πού ξέρεις μπορεί να θελήσει να σε γνωρίσει καλύτερα αφού τελειώσεις την πρακτική σου εκεί μέσα. Καλή επιτυχία!!!

  2. σου απαντησα αλλα δεν την ανεβασαν οπως κ πολλα αλλα…………βαρεθηκα ομως να γραφω τοσες ωρες σε διαφορες κοπελες κ να μην εμφανιζουν τιποτα…………..

  3. Εν ώρα εργασίας τα πράγματα συνήθως είναι πιο τυπικά και δεν μπορούν να εξελιχθούν. Προσπάθησε να του δείξεις διακριτικά πάντα ότι ενδιαφέρεσαι, πχ πες του ότι μετά θα πας για καφέ ή μία βόλτα και δες αν θα ανταποκριθεί. Νομίζω ότι αν θέλει θα τσιμπήσει,,Καλή επιτυχία!

  4. Το πιθανότερο είναι να του αρέσεις αλλά στον χώρο εργασίας προσπαθεί να είναι συγκρατημένος κάτι που είναι φυσιολογικό.Κάνε του χύμα κουβέντα,ας πούμε βγαίνεις,που κ ετσι

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More