Νεφέλη: “Από αυτά που σας είπα τι καταλαβαίνετε; Του αρέσω;”

Είναι ένα παιδί εδώ στο χωριό μου που φέρνει τα φάρμακα στους κατοίκους του χωριού. Τον είδα πρώτη φορά αρχές Σεπτεμβρίου και τρελάθηκα! Εμείς στο χωριό μου έχουμε μαγαζί και αφήνει εκεί τα φάρμακα.

Η μαμά μου ήθελε να πάω να του πω να μας φέρει μια κρέμα που ήθελε. Εγώ πήγα και μόλις μπήκα μέσα μου χαμογέλασε κι εγώ του είπα ότι θέλω την τάδε κρέμα. Αυτός είπε ok!

Μετά από λίγο με φώναξε μια κοπέλα από εδώ στο χωριό να πάω εκεί που ήταν αυτός. Πηγαίνοντας της λέω: τι θέλεις ρε; Και βγήκε αυτός έξω, χαμογέλασε! Μου είπε ότι ξέχασε την κρέμα που του είπα να φέρει. Του την ξαναείπα και μου είπε ok. Με ξαναρώτησε και που να τη φέρει, ενώ του είχα πει και πριν!

Αυτή η κοπέλα μετά μου είπε ότι αυτός της είπε να με φωνάξει γιατί ξέχασε ποια κρέμα του είπα να μου φέρει! Εν τω μεταξύ, αυτός με ρώτησε και πού! Hahah 😀

Λοιπόν, εκείνη τη μέρα έτυχε να είμαι εγώ στο μαγαζί και ήρθε αυτός να αφήσει τα φάρμακα. Όταν τον είδα να μπαίνει τρελάθηκα! Ήρθε, με χαιρέτησε και με ρώτησε τι κάνω. Μετά άφησε τα φάρμακα κι εγώ πήγα να πάρω τα λεφτά για να τον πληρώσω.

Τον πλήρωσα και μου είπε συγχαρητήρια που πέρασα στις Πανελλήνιες. Εγώ του είπα ευχαριστώ και μετά άρχισε να με ρωτάει που πέρασα κι αν θα πάω! Μου είπε για τη δική του σχολή και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό, τι κι αν κάνω.

Μιλούσαμε αρκετή ώρα και μετά έφυγε. Εγώ δεν το περίμενα με τίποτα. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδα… και μιλήσαμε. Ξανά μετά από εκείνη τη μέρα τον είδα σήμερα και πετούσα στα σύννεφα!

Καθόταν έξω από το ιατρείο κι όταν πέρασα με χαιρέτησε και με ρώτησε τι κάνω. Μετά πήγα στο μαγαζί και η μαμά μου ήθελε να πάω να τις γράψω κάτι φάρμακα και πήγα σε αυτόν…! 🙂
Του έδειξα τα φάρμακα και τα έγραψε. Μετά πήγε μια κυρία, έγραψε κάτι δικά της κι όταν έφυγε του λέω: σε έχουν πρήξει ε; Και μου είπε ναι, εσένα… Και γύρισε το θέμα σε μένα.

Και με ρώτησε αν πήγα να γραφτώ στη σχολή μου. Έχει και τέλειο χαμόγελο και τέλεια φωνή! Έχω ξετρελαθεί μαζί του πραγματικά! Μετά με ξαναρώτησε αν πάω στη σχολή και θυμόταν που πέρασα!! 😉

Μου είπε για τα μαθήματα που έχει αυτός και γενικά μου είπε ότι η σχολή του είναι δύσκολη. Μιλήσαμε λιγάκι και μετά εγώ έφυγα γιατί μια κυρία πήγε να γράψει φάρμακα. Πιο μετά τα έφερε στο μαγαζί και ήμουν εγώ πάλι. Αυτή τη φορά όχι τυχαία. Τα έφερε, με χαιρέτησε, με ρώτησε τι κάνω… όπως πάντα χαχα!… και μετά τον πλήρωσα και φεύγοντας μου είπε: τα λέμε, ε;

Μετά εγώ έκλεισα το μαγαζί και πηγαίνοντας σπίτι με φώναξε με το όνομά μου. Που το ξέρει;;;

Είχαμε μιλήσει, αλλά δεν είχαμε γνωριστεί! Και μου είπε να πω στην γιαγιά μου να μην κοιμηθεί γιατί θα τις πάει τα φάρμακα. Της γιαγιάς μου τα φέρνει σπίτι, άρα ξέρει που μένω γιατί μένω πάνω από τη γιαγιά μου. Εγώ του είπα ok!

Μετά ήρθε σπίτι. Όταν εγώ κατέβαινα και μου χαμογέλασε και του λέω εγώ: “Και στο σπίτι;”
Και μου λέει: “Ναι! Πάντα τα έφερνα εδώ.” Το αστείο είναι ότι εγώ ποτέ δεν τον έβλεπα!

Πήγα εγώ κάπου κι όταν γύρισα σπίτι αυτός έβγαινε. Του είπα: “Τέλος;” Και μου είπε “ναι”. Δεν ξέρω πως μου βγήκε και του είπα: “Μιλάμε τόσο καιρό και δεν έχουμε γνωριστεί!”

Του είπα το όνομά μου, έδωσα το χέρι μου και μου το έδωσε κι αυτός και μου είπε το δικό του. Μετά αυτός έφυγε από το σπίτι μου κι εγώ ανέβηκα πάνω.

Από την πρώτη φορά που τον είδα τον σκέφτομαι συνέχεια! Μου αρέσει πάρα πολύ και θέλω να γίνει κάτι μεταξύ μας! Από αυτά που σας είπα τι καταλαβαίνετε; Του αρέσω; Πρέπει να κάνω ένα βήμα την επόμενη φορά που θα τον συναντήσω και τι να του πω;

Θέλω να αρχίσω να μιλάω μαζί του! Αχχχχχ, δεν ξέρω τι να κάνω! Help me!

Nefeli

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Pados min tou xanapeis “ti theleis re?”!!!

  2. an sou aresei polu kane esu kinisi ,ayto poy epathes legetai keraynovolos ervtas!!!!!den yparxei kalytero; )

  3. Symfwnw!!!Exeis dagkwsei thn lamarina pou leme!!!Poso wraio einai ayto to synais8hma…!!!Afou sou aresei toso polu kane esu to epomeno vhma ths gnwrimias!!Kalh epityxia Nefelaki!!!

  4. to ” ti theleis re?” dn to eipa se ekeinon, alla stin kopela! 😉 diladi san ti na kanw xrusa?

  5. Isxuei oti sou aresei para polu…alla prepei na ginei kati parapanw nomizw!Arketa me tis xairetoures kai ti kaneis,pws eisai!!!
    Den einai kairos na proxwrhsete?
    Den mporw na katalavw an tou areseis h oxi dioti den exei ginei kai kati to tragiko,apla xairetieste!!!!
    Proxwra kai mhn fovasai tipota :D:D

  6. Nefelaki tn exeis patisei tn lamarina. Alla nomizw oti kai aftos se 8elei.Opote lew sto 4ito amesws!!! 😉

  7. εννοω ζητα εσυ καποιο ραντεβου η’ το τηλ.το fb δεν ξερω κατι τετοιο παντως δεν ειναι κακο να κανεις εσυ το βημα μη κολλας σε τετοια γιατι ποτε δεν ξερεις ισως να ειναι το αλλλο σου μισο ο ερωτας της ζωης σου …μπορει και οχι αλλα αφου ειναι κεραβνοβολος αξιζει
    κατα την γνωμη μου αυτοι οι ερωτες ειναι οι πιο ωραιοι εγω απο κεραβνοβολο ερωτα επαθα το κολλημα της ζωης μου και κραταει χρονια.ελπιζω να πανε ολα καλα 🙂

  8. sas euxaristw koritsia oles para polugia tis gnwmes pou mou dwsate!! :)) alla dn kserw ti na kanw gt ntrepomai na kanw egw tin prwti kinisi! mou faineti kapws to na tou zitisw to til tou i akomi perissotero to fb! dn kserw, enw trelainomai kollaw!! dn to exw ksanakanei k episis olo auto einai prwtognwro! dn m exei ksanasumvei! i ali9eia einai oti ntrepomai polu!

  9. γιατι να κανεις εσυ το πρωτο βημα? απλα δειξε οτι σου αρεσει (με χαμογελα κτλ.) αλλα μη ζητησεις εσυ το φεισμπουκ ή το τηλ. ασε αυτον….εσυ απλα δωσε το πρασινο φως!!

  10. Όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία, δεν την αφήνεις ανεκμετάλευτη.. Αν την χάσεις μπορεί να μην ξαν΄ρθει ποτέ…

  11. kale pes tou na pate gia ena kafe!!!!mhn kollas se tetoia!!!!!fainetai oti areseis kai se auton!!!! 😉

  12. κανε το πρωτο βημα καλυτερα να εχεις τυψεις παρα απωθημενα λενε…..!

  13. h nefelh allo rwtaei..an katalavame na tou aresei pragma to opoio se kamia periptwsh den vgainei ws sumperasma…gia na kseroume kai ti diavazoume!!!nefelh, an sou aresei auto to agori na epidiwkseis mia gnwrimia. arxika xalara kai vlepeis…den exeis na xaseis kati.

  14. lia otan les gnwrimia ti akrivws ennoeis??

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More