Νάντια: “Τι να κάνω; Να μείνω στη δουλειά επειδή η εποχή είναι δύσκολη, θυσιάζοντας τη ζωή μου;”

Από τη μία η δουλειά μου που δεν μου αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο και η προσωπική μου ζωή έχει μείνει τελείως στην άκρη με αποτέλεσμα να έχω πιάσει πάτο ψυχολογικά, να μην έχω όρεξη να δω κανέναν και να με ενοχλούν τα πάντα πάνω μου.

Κι από την άλλη βλέπω ότι οι πρώην μου έχουν συνεχίσει τη ζωή τους με άλλες γυναίκες. Τι να κάνω: να μείνω στη δουλειά επειδή η εποχή είναι δύσκολη θυσιάζοντας τη ζωή μου;

Νάντια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΦΥΓΕ!ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΡΙΣΗΣ

  2. Αν μπορείς να βρεις μία δουλειά, στην οποία θα μπορείς να δουλεύεις λιγότερες ώρες, ώστε να υπάρχει χρόνος για σένα, τότε, ναι, να αφήσεις την τωρινή σου δουλειά. Αν, όμως, δεν βρεις κάτι τέτοιο, είναι πολύ κουτό να μείνεις άνεργη, πάλι τα ίδια προβλήματα θα έχεις, όλη μέρα θα κάθεσαι, θα νιώθεις άχρηστη, άσε που δεν θα έχεις χρήματα και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, να μη θες να δεις κανέναν και να σε ενοχλούν όλα πάνω σου! Νομίζω χρειάζεσαι λίγες μέρες διακοπές, να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Αν, τελικά, παραμείνεις στη σημερινή σου δουλειά, προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε στιγμή ελεύθερου χρόνου που έχεις, είτε πρόκειται για 1-2 ώρες τη μέρα, είτε για ένα ΣΚ το μήνα!!Κάνε πράγματα που σου αρέσουν, ώστε να φτιάξει πάλι η διάθεση σου.

  3. “Κι από την άλλη βλέπω ότι ΟΙ ΠΡΩΗΝ μου έχουν συνεχίσει τη ζωή τους με άλλες γυναίκες. Τι να κάνω: να μείνω στη δουλειά επειδή η εποχή είναι δύσκολη θυσιάζοντας τη ζωή μου;” —– Την απαντηση κοριτσι μου πρεπει να τη δωσεις στον εαυτο σου ρωτωντας τον ομως τη σωστη ερωτηση. Και η σωστη ερωτηση δεν ειναι αυτη που μας κανεις. Καλη τυχη.

  4. egw pistevw oti apo ti stigmi pou exeis tin douleia sou na tin kratiseis, afou uparxoun anthrwpoi pleon pou me duxia kai me dontia prospathoun na vroun mia douleia stis meres mas! tha prepei na kaneis ena mikro sindiasmo anamesa sta duo. tis meres pou exeis repo tha sou protina na asxolise me ton eauto sou, na vgeneis me atoma akoma kai apo to xwro tis douleias sou, dieutinontas ton kuklo sou, kai tha deis pou tha sou pane ola kala. prpei episis na skefteis oti an afiseis tin douleia sou meta den tha yparxoun ta xrimata pou tha se voithisoun na asxolitheis me tin emfanisi sou..opotan kalutera elleipsi xronou para xrimatos..! afta apo mena! filika sophia!

  5. βρες καποιον απο τη δουλεια σ π ν δουλευει κα υτος 12 ωρες και περνα καλα μαζι τ αλλιως σηκω κ φυγε

  6. παιδιά δεν δουλεύω 12ωρα, είμαι κατά κάποιο τρόπο εσώκλειστη…και έχω ρεπό 1 μέρα την βδομάδα..τί να προλάβω να κάνω να βγω, να ξεκουραστώ, να κοιτάξω την ζωή μου τι????

  7. Ναντια μου, τι δουλειά κάνεις αν επιτρεπεται;

  8. Εδώ άλλοι παρακαλούν να βρουν μια δουλειά και φέρνω και εμένα ως παράδειγμα…1000 φορές να έχω μια δουλειά και να δουλεύω 12ωρα από το να κάθομαι όλη μέρα και να μην έχω μία στην τσέπη. Αυτά!

  9. @fks. Όταν εισαι 25 και δουλεύεις απο τα 21 δώδεκαωρα, όταν παίρνεις 5 μερες αδεια στις 365, όταν χάνεις τους φίλους σου γιατι απλα δεν έχεις χρόνο να τους δεις, όταν δεν έχεις σχέση γιατι δεν έχεις χρόνο να αφιερώσεις, όταν δεν έχεις δεύτερο ζευγαρι παπουτσια όχι γιατι δεν έχεις χρήματα να τα αγοράσεις αλλα χρόνο για να τα ψωνισεις, όταν σου χρωστάνε και 2 μήνες τουλάχιστον και λογω της εποχής που ζούμε δεν τολμας και να πεις τίποτα, ειναι λογικό να σου γεννιούνται προβληματισμοί όπως της Ναντιας. Δείτε λίγο και αυτή την πλευρά και μετα πείτε μας αν ειναι χίλιες φορές καλύτερα να έχεις μια τέτοια δουλεια που περιγράφω πιο πάνω. Δε λέω φυσικά σε καμμια περίπτωση οτι ειναι προτιμότερο να ειναι κάποιος άνεργος αλλα όταν δε ζεις και περνάνε οι μερες και τα χρόνια με αστραπιαίους ρυθμούς αρχίζεισ και αναρωτιέσαι τι ειναι προτιμότερο τελικα. Πολυ θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις επι του θέματος.

  10. Ναντια και ρενια καλησπερα ειμαι και εγω εργαζομενη απο τα 20 και ταυτοχρονα σπουδαζω. ειναι παρα πολυ δυσκολη η κατασταση στην ελλαδα και αυτη η σκεψη τριγυρνα στο μυαλο μου ενα εξαμηνο τουλαχιστον. Οντως 10-12 ωρες δουλειας με μισθο 600 καθαρο χωρις ρεπο να φοβαμαι να παρω αδεια για πεντε μερες και οταν πηρα να μου τηλεφωνει το αφεντικο και να μου λεει κακως που πηρα αδεια(δουλευω σε γιατρο και τον ειχα ειδοποιησει 7 μηνες πριν την αδεια μου!)δεν εντεχω ουτε εγω. Ουτε προσωπικη στιγμη ουτε καν με την αδερφη μου να βγουμε εξω. Συνεχεια εκνευρισμος το εχω ριξει και στο φαγητο….Εκανα υπομονη ομως και σηζητησα με τον εργοδοτη αν αλλαζει αυτο και αφου ειπε οχι του ειπα και εγω ΑΝΤΙΟ. Οικονομικη δυνατοτητα δεν εχω ουτε απο τον πατερα μου οτι κανω μονη μου θα το καταφερω.
    Οσο για τους πρωην μην τους βλεπεις και μην ψαχνεις να μαθεις νεα τους δεν αξιζαν για αυτο ειναι πρωην…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More