H Stella, η σχέση της και μια χαρτοπαιχτική λέσχη. “Ο άνθρωπος αυτός έχει εθιστεί. Τι να κάνω;”

Η δικιά μου ιστορία έχει ως εξής…

Πριν από 4 χρόνια γνώρισα ένα παλικάρι. Δουλεύαμε μαζί και ξεκίνησε η σχέση με τις καλύτερες προοπτικές. Περάσαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, τύπου εγωισμοί, ζήλιες, μικροί τσακωμοί… Όπως όλα τα ζευγάρια.

Το πρόβλημα που με απασχολεί τελευταία είναι το εξής: κάποια στιγμή, άνοιξε ένα μαγαζί ένα συγγενικό του πρόσωπο. Δυστυχώς, για μένα αυτό το μαγαζί είναι μια χαρτοπαιχτική λέσχη.

Το αγόρι μου όταν πρωτοάνοιξε το μαγαζί βρισκόταν συνεχώς εκεί. Κάθε μέρα σχεδόν. Κι αν όχι κάθε μέρα, κάθε δύο ή τρεις μέρες.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι θα άρχιζαν κάποια στιγμή τα προβλήματα. Άρχισαν οι τσακωμοί, γιατί όπως και να το κάνουμε, αυτό είναι μια εξάρτηση που δύσκολα κόβεται.

Άρχισα να γίνομαι καταπιεστική, κουραστική και να γκρινιάζω με το παραμικρό. Ως απάντηση έπαιρνα το: “είναι ξαδερφός μου και πρέπει να του σταθώ στην πρώτη του σοβαρή δουλειά”.

Δυστυχώς, το πράγμα έχει ξεφύγει. Ειδικά τώρα τελευταία, λόγω του ότι έχει γλυκαθεί από τα αυξανόμενα κέρδη που έχει κάθε βράδυ… από τα χαρτιά φυσικά!

Ο άνθρωπος αυτός έχει εθιστεί!!! Έχουμε καταλήξει, εκεί που κοιμόμασταν τα βράδια μαζί, τώρα να κοιμόμαστε μία φορά την εβδομάδα, επειδή ξέρει ότι είναι λάθος. Μου συμπεριφέρεται άψογα, γιατί ξέρει ότι έχω δίκιο και για να μην γκρινιάζω!

Ξέχασα να σας πω ότι είμαστε αρραβωνιασμένοι -μετά από τόσο καιρό- απειλείται η ευτυχία μου. Σας παρακαλώ, αν μπορείτε να με βοηθήσετε… Να μείνω σε αυτήν τη σχέση και να το παλέψω; Να χωρίσω με κάποιον τρόπο ώστε να ταρακουνηθεί και να δω -αν με αγαπάει πραγματικά- αν θα το σταματήσει;

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Περιμένω τις συμβουλές σας!

Stella

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. stella ta xartia einai arrwstia opws k alla pragmata oso tou les oti auto pou kanei den einai swsto toso tha paizei ekeinos to xerw giati ta exw perasei k egw auta….loipon 2 luseis yparxoun h kaneis oti den symbainei apolytws tipota k bgaineis me tis files sou k pernas kala esy pragma pou an endiaferete gia sena tha skasei apo thn zhlia k tha papsei na asxoleite me ta xartia h xwrizeis teleiws giati tha exeis sto mellon megala provlhmata an telika ton pantreuteis….

  2. dutuxws ta xartia einai asxhmo pragma.. olwn twn eidwn oi e3arthseis den mporoun na 3eperastoun para me kapoia psuxologikh voh8eia kai pollh pollh pollh agaph apo ton/thn suntrofo.. an ton agapas alh8ina kai eisai diate8hmenh na afierwseis xrono, ais8hmata kai na kopiaseis gia ekeinon akoma ki an telika xaseis, egw 8a sou elega na to palepseis.. otan agapas, eisai ekei otan o allos se xreiazetai. alliws eisai apla idia opws oles oi alles, opws oloi oi perastikoi an8rwpoi pou exei sth zwh tou.. kalh dunamh kai kalh tuxh..

  3. Μην προχωρησεις σε γαμο κτλ απο τη στιγμη που υπαρχει τοσο σοβαρο θεμα, θα χειροτερεψει ισως ερθουν χρεη
    Εχε τα ματια σου ανοιχτα!

  4. αγαπητη στελλα συμφωνω απολυτα με την στελλα που σου απαντησε!!!εαν συνεχισεις μαζι του θα εχεις στο μελλον πολλα προβληματα οχι μονο οσα εχουν να κανουν με χρηματα αλλα και με την ιδια σου την ευτυχια.Στην ουσια απαντας απο μονη σου σε καποια ερωτηματα που αναρωτιεσε!Ολα αυτα ομως εξαρτιωντε απο τη ζωη που θελεις να κανεις εσυ!!

    φιλικα και ευχομαι να κανεις το καλυτερο!

  5. Ο άνθρωπος αυτός πρέπει πάνω απ’ όλα να κατανοήσει πως αυτό που κάνει κάνει κακό στον ίδιο και κατ’ επέκταση στη σχέση σας! Αν δεν το αντιληφθεί αυτό όση προσπάθεια και να κάνεις, όσες φορές και να χωρίσεις κι ας γυρίσει σε σένα κλαίγοντας λέγοντας πως δεν θα ξαναπαίξει ποτέ, αποτέλεσμα δεν θα έχεις κανένα! Αν δεν κατανοήσει ο ίδιος πόσο δυσλειτουργική είναι η συμπεριφορά του και πόσο κακό κάνει ο εθισμός στον τζόγο, δεν θα υπάρξει ουδεμία βελτίωση. Δυστυχώς είσαι και σε λεπτή θέση, λόγω του αρραβώνα και είναι φυσικό να μη σου είναι εύκολο να διαλύσεις κάτι τώρα. Αλλά αν ο άνθρωπός σου δεν αλλάξει, δεν έχεις άλλη επιλογή! Και θα είναι πολύ χειρότερο να προχωρήσεις σε γάμο.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More