Νεράιδα: “Με άγαπησε, με φρόντισε με μια αγάπη ανιδιοτελή. Εγώ δεν το άντεχα όλο αυτό…”

Θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας για την ιστορία μου…

Εδώ και 27 μήνες γνώρισα τυχαία ένα παιδί με το οποίο από την αρχή ένιωσα διαφορετικά, όμορφα, ιδιαίτερα.

Από την αρχή με νοιάστηκε, με αγάπησε, με φρόντισε με μια αγάπη ανιδιοτελή, βαθιά, αγνή. Εγώ δεν το άντεχα όλο αυτό κι έβγαλα όλες τις ανασφάλειες, τις φοβίες, τα κόμπλεξ μου… Έβγαλα ό,τι είχα από το παρελθόν, ό,τι δεν άντεχα σε μένα και στους άλλους, πάνω του.

Έφευγα και τον κράταγα μακριά πάνω από ένα χρόνο, όπου και με περίμενε. Φοβόμουν τι θα πει ο κόσμος, τον προσέβαλα, τον πόναγα, τον θύμωνα για αυτό. Ήμουν αναβλητική και δύσπιστη. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον εαυτό μου, πόσω μάλλον όλο αυτό το όμορφο που μου συνέβαινε.

Εκείνος πρώτη φορά περίμενε ένα χρόνο και κάτι μια γυναίκα με όλα αυτά που του είχα κάνει εγώ. Αλλά κι εγώ, πρώτη φορά φερόμουν τόσο άδικα σε έναν τόσο καλό άνθρωπο και γλυκό άντρα. Κόψαμε αφού δεν άντεχε άλλο και μου είπε να συνεχίσω τη ζωή μου.

Μετά από λίγο καιρό, τυχαία από ένα τηλεφώνημα, αρχίσαμε να μιλάμε ξανά. Αρχίσαμε να δενόμαστε και να ερχόμαστε πιο κοντά. Βγαίναμε κι έδωσε ξανά μια ευκαιρία σε εμάς και τελικά κάναμε σχέση. Εκεί εγώ ήμουν χειρότερη. Έβγαλα άλλα τόσα “μη”, “δεν” και “όχι”. Προβλήματα και φόβους από το πουθενά.

Ήξερε πως δεν είμαι έτσι, αλλά δεν άντεχε άλλο. Σε λίγες μέρες άρχισε να παγώνει πάλι η καρδιά του. Μου είπε: βρες τα με τον εαυτό σου και τότε τα βρίσκεις και μαζί μου.

Τότε κατάλαβα πως έχασα τον δεδομένο άντρα, άνθρωπο και φίλο που ήταν πάντα εκεί να με στηρίζει, να με πιστεύει, να με αγαπά ξανά…. και τώρα δεν είχε κι άλλες ευκαιρίες πια. Κατάλαβα το λάθος μου, αλλά δεν άλλαξα ακόμα όσα ήθελα εγώ για μένα.

Όμως πήγα και τον βρήκα μέσα σε ένα μήνα. Ήρθε, με πήρε, έκατσε να με ακούσει, με ρώτησε τι είχα να του πω και του είπα: τίποτα, ήρθα απλά να σε δω. Από τότε πέρασε περίπου ένα πεντάμηνο με τηλεφωνική επικοινωνία, χωρισμένοι πια και με μια γνωριμία 15 μηνών περίπου όπου σε κάθε επικοινωνία ρώταγε αν είχα καταφέρει 2-3στόχους που θα έκαναν καλύτερη τη ζωή μου και που από την αρχή που με γνώρισε του είχα πει και ήξερε πόσο θέλω.

Εγώ δεν είχα κάνει τίποτα από αυτά, όμως είχα μετανιώσει και ζήτησα να βρεθούμε από κοντά να του μιλήσω. Μετά από πολύ ζόρι δέχθηκε, αφού θεωρούσε πως είχε κάνει λάθος στα όσα τέλεια πίστευε για μένα και ότι τελικά ήμουν ένας άνθρωπος με άλλο τρόπο σκέψης, νοοτροπίας και λειτουργίας.

Βρεθήκαμε πριν ένα χρόνο, όπου εκεί, μετά από ώρες κουβέντας που έβγαλε όλον τον πόνο του -δεν φαντάστηκα πως τον πόνεσα τόσο!-, το θυμό του και την απογοήτευσή του για μένα και όλο αυτό.

Μου είπε πως πια ένιωθε ένα κενό, αυτός που ήθελε μια μεγάλη αγάπη από όλο αυτό ανάμεσά μας και πως πια δεν θα μου έδινε άλλες ευκαιρίες. Πως αφού κάτι δεν πήγε από την αρχή καλά ανάμεσά μας δεν θα πάει ποτέ κι άλλα τέτοια.

Μου έκανε κάποιες ερωτήσεις σε σχέση με αυτά που περίμενε και δεν τον κάλυψα. Κι εκεί έληξε το θέμα λέγοντάς μου να προσέχω και να αγαπώ τον εαυτό μου και πως δεν θέλει καμία επικοινωνία, ούτε τυπική, ανθρώπινη, φιλική, τίποτα.

Έφυγα διαλυμένη, του έγραψα ένα mail το ίδιο βράδυ και χάθηκα. Μετά από δύο μήνες είχα γενέθλια. Έστειλε ευχές. Όχι τυπικές, αλλά όχι και ερωτικές. Με ξάφνιασε η κίνησή του. Από τότε και για 11 μήνες είχαμε επικοινωνία με μηνύματα σε γιορτές, γενέθλια κτλ.

Τους τελευταίους 4 μήνες έκανα γλυκές κινήσεις να τον προσεγγίσω και να του ζητήσω να βρεθούμε από κοντά. Όλος αυτός ο καιρός έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή μου αναγκαστικά. Με ωρίμασε, με έκανε πιο σοφή. Έτσι αποφάσισα να προσπαθήσω ξανά μαζί του, γιατί ποτέ δεν έφυγε από μέσα μου.

Του έστειλα δώρα, προσκλήσεις με ρομαντικό τρόπο και τον καλούσα. Δεν έλεγε όχι, αλλά δεν ερχόταν. Πάντα μία δικαιολογία. Ένα βράδυ του τηλεφώνησα. Το σήκωσε και μου μίλησε ήρεμα. Με ρώτησε για τα νέα μου, με συνεχάρη για όσα έμαθε πως είχα κάνει και μου είπε για κάποια προβλήματα δικά του που είχε αυτον τον καιρό.

Εκεί για τρίτη φορά του είπα να βρεθούμε για έναν καφέ. Το άφησε ανοιχτό, αλλά ποτέ δεν πήρε. Μετά από 5 εβδομάδες γιόρταζε. Του έστειλα ένα δώρο με θέμα την αγάπη και του είπα πως για να ολοκληρωθεί το δώρο πρέπει να το περάσουμε μαζί. Μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε πως είναι πολύ όμορφο, αλλά θέλει να είναι ειλικρινής μαζί μου: δεν θέλει κάτι περαιτέρω.

Του τηλεφώνησα. Ήμουν χάλια. Προσπάθησα να καταλάβω γιατί όλα αυτά τόσους μήνες. Μου είπε πως τον πιέζω, πως δεν επιθυμεί κάτι άλλο από εμάς και πως αφού δεν πήγε από την αρχή, δώσαμε τις ευκαιρίες μας, δεν ήταν να πάει. Μου είπε πως δεν θέλει να με στεναχωρεί, πως η αγάπη είναι μια πολύ σημαντική λέξη κι από ευγένεια όταν του στέλνουν μήνυμα απαντά.

Άρχισα να φωνάζω αν από ευγένεια είναι όλο αυτό και φώναζε κι εκείνος και τότε μου είπε πάλι: τι θέλεις να μου πεις; Δεν του είπα.

Τότε μου είπε έλα για έναν καφέ να σε δω, να με δεις, αλλά δεν θα αλλάξει κάτι. Ρώτησα αν υπάρχει άλλη. Δεν έλεγε. Και μου είπε: δεν σου λέω, δεν είσαι κάτι πια στη ζωή μου. Εγώ σε ρωτάω;

Τότε, επειδή ήξερε πως θα ήταν ένας λόγος να τα αφήσω όλα, του είπα πως αν υπάρχει κάποια άλλη που τον κάνει ευτυχισμένο να μου το πει και θα χανόμουν για πάντα από τη ζωή του. Δεν μίλησε τότε. Του είπα: άσε με να προσπαθώ, αφού είσαι μόνος. Του είπα πως δεν θέλω από χάρη να έρθει, αλλά αν μπορεί να έρθει να με δει, έστω μία φορά, βάζοντας στην άκρη το παρελθόν, όσα του έκανα για λίγο και νιώθοντας πως έχει απέναντί του μια κοπέλα που συμπαθεί απλά -χωρίς το παρελθόν με τον πόνο του. Και να με ακούσει, να με δει -όχι εξωτερικά, αλλά με τα μάτια της καρδιάς του, κι αν δεν του βγει τίποτα, καλώς.

Και είπε θα το κάνω. Θα σε πάρω το Μάιο (γιατί τον Απρίλιο είχε κάποια προβλήματα από καιρό που έπρεπε να τακτοποιήσει). Είπε πως θα με πάρει μέσα στο Μάιο να το κανονίσουμε. Εγώ του είπα πως έχω ένα θέμα υγείας με τη μαμά μου το Μάιο και μου είπε πως αυτός θα με πάρει κι αν δεν μπορώ του λέω μετά από λίγες μέρες και βρισκόμαστε.

Μετά από λίγες μέρες του έστειλα ευχές για τη γιορτή του και του είπα να έρθει καλοπροαίρετος, χωρίς προκατάληψη και βάζοντας στην άκρη το παρελθόν. Κι εκείνος μου είπε θα τα πούμε τον άλλο μήνα. Από τότε περνάνε οι μέρες και περιμένω. Έχω ακούσει διάφορες αντιφατικές απόψεις από φίλους και νιώθω πολύ μπερδεμένη και λυπημένη. Όλα γυρνάνε στο μυαλό μου.

Δεν ήταν ψεύτης έως τώρα κι αφού το είπε θα έρθει. Ή μήπως αναγκάζεται να έρθει και δεν θα αλλάξει κάτι; Όμως γιατί να πει ψέματα; Μήπως ήθελε να με ξεφορτωθεί; Αν δεν ένιωθε τίποτα δεν θα με έκοβε ένα χρόνο τώρα; Όσο καλός και να ήταν, άμα υπάρχει κάτι άλλο θα δεχόταν; Μήπως άλλαξε γνώμη ή επηρεάστηκε από φίλους; Και γιατί να έρθει; Βγήκαμε πέρισυ τέτοια εποχή και κάναμε ξεκαθάρισμα… Υποβόσκει κάτι και τί; Ή δεν υπάρχει πια κάτι μέσα του;

Ξέρω πως σας κούρασα, αλλά για μένα είναι πολύ σοβαρό το θέμα τόσο καιρό. Δεν ξέρω πια αν υπάρχει ή υπήρξε ποτέ αγάπη… Αν όλο αυτό σημαίνει κάτι, αν ήταν μια ιστορία αγάπης ή τίποτα ιδιαίτερο… Κι αν υπάρχει πια μέλλον…

Είμαι 32 κι αυτός 34 πια, για να έχετε εικόνα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και κάθε άποψη καλοδεχούμενη.

Νεράιδα

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Απο το γράμμα σου βγαίνει ενα πράγμα πολυ έντονα: σκάς γάιδαρο. Εδώ εγώ κουράστηκα που το διάβασα, φαντάσου αυτός ο άντρας που το έζησε! Το θέμα σου είναι μάλλον εγωιστικό και επειδή τώρα αυτός σε αγνοεί δεν το δέχεσαι και τον θές με το ζόρι πίσω. Μα αφου καλή μου απο την αρχή δεν τον ήθελες και όλο προβλήματα δημιουργούσες. Τί τον κουράζεις τον άνθρωπο; ʼστον στην ησυχία του και στη νέα του σχέση. Βρές πρώτα τί θέλεις (γιατι δεν ξέρεις τι θέλεις) και μην ταλαιπωρείς αυτόν και τον εαυτό σου.

  2. Το ποταμι δε σταματησε ποτε να κυλαει….Γι’αυτο καλη μου καιρος να δεχτεις την αληθεια.Τον εδιωξες με τον τροπο σου κι αυτος απλα προχωρησε.Ειναι απλα τα πραγματα…..

  3. αυτη η σχεση απο την αρχη προβληματικη ηταν . ο ανθρωπος εχεις κουραστει.. αστον… ψαξε καλυτερα τον εαυτο σου και ξεκινα με καποιον αλλον τη ζωη σου.. η δ τα ειπε μια χαρα.

  4. Πραγματικά μέχρι να δω στο τέλος τις ηλικίες νόμιζα ότι όλο αυτό το έγραφε 20χρονο και ήξερα πάνω κάτω τι να πω. Όμως σε αυτήν την ηλικία δε δικαιολογείσαι θα έπρεπε να ξέρεις πως να φερθείς… ʼστον τον άνθρωπο να ηρεμήσει, λογικά έχει άλλη και καλά κάνει, ελπίζω να μην της βγάλει κακία απ τη δική σας σχέση γιατί τότε δε θα θέλει όχι να σε ξαναδεί απλώς, θα σε σιχαθεί…

  5. Έλα βρε Mary μην της μιλάς τόσο σκληρά. Πονάει η κοπέλα.Νομίζω πως έχει φοβερές ανασφάλειες και αν δεν τις ξεπεράσει θα έχει πρόβλημα. Δεν νομίζω πάντως ότι το ήθελες το παιδί. Και όλα αυτά πιο πολυ για εγωϊσμό γίνονται τώρα. Από την άλλη δεν βλέπω να αγαπάς και τον εαυτό σου. Δεν τον βρίσκεις ικανό για να αγαπηθεί. Χαλάρωσε λιγάκι και αν δεν ειναι αυτός θα ειναι ο επόμενος.

  6. εγω πιστευω πως δεν σε εχει ξεπερασει ακομα.αν δεν ενοιωθε κατι για εσενα θα εκοβε καθε επαφη μαζι σου.και αλλη να εχει δεν νομιζω να ειναι κατι σημαντικο γιατι θα σου το ελεγε και θα εκοβε επαφη μαζι σου.απλα τον κουρασες και προσπαθει να μεινει μακρυα σου γιατι βλεπει οτι οσες ευκαιριες δωσατε σ αυτην την σχεση εσυ δεν αλλαξες.απο αυτα που λες φαινεται οτι ειναι αρκετα ωριμος και ξερει τι θελει ενω εσυ οχι.δεν ειναι 17 για να ανεχεται εσενα και να καθεται να περιμενει να καταλαβεις τι θες.κατσε και σκεψου,βρες τα με τον εαυτο σου,αποφασισε ΣΙΓΟΥΡΑ τι θες και τοτε παρτον ενα τηλεφωνο και μιλα του σαν ωριμη γυναικα,αποφασισμενη που ξερει τι θελει και πες του οτι αυτο θα ειναι το τελευταιο τηλεφωνο που τον παιρνεις για να του δειξεις οτι τον αγαπας και εχεις καταλαβει πλεον τι θες και εχεις ωριμασει και οτι απο εκει και περα θα περιμενεις κατι απο αυτον για να σου δειξει οτι σε θελει και αυτος.

  7. τωρα καταλαβα γιατι εφυγε ο ανθρωπος λυπαμε αλλα ολο αυτο τον κουρασε εδω κουραστηκα εγω που διαβασα το γραμμα γιατι τοση επιμονη δεν το βλεπεις οτι δεν τραβαει

  8. Edo milame gia profani ZIgo (zodioo).
    M sinevike kai mena kati tetoio alla me tin moni diafora ego exo 18 xronia diafora me sena.
    Ego pistevo na to afiseis opos einai, gia na ton sagiane4eis pistevo pos prepei na kaneis tin adiafori.

    & gia poly kairon, an tou aresei akoma, an den iparxei alli 8a se anazitisei monos t.

    Ko4e ka8e epikinonia mazi t, proa tin Zoi s opos 8es esy.

    Simvoli:

    ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΙΥ ΣΟΥ!

    http://www.tlife.gr/Article/relationships-zodiasecrets/0-11-31088.html

  9. Συζήτησε με τον εαυτό σου. Βεβαιώσου πως τρέφεις αληθινά συναισθήματα για εκείνον. Είναι γοητευτικό να ξέρεις πως πάντα θα υπάρχει κάποιος εκεί σαν αποκούμπι όμως…δεν είναι έτσι…Ακόμη και ο πιο καρτερικός άνθρωπος έχει τα προσωπικά του όρια. Κι εκείνος μάλλον υπερέβη τα δικά του. Δεν θα σου πω να μην τον διεκδικήσεις. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος και στη διόρθωση αυτού. Πρώτα όμως αποφάσισε τί και ποιόν θέλεις στη ζωή σου. Εαν καταλήξεις πως θέλεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο στη ζωή σου, προσπάθησε να τον φέρεις κοντά σου…Όχι με υστερίες , υπερβολές, δάκρυα και απεγνωσμένες κινήσεις αλλά με πειθώ. Πείσε τον πως έχεις μετανοιώσει, πως τον θέλεις στη ζωη σου. Πείσε τον όμως μην τον πιέσεις! Δωσ’του χρόνο. Παρ’τον τον επόμενο μήνα εαν εως τότε δεν σε πάρει αυτός. Όμως όχι ακόμη.Όσο τον πιέζεις, τόσο τον διώχνεις απο κοντά σου. Όταν τον ξαναδεις, μίλα του ειλικρινά για όλα όσα νιώθεις…! Χαμογέλασέ του, γνώρισέ ‘του τον άλλο, καλό εαυτό σου και κυρίως γνώρισέ τον σ’εσένα! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

  10. Στην ηλικια που εισαι θα επρεπε να ξερεις τι θελεις.βρεικες ενα καλο αντρα και δεν ξερεις τι θελεις ρε κοπελια αστον τον ανθρωπο να φυγει γιατι στο τελος ουτε ζωγραφιστει δεν θα θελει να σε δει ψαξε τον εαυτο σου και σιγα σιγα θα τα βρεις ολα στην πορεια.

  11. Κ εγω επαθα αυτο ακριβως! Ομως ποτε δεν καταλαβα την αξια του..και τελικα χωρισαμε..εχουμε ακριβως την ιδια ιστορια..

  12. Οταν ειδα την ηλικια σου πραγματικα εμεινα αναυδη!Ειμαι 35 και νομιζα πωσ διαβαζω γραμμα 20-αρασ….δεν θελω ομωσ να φανω σκληρη…εξαλλου ο καθε ανθρωποσ ωριμαζει με τον δικο του προσωπικο ρυθμο!κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση,ειναι ο λογοσ σου……περιμενα πωσ και πωσ να τελειωσει αυτο το γραμμα…σχεδον με ζαλισε.εννοω πωσ πιστευω,οτι δεν το κανεισ επιτηδεσ αλλα ειλικρινα εισαι ενα πολυ πολυ μπερδεμενο κοριτσι!κ αυτο σιγουρα το καταλαβε και το αγορι σου!επισησ ψαχνεισ πραγματα εκει που δεν υπαρχουν!!πολυ πιθανο ενασ 34χρονοσ ενηλικασ να απανταει στα τηλ απο ευγενεια!!ξερεισ αυτοσ μου εδωσε την αισθηση ενοσ ενηλικα,συνειδιτοποιημενου που ξερει να δεσμευεται και να δινεται,ενω εσυ παλι .,,,,εισαι ενα κοριτσι που χρειαζεται να αγαπησεισ τον εαυτο σου,να ωριμασεισ να εμπιστευτεισ και να βαλεισ μια ταξη στην ψυχη σου….ειναι πολυ φουρτουνιασμενη…..και μονο εσυ μπορεισ να την γαληνεψεισ!!!!υπαρχουν και ειδικοι που μπορουν να σε βοηθησουν!καλη τυχη

  13. telika i antres exoun dikeo …imaste “treles”

  14. ΚΟΙΤΑ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ —ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΟΧΙ —ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΨΟΦΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ , ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΡΤΥΡΙΟ —-ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ —ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ “ΣΙΓΟΥΡΟ” ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ —-ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ —ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ — ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ —Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ —-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΑΛΙΑ —-ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ , ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΟΙ ΚΑΛΕΣ —ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ —ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ —ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ –ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ —Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ —ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ —ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ —-ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ —-ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ —ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ , ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ —ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ —-ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ -ΔΩΣΕ , ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ —

  15. Είσαι ανώριμη και δεν σου αξίζει καθόλου αυτός ο άνθρωπος. Κοίτα να τα βρείς με τον εαυτό σου πρώτα.

  16. Ειλικρινά τώρα,είσαι με τα καλά σου??Τι θες δηλαδή,να τρέχει απο πίσω σου?Να του συμπεριφέρεσαι άσχημα και να σε κυνηγάει?Από ότι κατάλαβα,σου έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες…Και εσυ έκανες τα ίδια.Μην περιμένεις λοιπόν να σε περιμένει μια ζωή με ανοιχτές αγκάλες..Έχει κι αυτός αξιοπρέπεια..Δεν θα τρέχει πίσω από μια γυναίκα που μετά από όλα αυτά θα συνεχίσει να μην ξέρει τι θέλει..Συγνώμη που σου τα λέω έτσι απότομα,αλλά από όσα διάβασα αυθόρμητα μου βγήκε να του δώσω όλα τα δίκια!!Παρόλα αυτά καλή τύχει με ότι κι αν κάνεις…

  17. Μα δεν το βλέπεις και εσύ πως η συμπεριφορά σου είναι καθαρά ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ;;;;; Λες κάπου “δεν φαντάστηκα ότι του είχα προκαλέσει τόσο πόνο”!! Αν τον αγαπούσες, θα του έδινες αγάπη, όχι πόνο. Δεν το βλέπεις;;;Τόσους μήνες του είχες κάνει τη ζωή μαύρη με τα ψυχολογικά σου προβλήματα! Τι θες; Να μείνει με κάποια που περνάει ΧΑΛΙΑ:;;; Ξαναδάβασε το γράμμα σου και πάρε τη θέση του. Θα καταλάβεις τι τράβηξε τόσο καιρό μαζί σου!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More