Βίκυ: “Είπε ότι είχε πάρει χάπια μαζί με αλκοόλ, αλλά δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο”

Είχα τέσσερα χρόνια σχέση με έναν άντδρα κι εδώ κι ενάμιση χρόνο ήμασταν και αρραβωνιασμένοι. Πριν λίγο καιρό χωρίσαμε λόγω διάφορων προβλημάτων στη σχέση μας.

Υπήρξε μια περίοδος με πολλούς τσακωμούς. Πρώτη φορά περνούσαμε αυτή τη φάση κι εγώ μην μπορώντας άλλο αυτήν την κατάσταση αποφάσισα να χωρίσουμε.

Ο σύντροφός μου -αν και πολλές φορές με απειλούσε όταν τσακωνόμασταν ότι θα χωρίσουμε- όταν του είπα ότι είναι καλύτερα να τελειώνουμε, προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη. Κι όχι μόνο τότε, αλλά συνέχισε κι αργότερα να προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί μου.

Είχα σχεδόν δυο μήνες να τον δω -καλό για μένα μιας και προσπαθούσα να ξεχαστώ και να προχωρήσω. Πριν λίγες μέρες όμως συνάντησα τον κολλητό του και μου είπε διάφορα που με ανησύχησαν.

Μου είπε πως ο πρώην μου δεν βγαίνει από το σπίτι κι όταν ο φίλος του τον επισκέπτονταν φερόταν κάπως περίεργα.

Επίσης, μου είπε ότι τον τελευταίο καιρό ο πρώην μου έπαιρνε κάποια χάπια για τη μέση του. Μια μέρα τηλεφώνησε στο φίλο του και του είπε να πάει σπίτι του γιατί δεν αισθανόταν καλά. Μετά από αρκετή προσπάθεια, είπε ότι είχε πάρει χάπια μαζί με αλκοόλ, αλλά δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο.

Ανησύχησα πολύ με όλα αυτά και προχθές του τηλεφώνησα για να βρεθούμε. Στο τηλέφωνο μου μιλούσε πολύ απότομα, αλλά όταν βρεθήκαμε από κοντά φερόταν κανονικά.

Του είπα για αυτά που μου είπε ο φίλος του και στην αρχή τα αρνήθηκε, αλλά μετά μου είπε ότι θα του ζητήσει το λόγο για όλα όσα μου αποκάλυψε. Εμμέσως δηλαδή το παραδέχτηκε.

Χθες με πήρε τηλέφωνο για να βρεθούμε και μου είπε να προσπαθήσουμε ξανά να είμαστε μαζί. Όταν τον ρώτησα ξανά όμως για αυτά που μου είπε ο φίλος του, νευρίασε και δεν απάντησε.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω ανησυχήσει με όλα αυτά και δεν ξέρω τι μπορεί όντως να συμβαίνει. Δεν θέλω να είμαι μακριά του γιατί τον αγαπάω. Αλλά τι μπορεί να είναι όλα αυτά που κάνει;

Βίκυ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. EINAI GELIO OLO AUTO…EXW PERASEI THN IDIA KATASTASH ME SENA EFTASE SE SHMEIO NA LEEI SE OLOUS OTI THA AUTOKTONISEI KLP KLP TELIKA APODIXTIKE ARGOTERA OTI EIXE SXESH ME ALLH THN OPOIA K PANTREUTIKE….MHN TO PSAXNEIS K POLY FYGEEEEEE OSO EINAI NWRIS O XRONOS LENE OTI EINAI O KALYTEROS GIATROS AN MEINEIS K SYNEXIZEIS TOTE TI NA SOU PW YPOMONH K KOURAGIO….

  2. my το θέμα είναι ότι ο δικός μου δεν έχει πει σε κανέναν ότι θέλει να αυτοκτονήσει, δεν ήταν αυτός ο σκοπός του(όταν του αναφέρουν μάλιστα την λέξη αυτοκτονία νευριάζει) απλά εκείνη την ημέρα πήρε πολλά χάπια, φοβήθηκε και φώναξε τον φίλο του… ήξερε ο φίλος του ότι παίρνει χάπια για την μέση του αλλά όχι ότι τα παίρνει μαζί με αλκοόλ και μάλιστα με το… τσουβάλι! φοβάμαι απλά μήπως έχει εθιστεί που αυτό βέβαια ισοδυναμεί με αυτοκτονία. θέλω να είμαι δίπλα του αλλά δεν ξέρω πως να φερθώ και πως να αντιδράσω.

  3. Βίκυ το θέμα είναι πως θα πρέπει να ψάξεις λίγο περισσότερο το θέμα της μετέπειτα συμπεριφοράς του.Αν και δεν συμφωνώ στο 100% με την my ίσως όλες αυτές οι “συμπτώσεις” θα έπρεπε να σε προβληματίσουν. Παλαιότερα υπήρξα και εγώ σε μια σχέση όπου όταν χωρίζαμε έβρισκε διάφορες αφορμές για να βρεθούμε. Πότε ατυχήματα, πότε αρρώστιες κτλ. Είναι ένας τρόπος προσέγγισης που δυστυχώς χρησιμοποιούν πολλοί και ακόμα περισσότεροι γίνονται “θύματα” αυτών των καταστάσεων. Πχ ο φίλος του εν μέρη “χρησιμοποιήθηκε” από τον πρώην σύντροφό σου. ʼθελα του αλλά το μήνυμα που ήταν να μεταφέρει το μετέφερε. Δεν σε παραξενεύει το γεγονός ότι αφού τον πήρες τηλέφωνο για να δεις αν είναι καλά τότε σου ζήτησε να είστε μαζί. Και για ποιόν λόγο αρνήθηκε ότι συνέβη αυτό το περιστατικό,γιατί δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο και ακόμα περισσότερο γιατί θύμωσε με τον φίλο του; Θα μπορούσε να σου πει ότι επειδή πήρε πολλά χάπια έγινε αυτό και ότι όλα είναι καλά τώρα. Δεν το έκανε όμως παρά μόνο σε άφησε να πιστεύεις ότι δεν είναι καλά. Γενικά … όταν μια κατάσταση ξεφεύγει από τα όρια της “λογικής” καλό είναι αρχικά να προστατεύεις τον εαυτό σου από τέτοιου είδους ” παγίδες” και δεύτερο και σημαντικότερο αν εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες τότε ενημέρωσε ένα συγγενικό του πρόσωπο για να τον “προσέχουν”. Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More