Happy Valentine’s Day… με τις δικές σας ιστορίες!!!

Σήμερα γιορτάζει ο έρωτας και το TLIFE δεν θα μπορούσε παρά να σας δώσει ολοκληρωτικά το λόγο. Σε πρώτο πλάνο λοιπόν οι δικές σας ιστορίες, τα δικά σας μηνύματα, τα δικά σας σχόλια…

Γιατί μερικές φορές οι γνώμες κάποιων αγνώστων ανθρώπων στέκονται ικανές να βοηθήσουν πολύ, ως πιο αντικειμενικές. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η στήλη, από τις πιο επιτυχημένες του TLIFE έχει βοηθήσει αρκετές φίλες.

Έτσι κάπως λοιπόν θα γίνει και σήμερα. Ιστορίες σύγχρονων γυναικών που κάτι τις προβληματίζει… Ένα τηλέφωνο που δεν χτύπησε, μια εξήγηση που δεν δόθηκε, μια απιστία, ένα ψέμα, μια απορία αρκεί μερικές φορές να μας μπλοκάρει και να μας χαλάσει τη διάθεση, το κέφι την ψυχολογία.

Σήμερα λοιπόν θα διαβάσουμε τις ιστορίες των κοριτσιών και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε απλά λέγοντας τη γνώμη μας. Για να γίνει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου η αφορμή για να προχωρήσουν σε κάτι που πραγματικά τους αξίζει.

Για να δεις την ιστορία της Κατερίνας κάνε “κλικ” εδώ

Για να δεις την ιστορία της Λένας κάνε “κλικ” εδώ

Για να δεις την ιστορία της Άννας κάνε “κλικ” εδώ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More