Νάσια: “Η δική μου ιστορία έχει να κάνει με σχέση εξ αποστάσεως… Τι μου προτείνετε να κάνω;”

Γεια σας!
Η δική μου ιστορία έχει να κάνει με σχέση εξ’ αποστάσεως.

Γνωριστήκαμε πριν από 7 μήνες στην Αθήνα, όπου είχα ανέβει να δω τη φίλη μου. Δεν ανταλλάξαμε τηλέφωνα, απλά με έκανε φίλη στο facebook και αρχίσαμε την επικοινωνία μας από εκεί.

Ο ίδιος μου είπε εξ’ αρχής ότι του αρέσω και ότι του άρεσα από την ημέρα που γνωριστήκαμε. Μου πρότεινε να έρθει στην πόλη μου να με δει. Στην αρχή του είπα, πως καλό θα ήταν να μη βρεθούμε καν, γιατί και εμένα μου άρεσε πολύ, αλλά η απόσταση είναι μεγάλο θέμα σε μια σχέση.

Ο ίδιος, πίστευε πως τα έλεγα για να δικαιολογηθώ, ότι και καλά δεν μου άρεσε κτλ. Του είπα, όχι στην αρχή, αλλά μετά το μετάνιωσα… Έτσι, πήρα την απόφαση και του είπα να έρθει.

Στις 14 Ιανουαρίου ήρθε και από τότε είμαστε μαζί! Είμαστε πολύ καλά, απλά εγώ στεναχωριέμαι πολύ, όπως και αυτός, που δεν βρισκόμαστε τόσο συχνά και δεν ζούμε τα καθημερινά πράγματα που κάνει ένα ζευγάρι.

Να σημειώσω ότι εργάζεται αλλά τα χρήματα που παίρνει δεν του αρκούν για να έρχεται στην πόλη μου κι εγώ δυστυχώς εξαρτώμαι οικονομικά από τους γονείς μου.

Τι μου προτείνετε να κάνω;

Νάσια

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Έχω κάνει κι εγώ σχέση από απόσταση με τη διαφορά ότι εγώ ήμουν στην πόλη μας κι εκείνος σπούδαζε σε άλλη πόλη. Είναι μια εμπειρία που δε χάνεις και τίποτα αν δεν τη ζήσεις,αλλά καλό είναι για να μη γίνει ξανά στο μέλλον. Είναι πολύ ψυχοφθόρο, μετά από κάποια στιγμή θα υπάρχει αρκετός εκνευρισμός και 80% των φορών απιστία είτε από τη μεριά σου είτε από του άλλου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις,κάτι που εγώ έκανα, είναι να μιλήσεις στη μητέρα σου αν είναι συνεργάσιμη, ίσως και να της τον γνωρίσεις για να σε “αφήνει” να τον επισκέπτεσαι πιο συχνά ίσως και με την άγνοια του πατέρα μερικές φορές 🙂 Πάντως μια σχέση από απόσταση είναι καταδικασμένη,αλλά νέα παιδιά είστε,ζήστε το.

  2. εγω λεω να το ζησεις! κι οπου σας βγαλει… οι σχεσεις απο αποσταση δεν ειναι παντα καταδικασμενες! ναι, ειναι δυσκολες! και αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη μεσα στο ζευγαρι εως και ακατορθωτες! αλλα, εγω ειμαι με το αγορι μου 6 χρονια και τα 4 χωρια απο σπουδες…. γινεται! αρκει να το πιστεψεις και να το θελεις πραγματικα! οσον αφορα το οικονομικο, βρες κι εσυ μια δουλεια ή μαζευε λεφτα απο αυτα που σσου δινουν οι γονεις σου για να μπορεις να πηγαινεις να τον βλεπεις! ΠΡΕΠΕΙ να βρισκεστε!!!

  3. sinfono me tin Mary.

  4. Συμφωνώ με την Χριστίνα. Απλά ζήστε το. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Μόνο θα κερδίσεις. Είτε συνεχιστεί είτε όχι εσύ θα αποκτήσεις την εμπειρία του να ζεις έναν έρωτα από απόσταση και θα κρίνεις αν θα επιλέξεις ξανά να το ζήσεις στο μέλλον. Εγώ και το αγόρι μου είμαστε από 2 διαφορετικές πόλεις και γνωριστήκαμε όταν πήγα μια φορά στην πόλη του. Αυτό που συνέβη μεταξύ μας ήταν μαγικό. Εγώ σπούδαζα και αυτός κατάφερνε αφού του το επέτρεπε η δουλειά του να έρχεται για να βρισκόμαστε. Τελείωσα με τη σχολή μου και τα πράγματα ήρθαν έτσι και επέστρεψα στην πόλη όπου γεννήθηκα. Απ’ότι καταλαβαίνεις η απόσταση αυξήθηκε πολύ. Παρ’όλα τα εμπόδια όμως καταφέρνουμε να βρισκόμαστε 1 φορά το μήνα περίπου και είμαστε μαζί 2 χρόνια και κάτι. ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. Δοκιμάστε και όπου βγει 🙂

  5. εγω εχω σχεση εδω και 8 χρονια με ενα εξαιρετο παιδι.σπουδαζα στην ιταλια 5 ολοκληρα χρονια.ζησαμε την αποσταση 5 χρονια.ηταν δυσκολα αλλα τοση αγαπαη που ειχαμε ο ενας για τον αλλον τα μηδενιζε ολα.εφευγα κρυφα απ τους δικους μου μια φορα τον μηνα.μιλουσαμε συνεχεια απ το τηλεφωνο και οτι κινηση κι αν εκανα εκει το ηξερε.ηξερε τα παντα.οπως κι εγω.καναμε το προγραμμα μας τοσο οσο να νιωθαμε ο ενας τον αλλον κοντα.η ζηλειες κ οι καυγαδες βεβαια υπηρχαν στα φουλ τους.ομως μετα απο λιγο τα βρισκαμε.ποτε ομως δεν φταναμε να λογομαχουμε ακραια{βρισιες}.οι φιλες μου μου ελεγαν πως καταφερνω να εχω αυτη την σχεση καθ ‘οτι τα τελευταια χρονια δεν εβγαινα εξω τα σαββατοβραδα επειδη μου ελειπε ο ανθρωπος μου.οσες φορες εβγαινα εξω για ενα ποτο για να ξεσκασω ,παθαινα καταθλιψη.μονο οταν βγαιναμε και οι δυο εξω παντα τσακωνομασταν λογω ζηλειας και φαντασιας..τωρα μετα απο 8 χρονια ειμαστε ερωτευμενοι και χτιζουμε το σπιτι μας που θα στεγασουμε τον ερωτα μας!!ποτε δεν εχουμε χωρισει σε ολα αυτα τα χρονια.εκτος απο τσακωμους που παντα κραταγανε 4 μερες χωρις επικοινωνια.για να κρατησει μια σχεση ομως απο αποσταση πρεπει να το θελουν κ οι δυο και να υπαρχει κατι πολυ δυνατο,η χημεια που λενε.αυτο βεβαια χτιζεται με το καιρο.για μενα η σχεση απο αποσταση δεν ειναι καταδικασμενη απο προσωπικη μου πειρα.ελπιζω να σε βοηθησα.εγω στη θεση σου δεν θα το αφηνα.το ταιρι μας μπορουμε να το βρουμε σε οποιαδηποτε μερος της γης……..εμεις μετα ενωνουμε τις ζωες μας.

  6. Προσωπική μου άποψη είναι να δοκιμάσετε και όπου βγει. Σε αυτές τις δυσκολίες θα ανακάλυψεις και πόσο δυνατός είναι ο έρωτας σας και αν αξίζει.

  7. me to agori mou eixame 1.5 xrono sxesi apo apostasi k 1,5 xrono exei erthei stin polh mou k eimaste mazi!!! gia mena i apostasi den apotelese pote provlima apla giati akoma k auta pou zousa mazi tou den sugrinontan me otidipote allo k iksera oti aksizei na perimenw, to oti esu omws thes kati allo den tha vgei se kalo. tha se kourasei k tha arxiseis tis sugriseis me allous. sxesi apo apostasi etsi den ginetai. an ontws uparxoun pragmata gia na meineis mazi tou tote proxwra! k fusika an uparxei periptwsh kapoia stigmh kapoios apo tous duo na metakomoisei. an oxi tote tzampa paideueste… auta ta pragmata gia mena einai gia pragmatika ksexwristes sxeseis! sxeseis pou koitane mono mprosta k atoma pou den klaigontai me oti den exoun. alla einai pragmatika me oti exoun

  8. Ζήσε το!
    Αμα δεν το δοκιμασεις δεν θα ξερεις αν αξιζε ή οχι.
    Καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες.
    Αμα θελουν και οι ολα γινονται! Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο!

  9. ezisa ton apoluto erota apo apostasi…itan tromera psuxofthoro, tromera vasanistiko giati den itan apla mia sxesi…itan enas trellos erotas…mia apli sxesi antexetai, otan omos to pathos kai o erotas einai akraia….(mia fora sti zoi) tote einai tromera zoriko…isame giati den to antexame…eixame xasei tous eautous mas!!!! zousame mono gi afto….itan arrosto alla eilikrina axehasto!!!!

  10. νασια εγω σου προτεινω να το ζησεις.ζω κ εγω μεσα σε μια σχεση απο αποσταση εδω κ 3 χρονια περιπου.σκεψου οτι εγω με το αγορι μου γνωριστηκαμε απο ενα λα8ος τηλεφωνημα στο κινητο!κανει ενα επαγγελμα που πολλες φορες αναγκαζεται να πηγαινοερχεται στο εξωτερικο και η δικια μου εργασια δεν μου επιτρεπει να φευγω συχνα απο την πολη εργασιας μου και ακομα δεν εχουμε καταφερει να βρεθουμε απο κοντα ουτε μιση φορα αλλα τα εχουμε γιατι μιλωντας μαζι του στο τηλ τον ερωτεθτηκα κ ειμαι διατεθημενη να τον περιμενω!πιστεψε με αξιζει!

  11. pros MALOU : kopelia otan les oti ta exete 3 xronia ti ennoeis thlefwnika?kai pws ginetai ayto?

  12. ginetai kopelia..gnwristhkame mesw thlefwnou milousame gia kairo k ton erwteuthka!stelnoume fwtografies mas sxedon ka8hmerina o enas ston allo k milame oso perissotero ginetai!!!ta exoume estw k etsi!egw pantws ton exw agaphsei k kapoia mera 8a ton dw k apo konta!

  13. MALOU πρώτον αυτό που περιγράφεις δεν είναι φυσιολογική και υγειής σχέση αλλά κάτι πλατωνικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει physical contact με άλλες! Ξύπνα και βρες κανέναν πραγματικό άντρα γιατί σε βλέπω να καταλήγεις σε ψυχολόγο 😛

  14. MARY giati to les auto re?me agapaei k me noiazetai para polu k to deixnei ka8hmerina k apo th stigmh pou milame sxedon ka8e mera dn exei xrono gia alles opws les.an h8ele na phgainei me alles se mena giati na milouse?kapoies sxeseis einai idiaiteres k paraksenes opws h dikh mou alla aksizoun

  15. @ mallou: ena exw na pw, etsi kai kanoniseis na ton deis kai na ta peite apo konta kai einai kanena teras i dn exei kamia sxesi me to auto pou fantazosoun emfanisiaka, thelw polu na kserw an tha sunexiseis mazi tou! eimai polu periergi na mathw..

  16. Επειδή διαβάζω διάφορα τραγελαφικά εδώ μέσα, κορίτσια να ξέρετε οτι δεν έχει σημασία πόσα τηλέφωνα σας κάνει τη μέρα ο άντρας. Αν είναι σε άλλη πόλη μπορεί ανετότατα και να τηλεφωνεί σε άλλες αι να βγάλει τα μάτια του στο ενδιάμεσο. Αλλωστε μη ξεχνάτε τι είπε η Σάρον Στόουν: οι γυναίκες προσποιούμαστε τον οργασμό, οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις.
    Προσοχή λοιπόν.

  17. kaneis la8os me agapei den me koroideuei

  18. siwph..isws tin exeis pathsei gi auto ta les auta.den einai oloi oi res to idio.

  19. καλα malou εισαι βαθια νυχτωμενη σορρυ κιολας,ειναι πλατωνικο αυτο που εχεις τελος.κ το αποκορυφωμα ειναι οτι πιστευεις οτι ειναι πιστος.ξερεις κατι τετοιο δε γινεται αφου μια μερα να θελει σεξ ο ανθρωπος κατι θα κανει οχι μαζι σου.

  20. Nασια ειχα και γω επι 3μιση χρονια σχεση εξ αποστασεως οντας φοιτητρια. τα ειχαμε για 3 μερες και ξαφνικα εφυγε. ενα μηνα εδω ενα μηνα εκει ηταν, ημασταν κρεμασμενοι και οι 2 στα τηλεφωνα ατελειωτες ωρες την ημερα.. οντως πολλοι λενε ψεμματα και κανουν πραγματα παραλληλα.. μπορει ομως και να μη σου πει ποτε ψεμματα δε μπορει κανεις να το ξερει αυτο με σιγουρια. δεν ειναι σιγουρα ολοι ιδιοι.. εμενα μου εκμυστηρευτηκε οτι μου χε πει ψεμματα για να βγει εξω πχ ..αλλα ως εκει. τυχαινουν αυτα. εσυ θα κρινεις αν σου λεει αληθεια ο αλλος η οχι. βεβαια παιζει ρολο το ποσο συχνα συναντιεστε και το ποσο θερμος ειναι μαζι σου. βεβαια ολα αυτα ειναι σχετικα..αν θελει να πει ψεμματα κανει τα παντα. γιαυτο δε μπορω να σου πω σιγουρα τι να κανεις. εγω ημουν 3 χρονια μαυτον τον ανθρωπο ωσπου χωρισαμε εξαιτιας της αποστασης….ειναι το αμα αντεχει ο καθενας, και παιζει ρολο και το ατομο εχεις απεναντι σου..

  21. pros when i was:mou einai pistos auto mou deixnei kopelia.k sto katw katw ths grafhs an h8ele na phgainei na kanei sex me alles emena pou den me exei sunanthsei pote apo konta gt na mou milaei oli mera k olh nuxta sto thlefwnaki??kapoioi antres einai ksexwristoi

  22. ενταξει αφου αυτο πιστευεις καλως…αλλα ξαναλεω δεν λεει κατι που μιλατε ολη μερα στο τηλ.αλλα γενικοτερα πιστευω πως,αν ειναι ο αλλος να την κανει(απιστια)θα την κανει οπως κ να χει ακομη και συνεχεια μαζι να ειστε.αλλα δεν θελω να σου αλλαξω την γνωμη σου για αυτο το θεμα εσυ ξερεις!και κατι αλλο,λες οτι τον αγαπας 1ον για να αγαπησεις εναν αντρα πρεπει να περασει πολυς καιρος-χρονος 2ον μαλλον αυτο που νιωθεις πιστευεις πως ειναι αγαπη ισως ειναι κατι αλλο πχ συμπαθεια,ενδιαφερον,ερωτας,περιεργεια…
    και αν οντως εχετε κολλησει κ δεν ξεκολλατε γιατι δεν εχετε ηδη συναντηθει?ενας ερωτευμενος δεν αντεχει για πολυ μακρια απο το προσωπο που τον ενδιαφερει.

  23. sumfwnw me ato to teleutaio mazi sou omws kapoies fores uparxoun orismens sun8hkes kai gegonota sth zwh pou den afhnoun ta pragmata na ekselhx8oun opws 8a 8elame

  24. pros malou: 3 xronia den exete kataferei na vretheite esto gia 2 ores? oso stenotita xronou kai oikonomiki na iparxei kapou kapote tha vriskosastan…kati vromaei….kai epeidi exo xanadei tetoia istoria..autos sigoura kanei ti zoi tou…kai exeis sigoura kapoio psixologiko thema

  25. telika.eixate dikio.oloi einai pseutes k upokrites

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More