Νικόλ: “Όλα είναι μια χαρά ανάμεσά μας αλλά εγώ έχω ένα μεγάλο φόβο, κόλλημα, κόμπλεξ…”

Δεν έχει σύνορα η αγάπη;

Καλησπέρα σας!

Ίσως το θέμα μου να ακουστεί ανόητο, αλλά με απασχολεί καιρό τώρα και θα ήθελα τη γνώμη σας ως ουδέτεροι παρατηρητές και εκτός της υπόθεσης.

Εδώ και πολύ καιρό γνωρίζω ένα παιδί με το οποίο ταιριάζουμε πολύ. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους, αλλά και άντρες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και πολύ καλός άντρας.

Από όταν τον γνώρισα ένιωσα τόση ηρεμία, εμπιστοσύνη, έρωτα, αγάπη, ταίριασμα. Μου άγγιξε την ψυχή από την αρχή κι όπως φαίνεται κι εγώ ήμουν το ίδιο δυνατά χαραγμένη μέσα του από την αρχή.

Όλα είναι μια χαρά ανάμεσά μας αλλά εγώ έχω ένα μεγάλο φόβο, κόλλημα, κόμπλεξ που δεν ξέρω πώς να χειριστώ. Ο φίλος μου είναι Ελληνογερμανός. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα από Γερμανό πατέρα και Ελληνίδα μάνα. Οι γονείς του είναι χωρισμένοι, οπότε ζει όλα τα χρόνια και μεγάλωσε εδώ με την οικογένειά του.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Είναι χριστιανός ορθόδοξος, έχει ελληνική υπηκοότητα και υπηρέτησε τον ελληνικό στρατό. Δεν είμαι ρατσίστρια ή επιφανειακός άνθρωπος και θεωρώ πως σε κάθε φυλή υπάρχουν καλοί και σκάρτοι.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά με φοβίζει έντονα η επικαιρότητα και λόγω της οικονομικοκοινωνικοπολιτικής κατάστασης φοβάμαι μήπως βρεθεί κάποιος να πει κάτι αρνητικό για εκείνον, για τη μισή καταγωγή του.

Είμαστε μακριά τον τελευταίο καιρό κι αυτό με πονάει βαθιά. Ξέρω πως δεν πρέπει να με νοιάζει ο κόσμος, απλά είναι όλη αυτή η επικαιρότητα. Πριν πέντε χρόνια δεν θα με ένοιαζε καθόλου, αλλά τώρα από παντού κάτι ακούς αρνητικό.

Θεωρείς πως μπορεί να βρεθεί κάποιος να πει κάτι αρνητικό λόγω της κατάστασης, να βρίσει ή ό, τι άλλο για εκείνον (καταλαβαίνω πως δεν φταίει αυτός για όλα αυτά, αλλά λέω) ή το θεωρείς υπερβολικό και μέσα στο μυαλό μου;

Και κάτι ακόμα: αν βρεθεί κάποιος και πει κάτι πως μπορώ να αντιδράσω; Τι μηχανισμό να χρησιμοποιήσω; Αδιαφορία ή απάντηση, επεξήγηση και επιχειρήματα;

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε. Περιμένω με αγωνία την άποψή σας…

Νικόλ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κοριτσάκι μου οι Γερμανοί δεν είναι κακοί άνθρωποι. Επειδή οι κυβερνήτες της χώρας τους είναι έτσι δε σημαίνει ότι είναι κι εκείνοι, όπως εμείς δεν είμαστε όλοι Γιωργάκηδες. Εγώ ξέρω τους Γερμανούς ως τους πιο πειθαρχημένους ανθρώπους στον κόσμο με αρχές και η λειτουργία της χώρας τους είναι όπως θα έπρεπε να είναι κάθε χώρας, απόλυτα οργανωμένη! Το επίπεδο των περισσότερων ελλήνων είναι αρκετά χαμηλό ώστε να καταλάβουν ότι δε φταίει όλος ο λαός για το τί γίνεται τώρα όπως συμβαίνει και σε εμάς. Εξήγησέ το αυτό σε όποιους τον προσβάλουν και δε θα ξέρουν τι να απαντήσουν. 🙂 Μην αφήνεις την ημιμάθεια να επηρεάσει τη σχέση σου.

  2. αν δεν είναι συγγενής της Μέρκελ προχώρα ακάθεκτη.

  3. Νομίζω πως εισαι εκτός πραγματικότητας

  4. Τι να πουνε βρε καλο μου ? Τι φταινε οι ανθρωποι και στην συγκεκριμενη περιπτωση οι Γερμανοι ,εαν οι πολιτικη τους ηγεσια μας εχει στρημωξη ( και οχι μονο εμας ) . Οπως φταιμε εμεις οι Ελληνες εαν οι πολιτικοι μας ειναι για κλωτσιες ???? Τωρα θα μου πεις εμεις τους ψηφισαμε !!!!!!!! Οποτε ασε να δουμε εαν η Μερκελ θα ειναι κακγελαριος του χρονου που ειναι οι εκλογες . Δες τι επαθε ο Σαρκοζι στη Γαλλια . Οποτε κακος αγχωνεσαι. Ζησε εκει τον ερωτα σου και μη σκεφτεσαι τιποτα αλλο . Ολα τα θεματα ειναι για εσωτερικοι καταναλωση και για ψηφους . Keep Walking

  5. pragmati ektos pragmatikotitas…ti na pw…

  6. Το οτι το παιδι ειναι κατα το ημισυ Γερμανος κ καθεσαι κ σκεφτεσαι τετοια πραγματα, δηλαδη συνελθε!!!! Εχεις βρει τον ανθρωπο σου κ κολλας σε κατι πραγματα μικρα! Με την ιδια λογικη οποιος ειναι Ελληνας ειναι κακος γτ οι πολιτικοι μας ειναι κακοι αρα αν τα ειχες με Ελληνα παλι θα ελεγαν “ααα τι μας εφερε στο σπιτι Ελληνα!!!” Καλε δ στεκουν αυτα που λες. Δ κρινεται ενας ανθρωπος η ενας λαος ολοκληρος απ την πολιτικοοικονομικη κατασταση της χωρας. Κ σιγουρα δ φταινε οι Γερμανοι για τα δεινα που περναμε σαν χωρα…. :((

  7. pes mas ti pineis k dn mas dineis ta xeis xamena anhsuxo gia sena

  8. pas kala;;; diwxe ton anthrwpo na glitwsei…

  9. ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ…ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ???ΣΥΝΕΛΘΕ…..!!!!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More