Vicky: “Σας παρακαλώ, πείτε μου την άποψή σας για τη συμπεριφορά του, είναι φυσιολογική;”

Γεια σας!
Είμαι 21 χρόνων και τα έχω ενάμιση χρόνο περίπου με έναν άντρα 29 χρόνων. Παρ’ όλο που τον αγαπάω πολύ δεν ξέρω γιατί δεν αισθάνομαι καλά μαζί του.

Όταν είμαστε μαζί είμαι πολύ ευτυχισμένη, όταν όμως δεν είμαστε μαζί αρχίζουν οι αμφιβολίες ότι μου λέει ψέματα, ότι με κοροϊδεύει κτλ.

Βέβαια, έχει συμβάλει κι αυτός στις αμφιβολίες που έχω με τη συμπεριφορά του. Για παράδειγμα, ορισμένα διαστήματα μου λέει συνέχεια πως με αγαπάει. Μετά σταματάει να το λέει, όπως αυτό το διάστημα. Κι αυτό συμβαίνει πολλές φορές.

Μια φορά που τον ρώτησα μου απάντησε ότι δεν το λέει κατά παραγγελία, αλλά όταν το θέλει αυτός κι ότι όταν το λέει το εννοεί. Βέβαια, οι αμφιβολίες μου έχουν να κάνουν και με το γεγονός ότι συναντιόμαστε τρεις φορές την εβδομάδα συνήθως.

Εντάξει, καταλαβαίνω ότι είναι 29 χρόνων, ότι έχει πολλά πράγματα στο κεφάλι, ότι έχει ανάγκη να ξεκουραστεί… Έχουμε και μια απόσταση (Μενίδι-Ηλιούπολη), αλλά εγώ θέλω να τον βλέπω περισσότερο.

Βέβαια, έπρεπε να τα είχα λάβει αυτά υπόψην μου όταν τα έφτιαχνα με κάποιον 8 χρόνια μεγαλύτερό μου. Επίσης, είναι ο πρώτος μου και η πρώτη μου σχέση γενικά.

Αυτός μου έχει πει πολύ μεγάλα λόγια, όπως: “είσαι η πρώτη κοπέλα που έχω αγαπήσει” και ότι “πρώτη φορά αισθάνομαι έτσι” κτλ. Μπορώ να τον πιστέψω;

Πολλές φορές τσακωνόμαστε για αυτούς τους λόγους και τον χωρίζω, αλλά αυτός πάντα με διεκδικεί και μου λέει: πώς γίνεται να του λέω ότι τον αγαπάω και να τον αφήνω έτσι απλά, ότι βάζω τον εγωισμό μου πάνω από όλα…

Δεν λέω, μου φέρεται πολύ καλά και πάντα προσπαθεί να κάνει αυτό που θέλω για να είμαι καλά!

Πέρα από όλα αυτά, αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι η ευτυχία μου καθορίζεται από αυτόν. Αν είμαστε καλά είμαι ευτυχισμένη, αν δεν είμαστε καλά είμαι χάλια.

Γενικά, έχει βγάλει προς τα έξω μια πτυχή του χαρακτήρα μου που τη μισώ. Δεν μου άρεσει να είμαι τόσο εξαρτημένη συναισθηματικά από ένα άτομο.

Γενικά, είμαι πολύ δραστήριο άτομο και έχω πολλές ασχολίες. Σπουδάζω, δουλεύω, γυμναστήριο, έχω πολλές παρέες και βγαίνω, αλλά τίποτα από αυτά δεν με γεμίζει όσο αυτός. Είναι φυσιολογικό όλο αυτό;

Πάντως, ή θα σταματήσω να έχω αμφιβολίες και να περάσω καλά όσο είμαστε μαζί ή θα πρέπει να βρω τη δύναμη να τον χωρίσω, γιατί αλλιώς θα τρελαθώ αν συνεχίσω έτσι. Πραγματικά βασανίζομαι μέσα μου!

Σας παρακαλώ, πείτε μου την άποψή σας για τη συμπεριφορά του, είναι φυσιολογική; Μήπως είναι όλα στο κεφάλι μου και βασανίζω άδικα τον εαυτό μου;

Σας παρακαλώ, πείτε μου τη γνώμη σας…

Vicky

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κάτι τέτοιο έχω ζήσει και γω …το νιώθεις αυτό γιατί μπορεί επειδή είναι η πρώτη σχέση σου και γιατί όντως θεωρείς ότι είναι ότι πιο σημαντικό έχεις..Πρέπει όμως να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να έχει δραστηριότητες και να μην προσκολλάται κυρίως γιατί αυτά τα άτομα τους αρέσει αυτό το συναίσθημα που τους μεταδίδεις αλλά κάποιες φορές θα τους πνίγει..Επίσης στο τρόπο του δεν έχει να κάνει με την ηλικία…είναι ο χαρακτήρας…θα σου πει όταν θέλει σαγαπώ χωρίνα τον πιέζεις .αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σαγαπάει αλλά ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά..Πρεπει να χεις υπομονη αλλα να του εκφραζεις τι σου λειπει απο αυτον..Αυτα απο την δικη μου μικρη εμπειρια σε μια παρομοια ιστορια με την δικη μου..

  2. δωσε λιγο χρονο στην σχεση σας .. πιστευω πως τα περισσοτερα ειναι στο μυαλο σου … σε αγαπαει και να σου πω την αληθεια δεν χρειαζεται να στο λεει συνεχεια . ειμαι στην ηληκια σ και θα σου πω απλα να ηρεμησεις , να συνεχισεις να εισαι ο ευατος και ολα θα πανε καλα . μην προσπαθεις να το χαλασεις για κανεναν λογο…

  3. Είναι όοοολα στο κεφάλι σου και βασανίζεσαι άδικα.Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες,δε βρίσκω κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα στη σχέση.Προβληματίζεσαι χωρίς λόγο!σχέσεις κάνουμε για να περνάμε καλα!!

  4. Ydroxoos eisai???

  5. Κοπελιά…πρόσεξε μην τον χάσεις και μετά στέλνεις γράμμα ρωτόντας έντρομη πως θα τον κάνεις να γυρίσει πίσω!

  6. Από αυτά που λες φαίνεται ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο θέμα των σχέσων. Τι σημαίνει “τσακωνόμαστε και τον χωρίζω”? είναι αυτός σοβαρός τρόπος να αντιμετωπίζεις την σχέση σου και τα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν σε αυτή? να είσαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή απλά δεν θα έρθει να σε διεκδηκήσει γιατί θα βαρεθεί αυτά τα παιχνίδια, ειδικά αφού είναι σχεδόν 30 χρονων. Το αν σε αγαπάει πρέπει να το νοιώθεις και όχι να περιμένεις να στο πει για να επιβεβαιωθείς. Γενικότερα, άσε την γκρίνια και ζήσε αυτό που έχεις. έχεις μια γεμάτη ζωή και είσαι στην καλυτερη ηλικια.

  7. Κατ’αρχην πρεπει να σταματησεις να εχεις αυτο το θεμα με τη ζηλια,τις αμφιβολιες κ αν σου λεει ”σ αγαπω” ή οχι..πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι κ εμεις οι γυναικες ειμαστε πολυ απαιτητικες..οι αντρες ειναι πιο απλοι κ πιο αληθινοι απο εμας οσο σπαστικοι κ αν ειναι..εμεις κρεμομαστε απο τη λεπτομερεια κ αυτο ειναι κακο κ για εμας κ για τους αλλους..ασ’τον να σου ανοιγεται οταν εκεινος θελει..θα το εκτιμησει πολυ αυτο..και επισης σαν ανθρωποι ολοι μας εχουμε κ τις καλες μας κ τις κακες μας..δε γινεται να ειμαστε καθε μερα στις γλυκες κ στη χαρα..οσον αφορα την συναισθηματικη σου εξαρτηση απο εκεινον,ειναι καπως λογικο,αλλα καλυτερα να συνειδητοποιησεις οτι η ζωη ειναι μικρη κ οτι δεν παιζει ρολο μονο ο ερωτας,αλλα κ η οικογενεια,η υγεια,η φιλια..πρεπει με λιγα λογια να αναθεωρησεις λιγο τη ζωη σου και θα δεις οτι η λογικη εκει θα σε βγαλει!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More