“Αυτός έχει κοπέλα, όμως δεν είναι ερωτευμένος!”

Γεια σας!
Θα ήθελα να σας πω κι εγώ τη δική μου ιστορία…

Πριν ένα χρόνο γνώρισα ένα παιδί μέσω facebook. Είναι ξάδερφος της κολλητής μου και τον ξέρει καλύτερα από τον καθένα.

Αυτός είναι Θεσσαλονίκη κι εγώ από Νάξο. Εδώ κι ένα χρόνο μιλάμε και η σχέση μας είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Να σημειωθεί ότι αυτός έχει κοπέλα, όμως δεν είναι ερωτευμένος.

Δεν τη χωρίζει όμως επειδή η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί του και δεν θέλει να την πληγώσει. Εξάλλου, μου έχει πει ότι εάν πήγαινα εγώ πάνω (αν περνούσα σε αυτήν την πόλη μετά τις Πανελλήνιες) θα ήμασταν μαζί. Όμως δεν πέρασα.

Το θέμα είναι ότι τώρα δεν έχουμε καμία επαφή καθώς δεν νιώθει ωραία απέναντι στην κοπέλα και όπως ο ίδιος μου έχει πει: “δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό μεταξύ μας εφόσον δεν πρόκειται να γίνει κάτι στο μέλλον και άρα να ελπίζουμε άδικα”. Γιατί -πρέπει να σημειώσω- ότι στη Θεσσαλονίκη δεν θα πάω ακόμα κι αν πιάσω τη σχολή, λόγω οικονομικής κρίσης πια.

Για να μην σας κουράσω, το θέμα είναι ότι αυτή η απόσταση θα υπάρχει και δεν “κόβεται”… Δυστυχώς… Όμως εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του! Όσο παιδιάστικο και ανώριμο κι αν ακούγεται αυτό, αφού δεν τον έχω δει ποτέ… αλλά έτσι νιώθω και έτσι είναι.

Τι να κάνω; Το σκέφτομαι κάθε μέρα και δεν μπορώ να το σταματήσω…

Νάντια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να ντυθείς, να φορέσεις το καλύτερο χαμόγελο σου και να βγεις έξω, παρέα με μια καλή σου φίλη! Να προσπαθήσεις να γνωρίσεις κάποιον καινούριο, απο τη Νάξο, να είναι εκεί, κοντά σου, δίπλα σου. Όσο μάταιο και αν σου ακούγεται τώρα αυτό, αν αφήσεις τον εαυτό σου χαλαρό και ευδιάθετο να πλησιάσει κάποιο νέο πρόσωπο, θα δεις πως όλα θα φτιάξουν πάλι και θα έρθει η χαρά στη ζωή σου!!

  2. φιλη μου Ναντια θεωρω οτι στον ερωτα ανωριμοτητες και παιδιαστικα πραγματα ειναι αυτονοητες συμπεριφορες καθως κινουμαστε απο το συναισθημα,στην δικη σου ομως περιπτωση τα πραγματα ειναι διαφορετικα.Μηπως με το αγορι δεν εισαι ερωτευμενη οπως λες απλα εχεις κολλησει στο ενδιαφερον του,στα ομορφα του λογια και στο γεγονος οτι φανταζοσουν μια σχεση μαζι του?Οταν δεν ξερουμε καποιον συνυθως τον εξειδανικευουμε και πεφτουμε στην παγιδα να νομιζουμε οτι ειναι ο ιδανικος.Γιατι δεν προσπαθεις να πιστεψεις στον εαυτο σου και να αναζητησεις μια σχεση πραγματικη και οχι εικονικη.Μπορει ολα αυτα που γραφω να σου φαινονται δυσκολα ομως δεν ειναι αρκει να το θελεις πριν ανακαλυψεις οτι εχασες τον χρονο σου πιστευοντας σε κατι ψευτικο και ευκαιριακο.Ευχομαι ολα να πανε καλα….

  3. Κατ’αρχην λες πως ξερεις οτι εισαι ερωτευμενη μαζι του?!δεν τον εχεις δει καν ποτε κ δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη επικοινωνια!το οτι τον γνωριζεις μεσω αυτων που σου εχει πει η φιλη σου δε λεει τιποτα..τωρα οσον αφορα οτι εχει κοπελα δε το συζητω..υπαρχει περιπτωση να σου ελεγε οτι ειναι καλα μαζι της κ ειναι ερωτευμενος αν συζηταγατε το να ειστε μαζι?και βασικα μπορει ολα αυτα να ειναι στο μυαλο σου…κ εφ’οσον δεν εχετε ειδωθει ποτε κ πιθανοτατα ουτε θα βρεθειτε τι νοημα εχει να ασχολεισαι???

  4. μπορει να μην ειναι ερωτευμενος αλλα να την αγαπαει. το γεγονος οτι δεν θελει να χωρισει ειναι ενας πολυ καλος λογος για να τον βγαλεις απο το μυαλο σου.. δεν τον εχεις δει καθολου, πως μπορεις να εισαι ερωτευμενη?? αυτο που ζεις ειναι πολυ πλατωνικο. ξεκολλα απο αυτον γιατι δεν εχει τιποτα να σου προσφερει.. ειναι σε σχεση ο ανθρωπος και προτεραιοτητα του ειναι η σχεση του και οχι εσυ!!! φροντισε να βρεις καποιον που να σε θελει πραγματικα και να ειναι εκει για εσενα!!! αδικα χαλιεσαι για τον αλλον!!!

  5. τα βλέπω αυτά και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι !!!

  6. Καλα εγω αμφιβαλλω ετσι οπως τα λες οτι θα χωριζε καν πηγαινες εκει. Εχω την εντυπωση οτι απλα σε φλερταρε..μην βασανιζεσαι με σκεψεις τυπου και αν ειχα περασι Αθηνα. Αν το ηθελε τοσο θα ειχε ερθει αυτος. Ξεκολλα..

  7. εισαι νεα κοπελα! εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου και συ καθεσαι και μιζεριαζεις για καποιον που ουτε καν ξερεις πωσ ειναι στην πραγματικη του ζωη..ουτε αν ταιριαζετε σε αλλα επιδεδα! καιρος να διασκεδασεις ζησε τη ζςη σου και αν πραγματικα το σιμπαν θελει να στε μαζι να σαι σιγοθρι πωσ καπου καποια μερα ισωσ βρεθειτε ξανα !

  8. ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ Η ΟΧΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΕΙ…!!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΖΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…!!!ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ..ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ν ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.!!!!ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ??ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ???ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ???ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΚΥΝΗΓΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ..!!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤ ΜΥΑΛΟ..!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More