Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.02.2011 | 23:31

Η ιστορία της Μαρίας και οι ανεξήγητες ερωτικές καταστάσεις

Η ιστορία της Μαρίας και οι ανεξήγητες ερωτικές καταστάσεις
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Χώρισα πριν από ενάμιση χρόνο από μια πολύ όμορφη και συνάμα δύσκολη σχέση. Δεν ήταν επιλογή μου, αλλά λόγω απόστασης χωρίσαμε.
 
Τον αγάπησα και τον αγαπάω πιο πολύ κι από τη ζωή μου. Έκανα τα πάντα για αυτόν! Λάθος!!!
Πίστεψα ότι έτσι θα ξαναγυρίσει κοντά μου, ότι έτσι του αποδεικνύω την αγάπη μου.
 
Δεν ξέρω τελικά αν δεν το θέλει ή αν λόγω απόστασης δεν είμαστε μαζί, αλλά συνεχίζουμε να μιλάμε στο τηλέφωνο κανονικά, αλλά σαν φίλη πια. Όπως και κάποιες φορές βρισκόμαστε, αλλά πολύ αραιά σαν φίλοι πάντα.
 
Όμως για μένα δεν είναι εύκολο. Τον τελευταίο καιρό με παρότρυνε να κάνω σχέση, να προχωρήσω τη ζωή μου μιας κι αυτός το έχει ήδη κάνει.
 
Γνώρισα ένα παιδί λίγο πριν τις γιορτές και από τη δεύτερη φορά που βγήκαμε είπαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Μου ήταν δύσκολο στην αρχή λόγω αυτών που ένιωθα για τον πρώην μου αλλά άρχισα να περνάω καλά μαζί του και νιώθω καλά μαζί του. Αλλά με έχει κουράσει η συμπεριφορά του πια.
 
Είμαστε μαζί δυο μήνες και τον τελευταίο μήνα έχουμε βρεθεί μόνο δύο φορές. Μας χωρίζει μια απόσταση μισής ώρας. Και αυτές τις δύο φορές πήγα εγώ για να μείνουμε μαζί το βράδυ. Όσο για να βγούμε έξω, έστω και για έναν καφέ, έχει πολύ καιρό να συμβεί.
 
Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του τις τελευταίες μέρες. Αφήστε που ποτέ δεν μου μιλάει γλυκά από το τηλέφωνο. Δεν μου λέει πότε θα βρεθούμε γιατί, λέει, έχει δουλειές.
 
Δεν μπορώ να τον καταλάβω. Εσείς τι πιστεύετε ότι μπορεί να συμβαίνει; Ήθελε μόνο σεξ; Μπορεί να έχει κάποια άλλη; Τι;
 
Μαρί

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10